Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht beste scheerapparaten test

Redactie     10:31     No comments


Welke scheerapparaten zijn de laatste tijd als beste scheerapparaat getest, en (ook heel belangrijk) nog steeds verkrijgbaar in Nederland? Dat kun je hier zien in een handig overzicht.


Testen van scheerapparaten

Scheerapparaten worden regelmatig getest door organisaties als de Consumentenbond, maar ook door andere experts. Het zijn meestal scheerapparaten van Philips, Braun en Remington die als beste scheerapparaat uit deze test komen.

Bol.com heeft een handig overzicht samengesteld van de beste scheerapparaten uit de test. Het betreft de beste scheerapparaten uit de tests van de Consumentenbond en Kieskeurig. Alle best geteste scheerapparaten uit deze lijst zijn verkrijgbaar en je vindt er meteen naast alle actuele lage winkelprijzen, de specificaties, reviews en ervaringen met de scheerapparaten door gebruikers.

Nog meer beste scheerapparaten (uit andere tests) vind je bij de andere testen van scheerapparaten.

Scheerapparaat keuzehulp

Wil je zelf het voor jou beste scheerapparaat vinden? Gebruik dan de Scheerapparaat Keuzehulp op Beste Scheerapparaat Kopen. In deze keuzehulp kun je de eisen die je aan je nieuwe scheerapparaat stelt aanvinken waarna je een overzicht van de voor jou geschikte scheerapparaten krijgt.

Hieronder kijken we naar een (klein) deel van de keuzemogelijkheden.

  • Veel scheerapparaten (maar lang niet alle) beschikken over een trimmer voor de bakkebaarden. Heb je geen trimmer in huis? Dan is dit een optie die je zeker moet aanvinken.
  • Wil je onder de douche kunnen scheren? Vink dan deze optie aan want niet bij ieder scheerapparaat is dat mogelijk.
  • Hou er ook rekening mee dat volledig afspoelbaar met water en geschikt voor douchen twee verschillende opties zijn. Je kan deze in de scheerapparaat keuzehulp dan ook apart aanvinken.
  • Heb je zware baardgroei? Vink deze optie dan aan, want er zit nogal wat verschil in de scheerkracht van de verschillende scheerapparaten, en met een zwak apparaat krijg je dan mogelijk geen mooi resultaat.
  • Heb je last van een gevoelige huid of scheeruitslag? Vink dan deze optie aan, bij sommige goede scheerapparaten is hier extra zorg aan besteed.
  • Er zijn enkele scheerapparaten die zelfs de huid koelen onder het scheren. Dit voorkomt irritatie. Ook deze optie is aan te vinken.
  • Hoe belangrijk vind je de kwaliteit van de accu? Daarin zit namelijk nogal veel verschil. Bij sommige scheerapparaten is de accuduur nog geen half uur, soms meer dan een uur. Vooral als je het scheerapparaat veel onderweg gebruikt is het verstandig een hoge accuduur aan te vinken.
  • Het opladen gaat meestal via een kabel, maar luxe scheerapparaten beschikken over een dockingstation waarin je het scheerapparaat kunt plaatsen om deze op te laden. Vaak doet dit basisstation ook dienst als reinigingsstation waarmee je via een reinigingsvloeistof de scheerkoppen reinigt.
Kijk bovenaan voor de beste scheerapparaten uit de testen, of kies zelf je beste scheerapparaat met de Scheerapparaat Keuzehulp op Beste Scheerapparaat Kopen.


Onderwerpen:
Beste scheerapparaten consumentenbond test,kieskeurig, beste koop, getest, beste scheerapparaten test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.