Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste activity tracker kinderen

Redactie     18:21     No comments


Er zijn heel veel activity trackers (stappentellers) op de markt. Maar speciale activity trackers voor kinderen zijn een stuk zeldzamer. Daarom hier aandacht voor de beste activity tracker voor kinderen. Een tracker die niet alleen stappen, afstanden en.... meet, maar ook een slim beloningssysteem heeft om kinderen tot bewegen te motiveren. Deze beste activity tracker voor kinderen is een ideaal hulpmiddel om kinderen te laten bewegen.


Onder de naam Vivofit Jr. brengt Garmin een hele serie activity trackers voor kinderen op de markt. Deze activity trackers voor kinderen zijn cool maar ook heel goed van kwaliteit. En met een slim ingeprogrammeerd beloningssysteem om kinderen te motiveren om te bewegen. Kijk bij de aanbiedingen van Garmin Vivofit Jr. activity trackers voor alle versies, alle actuele lage winkelprijzen en alle informatie.

Hier in het kort meer informatie over deze beste activity tracker voor kinderen.

Beste activity tracker kinderen: Garmin Vivofit Jr.

Kinderen bewegen vandaag de dag veel te weinig. Al die computergames, apps, YouTube en Netflix zijn natuurlijk heel erg leuk, maar bewegen ga je er niet van. Hoe krijg je kinderen dan toch aan het bewegen? Garmin bedacht er iets op. Ze kwamen met een speciale versie van hun Vivofit activity tracker uit die er speciaal op is gericht om kinderen te laten bewegen. Met groot succes, want de Garmin Vivofit Jr. is als beste activity tracker voor kinderen inmiddels al aan een tweede versie toe.

Om kinderen te laten bewegen zet Garmin meerdere succesfactoren in: spelen, belonen en een aantrekkelijk design met bij kinderen populaire thema's. Bij elkaar vormen ze een mix waarbij geen kind op de bank blijft zitten.Disney en Marvel thema's
Voor wat de thema's betreft, Garmin is voor zijn Vivofit Jr. 2 activity tracker een samenwerking met Disney aangegaan. Voor kinderen in verschillende leeftijden is de beste activity tracker voor kinderen daardoor beschikbaar in designs van Disney prinsessen tot Star Wars, en van Marvel superhelden tot Minnie Mouse.

Ouderlijke controle
Maar het verschil tussen de Garmin Vivofit activity tracker voor volwassenen, en de Garmin Vivofit voor kinderen blijft niet beperkt tot alleen een visueel thema, er is ook een aparte app voor deze Garmin Vivofit activity tracker te downloaden. Deze speciale Vivofit Jr. app geeft ouders inzicht in de bewegingen van hun kinderen en zorgt voor taken en beloningen, en vooral in dat laatste zit het sterke punt van de Garmin Vivofit Jr. activity tracker voor kinderen.

De app kan op verschillende smartphones worden geïnstalleerd (ouders en kind). De ouders maken een profiel voor hun kind aan, zodat de software een bewegingsprogramma kan opstellen. Want dat is natuurlijk anders bij een kind van 5 jaar oud dan bij een kind van 10 jaar oud.

Meerdere kinderen
Heb je als ouders meerdere kinderen? Geen probleem. Je kunt de gegevens van meerdere kinderen beheren in één app. Handig, want zo kun je niet alleen hun bewegingspatroon zien, maar ook hun slaapgedrag (want ook die wordt door de Garmin Vivofit activity tracker gemeten.

Bewegen via leuke spelletjes
Maar het belangrijkste is natuurlijk het laten bewegen van je kind. Daarvoor is de speciale kinder app van de Vivofit tracker voorzien van spelletjes die de kinderen laten bewegen. Het zijn voor kinderen leuke spelletjes waarin de Disney en Marvel helden weer voorbij komen.

En punten voor nuttige klusjes
Met deze spelletjes kunnen kinderen door te bewegen punten verzamelen, maar ook door klusjes te doen. He, dat is interessant voor ouders!!!  Bed opmaken, hond uitlaten, speelgoed opruimen, maar ook douchen of voor muziekles oefenen. Het is allemaal inspanning, en inspanning = punten!

Beloning!
Deze inspanningen worden beloond met virtuele muntjes. En die kunnen de kinderen weer bij pappa of mamma inwisselen. Voor (extra) televisie kijken, voor het spelen van een spelletje met pappa en mamma (die doen er ook maar wat voor!) of voor het kiezen van het avondeten (misschien moet je als ouder de frieten dan maar van deelname uitsluiten). Weet je wat grappig is? Kinderen vinden die klusjes dan ineens niet erg meer.

De Garmin Vivofit Jr activity tracker blijkt een leuke speelse manier om kinderen aan het bewegen te krijgen. En dat op een leuke, gezonde en speelse manier. Dit is zonder meer de beste activity tracker voor kinderen.

Bovenaan zie je aanbiedingen van deze beste activity tracker voor kinderen. Kijk voor meer goede activity trackers bij de beste activity trackers uit de test, daar vind je de beste bewegingstrackers voor volwassenen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.