Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste vaatwastabletten en beste koop uit de test

Dreft Platinum vaatwastabletten zijn de beste vaatwastabletten in de test. Zoek je goedkopere vaatwastabletten? Finish vaatwastabletten zijn de beste koop in de vaatwastablet test.

Beste vaatwastabletten test

Als je je kostbare vaat aan een vaatwasser toevertrouwd wil je niet alleen dat de vaat er kraakhelder schoon uitkomt, maar je wilt ook dat je kostbare glazen, servies, bestek en ander vaatgoed daar niet onder te lijden heeft. Daarvoor is een goede vaatwasser nodig, maar ook een heel goed vaatwasmiddel. 

Hier kijken we naar de beste vaatwastabletten. Dit zijn vaatwastabletten die zuinig zijn voor je vaat, maar wel perfect goed schoonwassen. We hebben zowel de beste vaatwastabletten als de beste koop (de beste vaatwastabletten in een lagere prijsklasse).

Hieronder vind je de beste vaatwastabletten volgens de waarderingen van gebruikers. We kijken daarbij niet alleen naar het beste vaatwasmiddel met de hoogste score, maar ook naar de beste koop. Vaatwastabletten die niet veel lagere scoren in de test, maar wel goedkoper zijn.Beste vaatwastabletten: Dreft Platinum

De beste vaatwastabletten uit de test zijn de Dreft Platinum tabletten. Deze topper onder de vaatwastabletten is onder andere bijzonder goed in het verwijderen van vet. Zelfs het vet in het filter van de vaatwasser lost op. Zo blijven filter, afvoer en sproei-arm vetvrij. Ook helpen de Dreft Platinum vaatwastabletten door hun sterke vet verwijderende eigenschappen om verstoppingen in je afvoerleidingen te voorkomen.


En dan te bedenken dat Dreft Platinum eigenlijk helemaal geen vaatwastablet is, maar meer een combinatie van vaatwasmiddelen in een "zakje". Maar wat maakt de vorm uit? Als het vaatwasmiddel je vaat maar schoon wast!

Dreft beste vaatwastabletten test


Het Dreft Platinum vaatwasmiddel wast je vaat perfect schoon, maar dit vaatwasmiddel is ook heel goed tegen kalkaanslag (ze verwijderen zelfs de kalkaanslag uit vaatwasser en leidingen). Ook is er bescherming voor je glaswerk en zilverwerk in deze tabletten aanwezig. Dreft Platinum maakt dus niet alleen je vaat geweldig goed schoon, de vaatwastabletten zijn ook zacht voor je kostbare vaat.

Naast middelen voor onder andere vetverwijdering, glasbescherming en kalkverwijderaar beschikken deze beste vaatwastabletten ook over een glansspoelmiddel, zoutfunctie en metaalglansmiddel.

Wat ook handig is: Het Dreft Platinum vaatwastabletten / vaatwasmiddel zit in een folie die in de vaatwasser oplost. Je hoeft ze dus niet uit te pakken voor gebruik.

Dreft Platinum vaatwastabletten zijn  als premium vaatwastabletten van Dreft niet de goedkoopste vaatwastabletten, maar als je deze online koopt (zie bovenstaand overzicht) ben je maar zo'n 29 cent per vaatwasbeurt kwijt, en dan is Dreft Platinum toch best een goedkoop vaatwasmiddel. Bij een mega pak kan de online prijs zelfs onder de 20 cent per vaatwas dalen.

Deze beste vaatwastabletten van Dreft zijn te koop in de versies regular, citroen (lemon) en blue. Voor de werking maakt het niet uit.
Beste koop: Finish All in One Max

Met een score van 4,6 uit 5 halen de Finish All in One Max een niet veel lagere score dan de Dreft Platinum tabletten. En deze vaatwastabletten zijn wel een stuk goedkoper. Online betaal je via bovenstaande aanbiedingen van vaatwastabletten vaak niet meer dan 14 cent per vaatwasbeurt.


Finish vaatwastabletten beste koop test


De Finish vaatwastabletten zijn voorzien van een powerball met voorspoelfunctie. Deze powerball lost eerder op dan het rest van het vaatwastablet en bewerkt het meest hardnekkige vuil vast voor zodat deze verdwijnen zodra de eigenlijke reiniging op je vaat wordt losgelaten.


Vlekken, aangekoekte resten, aanslag, alles verdwijnt met deze vaatwastabletten. Waarom dan niet het beste vaatwasmiddel uit test? Ondanks het glansspoelmiddel is lang niet iedereen onder de indruk van de glans van de vaat na afloop. Daarom scoort deze goedkopere vaatwastabletten iets lager.

Bij deze aanbiedingen vaatwastabletten Finish vind je ook andere Finish vaatwasser tabletten zoals de vaatwas tabletten uit de series Finish Ultimate Infinity Shine en Finish Ultimate Quantum Invinity Shine.Andere merken vaatwastabletten

Andere vaatwastablet merken zijn Sun (met onder andere Sun Classic, Sun Professional, Sun Optimum All in One en Sun  Expert All in One), deze Sun vaatwas tabletten scoorde echter minder goed in bovenstaande test.

Verder worden er veel vaatwastabletten via supermarkt huismerken verkocht zoals de vaatwastabletten van Lidl (W5), Albert Heijn (AH huismerk), Hoogvliet (G'woon), Aldi (Una), Plus, Kruidvat, 1 de Beste (Dirk) en Jumbo.Vaatwas poeder of vaatwas tabletten?

Vaatwas poeder van Sun scoort goed in de test, maar minder goed dan de beste vaatwas tabletten. Vaatwas poeder kan handig zijn bij een korte vaatwas, omdat een tablet dan niet altijd de tijd heeft om op te lossen, maar een vaatwas tablet wast beter af.


Classic vaatwastabletten of all in one vaatwastabletten?

Er zijn twee soorten vaatwastabletten. All in one en classic. Met de classic vaatwastabletten worden de tabletten bedoelt die alleen schoonmaakmiddel bevatten. Aan deze vaatwas tabletten moet je nog zout en glansspoelmiddel toevoegen. De all in one vaatwastabletten (ook wel 3-in-1 vaatwastabletten genoemd) zit dit alles al in het tablet.


Zie ook:


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste vaatwastabletten uit de vaatwastablet test en de beste koop uit deze test van vaatwastabletten. Het betreft de Dreft Platinum afwastabletten (de beste vaatwastabletten) en de Finish All-in-One Max vaatwastabletten (beste koop uit de test). 

Al deze beste vaatwastabletten zijn online voordelig te koop, vooral in voordeelverpakking of bij aanschaf van meerdere dozen. Kijk daarvoor bij de aanbiedingen van de Dreft Platinum afwastabletten en de aanbiedingen van de Finish vaatwastabletten hier boven. Daar zijn al deze beste vaatwastabletten uit de test goedkoop online te koop.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Vaatwastabletten zijn afgestemd op een volle vaatwasser. Was je vaak een halve vaat? Dan kun je in plaats van een tablet ook losse vaatwaspoeder of vaatwasgel gebruiken, maar dat is niet populair. Ik vind meer gedoe en ook niet goedkoper als je gebruik maakt van een vaatwastabletten kortingsactie. Ik spaar dan liever de vaat van 2 dagen op. Een goed vaatwastablet heeft geen moeite om het wat meer aangekoekte vuil weg te wassen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.