Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimeldieven (beste kruimelzuigers)

Redactie     14:49     No comments


De kruimelzuiger (meestal kruimeldief genoemd) is een handig hulpje in de huishouding. Je hoeft niet iedere keer als er kruimels of ander klein vuil gemorst wordt de stofzuiger te pakken. Daarom hier aandacht voor de beste kruimelzuigers / beste kruimeldieven.


In het overzicht met alle beste kruimeldieven vindt je alle beste kruimelzuigers. Deze kruimeldieven hebben allemaal een waardering van 5 sterren gekregen. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste kruimeldieven. In het overzicht vind je er nog meer.

Beste kruimeldief: Bosch Move

De allerhoogste waardering is er voor de Bosch Move. Dit is de beste kruimeldief tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Krachtig voor een kruimelzuiger en met een goede accu.


Deze kruimeldief laadt snel op en geeft een goede constante zuigkracht. Een goede degelijke kruimeldief. Het is verder wel een standaard kruimelzuiger. Dat betekent dat je er geen hulpstukken op kunt aansluiten. Ook mist een basisstation of muurhouder. Deze kruimeldief heeft zijn hoge waardering echt aan zijn degelijkheid te danken.

Je koopt deze beste kruimeldief ruim onder de 90 euro. Kijk voor de actuele laagste winkelprijs in het bovenstaande overzicht met beste kruimeldieven. Je ziet deze beste kruimeldief ook op de foto helemaal bovenaan afgebeeld.

Beste handstofzuiger: Dyson V9 Trigger

Als je niet naar de prijs kijkt, maar uitsluitend naar de zuigprestaties presteert de Dyson V9 kruimelzuiger beter. Maar dat is niet helemaal een eerlijk vergelijkt, want deze beste kruimeldief is ook vier a vijf keer zo duur, en valt daarmee in een heel andere prijsklasse. De Dyson V9 is meer een handstofzuiger dan een kruimeldief. Zeer krachtig en met zijn kierenzuiger zuig je zelfs de moeilijkste plaatsen schoon. Ook dierenharen uit tapijt en lastig vuil zuig je met deze snoerloze handstofzuiger weg. Het 350 watt vermogen kan via de turbo-stand zelfs tijdelijk worden opgehoogd voor nog meer zuigkracht.

Kijk voor de actuele laagste winkelprijzen van de beste handstofzuigers uit de Dyson V9 serie bij de bovenstaande beste kruimeldieven.

Beste kruimeldief met laadstation: Black & Decker Grab & Go

Stel je prijs op een laadstation bij je kruimeldief (en is de Dyson je wat te duur)? Kijk dan eens naar deze Black & Decker kruimeldief met laadstation. Deze beste kruimeldief met laadstation is licht, krachtig en ergonomisch.Een lange zuighals zorgt voor 10% meer bereik en dankzij een zachte borstel op de zuigmond kun je ook kwetsbare oppervlakken zuigen zonder deze te beschadigen. Na gebruik zet je deze beste kruimeldief op zijn laadstation. Maar ook als je hem van de stroom af opbergt heeft de lithium-ion accu geen last van zelfontlading.

Meer goede kruimeldieven

Bovenaan vind je een link naar de beste kruimeldieven. Je vindt daar ook alle prijzen en specificaties. Reken bij deze beste kruimeldieven wel op een prijs van 75 euro of hoger.

Goedkopere kruimelzuigers hebben we ook voor je. Al hebben deze een iets lagere waardering gekregen. Kijk bij het overzicht alle kruimeldieven voor bijna 300 kruimelzuigers, met alle prijzen, specificaties, hun waardering en ervaringen van gebruikers. Daar vind je kruimelzuigers met prijzen vanaf een euro of 15.

Zie ook: 


Onderwerp:
Hier boven vind je een selectie van beste kruimelzuigers. Al deze beste kruimelzuigers (beste kruimeldieven) hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Je vindt hier boven de beste kruimelzuiger / beste kruimeldief uit de test, de beste handstofzuiger (een heel krachtige kruimelzuiger) en de beste kruimelzuiger met oplaadstation. In het overzicht met alle kruimeldieven vind je nog veel meer goede kruimelzuigers tegen een lage prijs.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.