Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kerstboomvoet, kerstboomstandaard en kerstboommand

Redactie     12:46     No commentsMet alleen een kerstboom ben je er niet. Er moet ook een goede kerstboomstandaard, kerstboomvoet of kerstboommand om te voorkomen dat de kerstboom tijdens het kerstdiner bij oma op schoot beland. Een kerstboomvoet waarmee de kerstboom stevig en stabiel staat, maar ook een kerstboomvoet, kerstboomstandaard of kerstboommand die er mooi uitziet.


Kijk in het overzicht met alle kerstboomstandaarden voor al deze manden, voeten en standaarden voor de kerstboom. De beste kerstboomstandaarden beschrijven we hieronder kort. Kijk voor alle informatie en prijzen in het bovenstaand overzicht.

Black & Decker kerstboomvoet

Bij Black en Decker denk je eerder aan boormachines en andere elektrisch gereedschap dan aan een voet voor je kerstboom, maar toch zit er ook een heel goede kerstboomstandaard in het assortiment van Black & Decker.Het is een heel eenvoudige kerstboomstandaard om te gebruiken. Je hoeft de kerstboom alleen maar recht naar beneden te duwen en de stalen klemmen en pin houden de kerstboom op zijn plaats. Je hoeft niet onder de kerstboom te kruipen om de schroeven van de standaard aan te draaien.

Deze kerstboomvoet is geschikt voor kerstbomen tot een hoogte van 2,7 meter en een stamdikte van 3 tot 10,5 centimeter. Voor iedere normale kerstboom voor thuis dus. Het waterreservoir is goed voor 4,15 liter.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs in het bovengenoemde overzicht met alle kerstboomstandaarden.

Christmas House rotan kerstboommand

In het bovenstaande overzicht met kerstboomstandaarden vind je ook veel sfeervolle kerstboommanden. De beste kerstboommand is deze rotan kerstboommand van Christmas House.


Zo'n kerstboommand is mooier en sfeervoller dan een kunststof kerstboomstandaard, ook als je daar een kerstkleed omheen spant. Deze versie is grijs van kleur, heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 26 centimeter. Maar bij de bovenaan genoemde alle kerstboomstandaarden vind je nog vele andere mooie kerstboommanden in alle kleuren en maten.

Maxx kerstboomstandaard

Eenvoudig maar stevig, dat is deze Maxx kerstboomstandaard die gemaakt is van metaal en PVC. Deze zwarte standaard is geschikt voor kerstbomen tot 2,5 meter met een stam met een diameter tot 15 centimeter. Iedere kerstboom voor thuis past hier dus in.In tegenstelling tot bij de Black & Decker kerstboomvoet moet je de stam in deze kerstboomstandaard / parasolvoet wel even vastdraaien via de vier schroeven. Maar dan staat de kerstboom ook heel stevig op deze kerstboomvoet.

Meer informatie en de prijs vind je in het overzicht met alle kerstboomstandaarden.

MaxxHome kerstboomstandaard metaal

Een heel elegante kerstboomvoet is deze kerstboomstandaard van MaxxHome, gemaakt van metaal. Deze is ook in het bovenstaand overzicht te vinden.


Hou er wel rekening mee dat de kerstboom bij deze standaard niet al te groot mag zijn. Hoewel, met een kerstboomlengte van maximaal 2,40 meter en een stamdikte van maximaal 9 centimeter is deze kerstboomstandaard geschikt voor de meeste kerstbomen voor thuis.

Draaiende kerstboomstandaard van FDL

Een heel bijzondere kerstboomvoet is deze van FDL. Deze kerstboomstandaard laat je kerstboom namelijk langzaam ronddraaien! Kijk maar naar onderstaande video.


Daarvoor is de kerstboomvoet voorzien van een kleine motor en een stekker. De kerstboom draait eerst 350 graden naar de ene kant, en dan 350 graden naar de andere kant. Leuk want zo krijg je alle kanten van de kerstboom goed te zien!

De kerstboom mag maximaal 30 kilo zwaar zijn, maximaal 2,25 meter hoog en een stamdikte van maximaal 33 centimeter hebben. Een bijzonder leuke en originele kerstboomvoet!

Kijk voor al deze beste kerstboomvoeten, kerstboommanden en kerstboomstandaarden bij het bovenaan genoemde overzicht. Je vindt daar nog veel meer goede voeten, standaarden en manden voor je kerstboom.

Zie ook: Meer test kerstbomen en kerst versiering


Onderwerp:
Hierboven vind je een selectie van de beste kerstboomvoeten, kerstboommanden en kerstboomstandaarden. Met een goede kerstboomstandaard zorg je er voor dat kerstboom stabiel staat, maar de beste kerstboomstandaard is natuurlijk ook een mooie standaard om te zien.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.