Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Focal Elegia: Beste koptelefoon van 2020

Redactie     10:44     No comments


De uit de redacties van 19 audio vakbladen bestaande EISA HiFi Expert Group heeft de Focal Elegia als beste koptelefoon 2020-2019 getest. Dit is de koptelefoon die je moet hebben als je voor het beste van het beste kiest.


Goedkoop is de Focal Elegia niet. Kijk bij de aanbiedingen van de Focal Elegia of voor de beste winkels voor een hoofdtelefoon op Beste Koptelefoon Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze beste koptelefoon van 2020 en 2019.

Reken daarbij wel op prijzen van rond de 900 euro, want dit is een echte high-end koptelefoon voor muziekliefhebbers die van hun hoofdtelefoon echt het allerbeste geluid willen horen. Zoek je een meer betaalbare koptelefoon? Kijk dan bij de resultaten van andere koptelefoons testen bij de beste koptelefoon test. Daar vind je ook testen van koptelefoons in lagere prijsklassen.Kijk hier het Focal Elegia review

Beste koptelefoon test: Focal Elegia

De Focal Elegia is een echte koptelefoon voor audiofielen. De prijs is ondergeschikt gemaakt aan de kwaliteit van deze koptelefoon. Dat heeft geleid tot de beste koptelefoon volgens de experts van 19 audio vakbladen uit heel Europa. Een betere recensie kan een koptelefoon niet hebben.

Deze beste koptelefoon van het jaar is de eerste gesloten koptelefoon van Focal is het hoogste segment. Deze beste hoofdtelefoon houdt het omgevingsgeluid buiten en je muziek binnen.


Om tot een geweldig geluid te komen heeft het Franse Focal alle high end technologie├źn gecombineerd.  Met een frameloze koperen spreekstoel, speciale 110 micron surround en een M-vormige omgekeerde dome.

De nieuwste exclusieve luidsprekerdrivers zorgen voor een volledig bereik in de kleine binnenomgeving van een koptelefoon, maar ook van een uitzonderlijk goede dynamiek en een ongekend realistische geluidsweergave met een zuiver geluid.


Ook als je deze beste koptelefoon aansluit op een draagbare audiodrager, zoals een smartphone, krijg je een heerlijk krachtig geluid te horen. De Focal Elegia  biedt je een uitstekende geluidsisolatie en geen resonantie. En een ongekend goed geluid voor een koptelefoon.

Dit is de koptelefoon voor wie alleen het beste wil! Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat deze beste koptelefoon van 2020 momenteel kost.

Foto's / video's: Focal

Onderwerpen
Focal Elegia beste koptelefoon test, beste hoofdtelefoon getest, Focal Elegia.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.