Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht beste scheerapparaten test

 

Welk scheerapparaat is als beste scheerapparaat getest door bijvoorbeeld de Consumentenbond, Coolblue of Kieskeurig? Hier de beste scheerapparaten uit de test.


Welke scheerapparaten zijn de laatste tijd als beste scheerapparaat getest, en (ook heel belangrijk) nog steeds verkrijgbaar in Nederland? Dat kun je hier zien in een handig overzicht.


Beste scheerapparaten uit de test

Scheerapparaten worden regelmatig getest door organisaties als de Consumentenbond, maar ook door andere experts. Het zijn meestal scheerapparaten van Philips, Braun en Remington die als beste scheerapparaat uit deze test komen.

Bol.com heeft een handig overzicht samengesteld van de beste scheerapparaten uit de test. Het betreft de beste scheerapparaten uit de tests van de Consumentenbond en Kieskeurig, voor zover leverbaar.

Alle best geteste scheerapparaten uit deze lijst zijn verkrijgbaar en je vindt er meteen naast alle actuele lage winkelprijzen, de specificaties, reviews en ervaringen met de scheerapparaten door gebruikers.

Nog meer beste scheerapparaten (uit andere tests) vind je bij de andere testen van scheerapparaten.

Scheerapparaat keuzehulp

Wil je zelf het voor jou beste scheerapparaat vinden? Gebruik dan de Scheerapparaat Keuzehulp op Beste Scheerapparaat Kopen. In deze keuzehulp kun je de eisen die je aan je nieuwe scheerapparaat stelt aanvinken waarna je een overzicht van de voor jou geschikte scheerapparaten krijgt.


Nat scheren met een Philips scheerapparaat

Nat scheren met een Philips scheerapparaatHieronder kijken we naar een (klein) deel van de keuzemogelijkheden.

 • Veel scheerapparaten (maar lang niet alle) beschikken over een trimmer voor de bakkebaarden. Heb je geen trimmer in huis? Dan is dit een optie die je zeker moet aanvinken.
   
 • Wil je onder de douche kunnen scheren? Vink dan deze optie aan want niet bij ieder scheerapparaat is dat mogelijk. En veel mannen vinden onder de douche scheren niet alleen tijdsbesparend, maar ook comfortabel en stugge haartjes laten zich nat en warm veel makkelijker scheren.

 • Hou er ook rekening mee dat volledig afspoelbaar met water en geschikt voor douchen twee verschillende opties zijn. Je kan deze in de scheerapparaat keuzehulp dan ook apart aanvinken.
   
 • Heb je zware baardgroei? Vink deze optie dan aan, want er zit nogal wat verschil in de scheerkracht van de verschillende scheerapparaten, en met een zwak apparaat krijg je dan mogelijk geen mooi resultaat.

 • Heb je last van een gevoelige huid of scheeruitslag? Vink dan deze optie aan, bij sommige goede scheerapparaten is hier extra zorg aan besteed.
   
 • Er zijn enkele scheerapparaten die zelfs de huid koelen onder het scheren. Dit voorkomt irritatie. Ook deze optie is aan te vinken.

 • Hoe belangrijk vind je de kwaliteit van de accu? Daarin zit namelijk nogal veel verschil. Bij sommige scheerapparaten is de accuduur nog geen half uur, soms meer dan een uur. Vooral als je het scheerapparaat veel onderweg gebruikt is het verstandig een hoge accuduur aan te vinken.

 • Het opladen gaat meestal via een kabel, maar luxe scheerapparaten beschikken over een dockingstation waarin je het scheerapparaat kunt plaatsen om deze op te laden. Vaak doet dit basisstation ook dienst als reinigingsstation waarmee je via een reinigingsvloeistof de scheerkoppen reinigt.
Kijk bovenaan voor de beste scheerapparaten uit de testen, of kies zelf je beste scheerapparaat met de Scheerapparaat Keuzehulp op Beste Scheerapparaat Kopen.Samenvatting:
Wat is het beste scheerapparaat uit de test? Bovenaan vind je een overzicht van de beste scheerapparaten uit de Consumentenbond scheerapparaat test en de Kieskeurig reviews die momenteel leverbaar zijn. Dit overzicht wordt verzorgd door Bol.com. Ook het beste koop scheerapparaat volgens de Consumentenbond is (indien nog leverbaar) in dit overzicht met beste scheerapparaten uit de test opgenomen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *