Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koop smartphone: Xiaomi Redmi Note

Redactie     16:51     No comments


Een smartphone met high-end specificaties onder de 200 euro? Ja dat kan echt, met de smartphones uit de Xiaomi Redmi serie. De prijzen van de Xiaomi Redme Note telefoons liggen ruim onder de 200 euro.

Een goedkope smartphone met grote mogelijkheden

Kijk bij de aanbiedingen van de Xiaomi Redmi Note smartphones voor alle goede smartphones uit deze serie van dit Chinese merk dat een extreem goede prijs  / kwaliteit verhouding biedt. Je vindt er alle smartphones uit de Xiaomi Redmi serie.

Andere Xiaomi telefoons

Maar ook andere Xiaomi smartphones zijn opmerkelijk goedkoop voor hun kwaliteit en hun mogelijkheden. Het zijn indrukwekkende telefoons in hun prijsklasse. Kijk bij aanbiedingen alle Xiaomi telefoons voor alle Xiaomi smartphones, hun mogelijkheden, hun specificaties, een review en hun prijs.


Beste koop: Xiaomi Redmi Note smartphone

Hoewel ook de andere Xiaomi smartphones heel interessant zijn gaat de titel van beste koop naar de Xiaomi Redmi Note. Omdat we onder de 200 euro willen blijven kiezen we daarbij voor de Xiaomi Redmi Note 8 met 4Gb werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Er zijn uitgebreidere versie, zoals de RedmeNote 8 Pro, maar deze versie (die ruim onder de 200 euro kost!) zal van het merendeel van de gebruikers ruim voldoende zijn.

Voor een zeer lage prijs ontvang je een hypermoderne Android 9 telefoon met bijvoorbeeld een Qualcomm Snapdragon 665 Octacore Processor, 4 camera's achterop de smartphone, een 4000mAh accu met hoge capaciteit, een 6.3 inch IPS scherm en een Gorilla Glass behuizing die de telefoon een zeer luxe uitstraling geeft.Het zijn vooral de fotoprestaties die opvallen. Achterop de camera zitten niet minder dan vier camera's die samenwerken om de mooiste foto's te schieten, De 48 megapixel hoofdcamera foto's ultra hoge resolutie tot wel 8.000 x 6.000 pixels.  De 8 megapixel groothoeklens maakt brede panoramafoto's mogelijk en een 2 megapixel portretlens zorgt voor mooie foto's van gezichten met een aan te passen achtergrondscherpte. De vierde camera is een 2 megapixel macrolens met een minimale focusafstand van 2 centimeter voor close up foto's van hoge kwaliteit. En voorop de smartphone bevindt zich een 13 megapixel selfie-camera.

Ook video's zijn bij deze beste koop smartphone van hoge kwaliteit. De 4K (Ultra HD) filmpjes zien er prachtig uit. Elektronische beeldstabilisatie zorgt voor beelden die niet alleen scherp maar ook rustig zijn.

En dat allemaal met een smartphone van ver onder de 200 euro!Ook buiten de camera mogelijkheden presteert deze beste smartphone onder de 200 euro geweldig. De Qualcomm Snapdragon 665 Octacore Processor. is supersnel en wordt ondersteund door een ruime 4GB aan RAM. Op de 64GB geheugenkaart kun je al te bestanden kwijt, de 1217 super linear speakers leveren een mooi en vol geluid af. de 4000mAh accu levert lange tijd stroom en als de accu dan toch leegraakt is het met smartphone 18W fast charging weer snel opgeladen.

Meer geld uitgeven is echt niet nodig! Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage winkelprijs van deze beste koop bij de smartphones. Je vindt daar nog veel meer goedkope maar hee; goede Xiaomi smartphones. Zowel nog lager geprijsde smartphones als nog krachtigere mobiele telefoons met indrukwekkende specificaties en grote mogelijkheden tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer beste smartphones uit de test

Onderwerpen:
Xiaomi, beste smartphone, beste koop, test, getest

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.