Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG SL8 beste soundbar van het jaar

Redactie     14:12     No comments


De experts van 13 Europese audio-tijdschriften hebben de LG SL8 YG getest als beste soundbar van 2020 - 2019.


De LG SL8 (SL8YG) is een 3.1.2 soundbar met draadloze subwoofer die is ontworpen voor televisies van 49 inch en groter. Bij kleinere televisies kan zo'n soundbar natuurlijk ook geplaatst worden, maar dat is minder mooi.

Bij de aanbiedingen van LG soundbars vind je deze beste soundbar uit de test tegen een aantrekkelijke prijs. Meer aanbieders van deze beste soundbar en andere goede soundbars staan op Beste Soundbar Kopen.Beste soundbar: LG SL8

Deze beste soundbar geeft een krachtig en vol 3-dimensionaal geluid. Moderne soundbar technieken als Dolby Atmos en DTS:X zorgen er voor dat je je midden in de actie of in de muziek lijkt te bevinden. De muziek uit de soundbar klinkt helder en zuiver, en de subwoofer zorgt voor een krachtige bas die je niet alleen hoort, maar ook in iedere vezel van je lijf voelt.

Deze beste soundbar van het jaar is meer dan alleen een (geweldige) speaker voor je TV. Je kunt er ook je favoriete muziek naartoe streamen vanaf bijvoorbeeld je smartphone (via bluetooth) of direct vanaf internet dankzij een in de soundbar ingebouwde Chromecast.


Deze Chromecast maakt van de soundbar een smart internet-apparaat die er ook voor zorgt dat je Google Assistent kunt gebruiken. Via deze slimme assistent kun je informatie op internet op laten zoeken, maar bijvoorbeeld ook de soundbar met spraak bedienen.

Zie ook: Meer beste soundbars uit de tests


Onderwerpen:
LG SL8 best geteste soundbar, dolby atmos, slimme soundbar met google assistent, beste soundbar test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.