Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste brievenbus voor buiten

Redactie     16:23     No comments


De hoeveelheid post mag dan afnemen, iedereen heeft toch een brievenbus nodig. Daarom kijken we dit keer naar de beste brievenbus. Het betreft meerdere beste beste brievenbussen voor buiten. Dus geen brievenbussen voor in de deur maar een brievenbus die je aan de muur bevestigd of in je tuin of langs je oprit plaatst.


In het overzicht brievenbussen vind je al deze brievenbussen voor buiten. De beste van deze buitenbussen vind je hier onder. Al deze beste brievenbussen zijn terug te vinden in het overzicht. Kijk daar voor alle specificaties, maten en de actuele winkelprijs. Hieronder geven we een korte introductie.

Al deze beste brievenbussen zijn gekozen op de beste combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit, prijs en ervaringen van gebruikers.

Tectake stalen brievenbus

Eenvoudig, maar heel praktisch en populair bij zijn gebruikers is deze gepoedercoate stalen brievenbus van Tectake. Deze brievenbus biedt veel ruimte, is via een slot af te sluiten en kan makkelijk worden geleegd door de deur aan de voorkant te openen.


Door zijn smalle verticale vorm is deze beste brievenbus voor aan de buitenmuur goed te plaatsen op een muur met weinig ruimte. Het installeren gaat erg makkelijk. Je hoeft alleen even gaatje te boren. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Het strakke design past bij ieder gevel en er is een naambordje op de brievenbus aanwezig. Voor het slot worden twee sleutels meegeleverd. Kijk voor de prijs in het bovengenoemde brievenbussen overzicht. Deze buitenbus is daar ook in het wit te vinden.

Tectake RVS brievenbus met krantenrol

Ook van Tactake is deze RVS brievenbus met een handige krantenrol. Deze krantenrol voorkomt dat de krant beschadigd raakt omdat deze in de brievenbus gepropt wordt. Zorg er wel voor dat deze buitenbus op een droge plek hangt om te voorkomen dat een uiteinde van de krant nat regent.


Doordat de post er van bovenaf ingaat kunnen er ook kleine pakketjes in, tot maximaal 30 bij 3 centimeter. Het deksel houdt de post goed schoon. Handig zijn de 3 kleine ruitjes waardoor je kunt zien of er post is. Ook deze brievenbus is voorzien van een slot en montagemateriaal wordt meegeleverd.

Kijk voor deze beste brievenbus met krantenrol in het overzicht met brievenbussen.


J.I.P. Model 8 brievenbus

Een heel mooie staande brievenbus van blauwsteen (arduin). Een echte design brievenbus. De rondom gefreesde groeven geven deze brievenbus een landelijke uitstraling.


De hoogte van deze brievenbus bedraagt 105 centimeter. De postgleuf blijft open maar is goed afgeschermd tegen regen dus je post blijft droog. Zorg er wel voor dat de achterzijde vrij blijft, want daar haal je de post er uit. Dit deurtje aan de achterzijde is met een sleutel te openen.

Deze beste staande brievenbus is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Kijk maar in het overzicht met alle brievenbussen.

Studio Allux 500 pakketbrievenbus

We ontvangen steeds minder post, maar juist meer pakketjes. Een pakketbrievenbus is dus bijzonder handig. De beste brievenbus voor pakketjes is de Allux 500.Deze pakketbrievenbus, die aan de muur of op een optionele standaard geplaatst kan worden, heeft een opening van 10,5 bij 30 centimeter. Ingeworpen pakketjes komen eerst op een tussenbodem terecht. Als de postbezorger de klep sluit valt het pakket in een tweede gedeelte dat alleen aan de voorzijde met een sleutel geopend kan worden.

Deze beste brievenbus voor pakketjes en gewone post is gemaakt van sterk gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating. Kijk voor de actuele laagste winkelprijs in het bovenstaand overzicht met alle brievenbussen. Daar vind je ook andere pakketbrievenbussen.

Gibraltar Amerikaanse brievenbus

Speciaal voor de liefhebbers van een Amerikaans design deze beste Amerikaanse brievenbus van Gibraltar. Deze is leverbaar in diverse kleuren en met of zonder paal.Leuk is het rode vlaggetje dat een Amerikaanse postbode omhoog doet als hij post in de bus heeft gedaan. Dat voorkomt onnodig lopen om te kijken of er post is. Misschien kun je dit ook met je Hollandse postbode afspreken.

Verkrijgbaar in zwart, wit en groen. In het bovenstaand overzicht van brievenbussen kom je een soortgelijke Amerikaanse postbus tegen van Rottner Tressoir die goedkoper is maar een minder hoge waardering haalt.

De post in deze Amerikaanse brievenbussen is niet met een slot te beschermen.

Nostalgische brievenbus V-Part

Geen modern of Amerikaans design, maar een klassiek nostalgische brievenbus? Kijk dan eens naar deze V-Part kolom brievenbus. Deze beste brievenbus scoort de hoogste waardering van alle brievenbussen, maar je moet wel van dit design houden.


Deze stijlvolle staande brievenbus is 110 centimeter hoog en genaakt van gegoten aluminium. De post kan er zowel aan de voorkant als aan de achterkant worden uitgehaald. De postbus is te koop in het groen (foto) en zwart.

Kijk bij het bovenstaande overzicht van brievenbussen voor aanbiedingen van deze beste brievenbussen en voor meer goede brievenbussen tegen een lage prijs.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.