Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

De beste skelter

Kijk hier voor de beste skelter en aanbiedingen van meer goede skelters. Onder andere van Berg en Kettler (Kettcar).

Beste skelter test

Een speelgoed skelter is heel leuk buitenspeelgoed dat kinderen ook lekker aan het bewegen zet. Hier kijken we naar de beste skelters voor kinderen.

De beste skelters

Kijk bij de aanbiedingen alle beste skelters voor een overzicht van alle skelters met een 5 sterren waardering. 

Hieronder vind je een korte beschrijving van enkele van deze beste skelters. Kijk voor alle prijzen en specificaties in het bovengenoemde overzicht met alle beste skelters.

Beste skelter: Kettler Kettcar

De Kettcar van Kettler staat al jarenlang te boek als de beste skelter. Kettler levert deze beste skelter in diverse modellen maar iedere Kettcar heeft een stevig frame van ster staal dat tegen roest wordt beschermd met een polyestercoating. Ook rijdt een Kettcar skelter aangenaam op zijn achte banden.

Kettler Kettcar skelter


De in Duitsland en Oostenrijk geproduceerde skelter is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.. Kinderen van deze leeftijd kunnen comfortabel trappen en zitten eveneens comfortabel in de ergonomisch gevormde kuipzitting. Deze beste skelter rijdt heel licht.

Kijk voor de actuele laagste prijs van deze beste skelter van Kettler in het bovenstaande overzicht met beste skelters.

Berg Buzzy Racing

De grote concurrent van Kettler als het om de beste skelter gaat is het Nederlandse Berg Toys. Berg Toys maakt een hele serie bijzonder leuke speelgoed skelters. Hiervan is de Berg Buzzy Racing de hoogst gewaardeerde skelter.

Berg skelter
Deze skelter verdient de benaming Racing want het is een echte race skelter met de bijbehorende coole sportieve uitstraling. En ook de Berg Buzzy Racing is van hoge kwaliteit, met dikke luchtbanden en een sterk metalen frame.

Hou er wel rekening mee dat deze beste skelter uit de Berg serie alleen voor kleine kinderen geschikt is. Van 2 tot 4 jaar en een gewicht tot 30 kilo. Maar wees gerust, in het bovenstaande overzicht met beste skelters staan ook Berg skelters voor grotere kinderen.


Ezyroller skelter / ligfiets voor kinderen

Weer een heel andere skelter is de Ezyroller die in Nieuw Zeeland is ontwikkeld. Je kunt je afvragen of de Ezyroller wel een skelter is want dit opmerkelijke voertuig is een soort mix van een skelter en een ligfiets.

Ezyroller skelter


De Ezyroller is geschikt voor personen tot 70 kilo en afgestemd op kinderen tot een jaar of 10. Je trapt niet met trapper maar door je voeten heen en weer tegen de duwstang te bewegen. Ook heeft deze opmerkelijke skelter geen luchtbanden maar massieve bandjes.

Rijden op de Ezyroller is wel even wennen want ook het sturen doe je met je voeten en de duwstang. Wil je rechtdoor, dan moet je dus gelijkmatig met je voeten duwen. Dit is een heel leuke combi van een skelter en een ligfiets voor kinderen die je ook bij de bovenaan genoemde beste skelters kunt vinden. Je Ezyroller is in vele kleuren te koop.

Nerf skelter Go Kart Battle Racer

Tot slot nog een opmerkelijke skelter. Nerf (van de blasters) maakt deze Go Kart Battle Racer. Het is een echte Nerf skelter, want deze coole skelter is voorzien van houders voor 2 Nerf blasters en bakjes en clips voor je Nerf darts.

De Nerf skelter is gemaakt voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud.

Kijk voor deze beste skelters en meer skelters met de 5 sterren waardering bij de bovenaan genoemde beste skelters.

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test.


Onderwerp:
Hier kijken we naar goede speelgoed skelters voor kinderen. De beste skelter is al vele jaren de Kettcar van Kettler maar o.a. Berg Toys maakt tegenwoordig ook heel goede skelters. Bij de aanbiedingen vind je alle goede skelters.

Een reactie posten

0 Reacties