Beste buiten brievenbus

De beste brievenbus voor buiten aan de muur, maar ook de beste pakketbrievenbus, de beste buitenbrievenbus op paal en andere beste brievenbussen voor buiten.


De hoeveelheid post mag dan afnemen, iedereen heeft toch een brievenbus nodig. Daarom kijken we dit keer naar de beste brievenbus. Het betreft meerdere beste beste brievenbussen voor buiten. Dus geen brievenbussen voor in de deur maar een buiten brievenbus die je aan de muur bevestigd of in je tuin of langs je oprit plaatst.


Overzicht alle buiten brievenbussen

In de onderstaande overzichten met buiten brievenbussen vind je al deze brievenbussen voor buiten. We hebben de buitenbussen uitgesplitst in vrijstaande brievenbussen en brievenbussen voor de buitenmuur.


De beste van deze buitenbussen vind je hier onder. Al deze beste brievenbussen zijn terug te vinden in het bovenstaande overzicht en via de hier onder vermelde aanbiedingen. Kijk daar voor alle specificaties, maten en de actuele winkelprijs. Hieronder geven we een korte introductie.

Al deze beste buiten brievenbussen zijn gekozen op de beste combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit, prijs en ervaringen van gebruikers.

Tectake stalen brievenbus buitenmuur

Eenvoudig, maar heel praktisch en populair bij zijn gebruikers is deze gepoedercoate stalen brievenbus van Tectake. Deze buiten brievenbus biedt veel ruimte, is via een slot af te sluiten en kan makkelijk worden geleegd door de deur aan de voorkant te openen.


Tectake stalen brievenbus buiten

Tectake stalen brievenbus buiten


Door zijn smalle verticale vorm is deze beste brievenbus voor aan de buitenmuur goed te plaatsen op een muur met weinig ruimte. Het installeren gaat erg makkelijk. Je hoeft alleen even gaatje te boren. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Het strakke design past bij ieder gevel en er is een naambordje op de brievenbus aanwezig. Voor het slot worden twee sleutels meegeleverd. Kijk voor de prijs in het bovengenoemde brievenbussen overzicht of hier onder bij de aanbiedingen van TecTake brievenbussen. Deze beste buitenbus is daar ook in het wit te vinden.


Tectake RVS brievenbus met krantenrol (muur)

Ook van Tactake is deze RVS brievenbus voor de buitenmuur met een handige krantenrol. Deze krantenrol voorkomt dat de krant beschadigd raakt omdat deze in de buiten brievenbus gepropt wordt. Zorg er wel voor dat deze buitenbus op een droge plek hangt om te voorkomen dat een uiteinde van de krant nat regent.

Tectake buiten brievenbus met krantenrol

Tectake buiten brievenbus met krantenrol

Doordat de post er van bovenaf ingaat kunnen er ook kleine pakketjes in, tot maximaal 30 bij 3 centimeter. Het deksel houdt de post goed schoon. Handig zijn de 3 kleine ruitjes waardoor je kunt zien of er post is. Ook deze buiten brievenbus is voorzien van een slot en montagemateriaal wordt meegeleverd.

Kijk voor deze beste brievenbus met krantenrol bij de bovenstaande aanbiedingen van Tectake brievenbussen.


Allux 500 pakketbrievenbus

We ontvangen steeds minder post, maar juist meer pakketjes. Een pakket brievenbus is dus bijzonder handig. De beste pakketbrievenbus is de Allux 500. Deze pakket brievenbus kun je aan de buitenmuur bevestigen maar de brievenbus kan op op een paal worden geplaatst.Allux 500 brievenbus pakketten


Deze beste pakketbrievenbus, die aan de muur of op een optionele standaard geplaatst kan worden, heeft een opening van 10,5 bij 30 centimeter. Ingeworpen pakketjes komen eerst op een tussenbodem terecht. Als de postbezorger de klep sluit valt het pakket in een tweede gedeelte dat alleen aan de voorzijde met een sleutel geopend kan worden.

Deze beste pakketbrievenbus voor pakketjes en gewone post is gemaakt van sterk gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating. Kijk voor de actuele laagste winkelprijs in het bovenstaand overzicht met alle buiten brievenbussen. Daar vind je ook andere pakket brievenbussen.Allux 800 brievenbus pakketpost (voorkant en achterkant)


Ook bij de onderstaande aanbiedingen van pakket brievenbussen vind je naast de Allux 500 meer pakketbussen van deze fabrikant waaronder ook grote pakket brievenbussen als de Allux 600 en de Allux 800. Met name de laatste is een zeer grote pakketbrievenbus. 


Gibraltar Amerikaanse brievenbus

Speciaal voor de liefhebbers van een Amerikaans design deze beste Amerikaanse brievenbus van Gibraltar. Deze buiten brievenbus is leverbaar in diverse kleuren, als Amerikaanse brievenbus met paal, of zonder paal.

Amerikaanse brievenbus Gibraltar

Amerikaanse brievenbus Gibraltar


Leuk is het rode vlaggetje dat een Amerikaanse postbode omhoog doet als hij post in de bus heeft gedaan. Dat voorkomt onnodig lopen om te kijken of er post is. Misschien kun je dit ook met je Hollandse postbode afspreken.

Verkrijgbaar in zwart, wit en groen, en in versies als Amerikaanse brievenbus met slot en zonder slot.

Hieronder vind je naast deze beste Amerikaanse brievenbus nog meer goede Amerikaanse brievenbussen tegen een lage prijs.


Nostalgische brievenbus V-Part

Geen modern of Amerikaans design, maar een klassiek nostalgische brievenbus? Kijk dan eens naar deze V-Part kolom brievenbus. Deze beste brievenbus scoort de hoogste waardering van alle buiten brievenbussen, maar je moet wel van dit design houden.


Deze stijlvolle staande brievenbus is 110 centimeter hoog en genaakt van gegoten aluminium. De post kan er zowel aan de voorkant als aan de achterkant worden uitgehaald. De postbus is te koop in het groen (foto) en zwart.

Kijk bij de nostalgische brievenbus aanbiedingen hier onder voor de actuele prijs. Daar vind je ook kleine nostalgische brievenbussen voor buiten die je aan de muur kunt bevestigen.


J.I.P. Model 8 brievenbus

Een heel mooie staande brievenbus van blauwsteen (arduin). Een echte design brievenbus. De rondom gefreesde groeven geven deze buiten brievenbus een landelijke uitstraling.


Blauwsteen brievenbus buiten

Blauwsteen brievenbus buiten


De hoogte van deze buiten brievenbus bedraagt 105 centimeter. De postgleuf blijft open maar is goed afgeschermd tegen regen dus je post blijft droog. Zorg er wel voor dat de achterzijde vrij blijft, want daar haal je de post er uit. Dit deurtje aan de achterzijde is met een sleutel te openen.

Deze beste staande brievenbus is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Kijk maar in het overzicht met alle brievenbussen. Je vindt daar ook een versie van deze beste buiten brievenbus met een open onderkant.


Kijk bij het bovenstaande overzicht van brievenbussen voor aanbiedingen van deze beste brievenbussen en voor meer goede brievenbussen tegen een lage prijs.


Samenvatting:
Zoek je de beste brievenbus voor buiten? Hier vind je alle beste buiten brievenbussen. Of je nu een brievenbus muur, brievenbus op paal, een Amerikaanse brievenbus, een brievenbus buitenmuur, een pakket brievenbus of andere beste brievenbus voor buiten zoekt, hier vind je je beste brievenbus en kun je de buiten brievenbus goedkoop online kopen. Alle buitenbussen vind je goedkoop in het overzicht alle brievenbussen bovenaan.

Een reactie posten

0 Reacties