Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Huawei P30 Pro beste smartphone 2019-2020

Redactie     15:04     No comments


De Huawei P30 Pro is winnaar van de EISA Award 2019-2020 als beste smartphone. 55 elektronica tijdschriften uit 29 landen hebben de Huawei P30 Pro als beste smartphone getest.


Deze beste smartphone van 2019 / 2020 is de Huawei P30 Pro, een mobiele telefoon die op alle fronten prima presteert, maar het zijn vooral de foto prestaties die indruk maken. Zo beschikt deze beste smartphone bijvoorbeeld over een Leica quad-camera setup (4 camera's) die bij slecht licht prachtige foto's maakt. Geen andere telefoon maakt bij slecht licht zulke mooie foto's.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van Huawei P smartphones om deze beste smartphone goedkoop online te kopen.

Ook de 5x uitschuifbare telelens, 10x hybride zoom, de breedbeeld functie en de geweldige portretmodus zorgen voor prachtige foto's. De 40 megapixel resolutie draagt bij aan een haarscherp resultaat.Maar de Huawei P30 Pro is meer dan een cameratelefoon. Ook op andere gebieden presteert deze  beste smartphone van het jaar uitstekend en beschikt de mobiele telefoon over de nieuwste snufjes. Draadloos opladen, een in-screen vingerafdrukscan zijn bijvoorbeeld aanwezig en de luidspreker zit in het scherm verwerkt dat zowel zorgt voor een geweldig geluid als voor meer schermruimte.

De 4200mAh accu zorgt in combinatie met de energiebesparende techniek van de Uawei P30 Pro voor stroom gedurende lange tijd. Bovendien is deze beste smartphone snel op te laden (70% in 30 minuten). Draadloos opladen kan met 15W Huawei Wireless QuickCharge. Dankzij de Reverse Charge functie is deze beste geteste Huawei smartphone ook als powerbank te gebruiken voor andere mobiele telefoons.

Het toestel ziet er ook heel mooi en elegant uit, met een dubbel geboden 3D glas en een OLED scherm waarin de vingerafdrukscan en de speaker verwerkt zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Huawei P30 telefoons voor deze beste smartphone tegen een lage prijs. Toch nog te duur? Kijk dan bij de andere beste smartphones uit de test voor andere goede maar goedkopere smartphones.


Foto's: Huawei

Onderwerpen:
De Huawei P30 Pro is de beste smartphone uit de jaarlijkse smartphone test van EISA en hebben de Huawei P30 Pro beloond met de EISA Award 2019 - 2020 als beste smartphone.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.