Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische haard / elektrische sfeerhaard met verwarming

 

De beste elektrische haard uit de test (met verwarming).  Plus de beste inbouw sfeerhaard,  de beste klassieke inzethaard en de beste vrijstaande elektrische haard uit de test.

beste elektrische haard test classic fire vancouver


Een groot voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat zo'n elektrische haard wel zorgt voor de sfeer van een open haard, maar dat je er geen schoorsteen, rookkanaal of andere afvoer van rook en schadelijke stoffen voor nodig hebt. Een elektrische haard is schoon en je kunt zo'n sfeerhaard vaak met een afstandsbediening bedienen. Hier kijken we naar de beste elektrische haarden.


Hieronder kijken we naar de beste elektrische haard / beste sfeerhaard en enkele alternatieven.

Al deze elektrische haarden zijn te vinden in het overzicht elektrische haarden. Kijk daar voor alle specificaties en de actuele lage winkelprijzen.

Alle onderstaande elektrische haarden zijn zowel te gebruiken als sfeerhaard (alleen kunstmatige vlammen) en als elektrische kachel. Beide functies gelijktijdig of apart. In de winter kun je deze sfeerhaard dus ook meteen als verwarming gebruiken, maar in de zomer geniet je alleen van de vlammen.

Beste elektrische haard: Classic Fire Vancouver LED sfeerhaard

Deze elektrische haard van Classic Fire zorgt niet alleen voor sfeer maar ook voor warmte. De Classic Fire Vancouver kent twee warmtestanden, maar je kunt de verwarming ook uitzetten en alleen genieten van het open haard effect. Deze beste elektrische haard is momenteel één van de meest verkochte elektrische sfeerhaarden.

beste elektrische haard test

Classic Fire sfeerhaard inbouw of vrijstaand (met verwarming)


Deze beste elektrische haard kun je overal neerzetten of ophangen aan een vlakke muur. Als je de verwarmingsfunctie wilt gebruiken moet er links, rechts en onder 20 centimeter vrij blijven, en boven 60 centimeter. Je kan hem dan dus niet inbouwen. Als je de verwarmingsfunctie niet gebruikt is inbouwen wel mogelijk.

Kenmerken Classic Fire Vancouver:
+ 3 standen intensiteit vlammen.
+ 2 standen verwarming (kan ook uit).
+ Wordt geleverd met decoratieve vuurvaste stenen.
+ Bedienen met afstandsbediening.
+ Op te hangen en neer te zetten. Zowel inbouw als vrijstaand.
+ Voordelige prijs.
- Ingebouwd niet als verwarming te gebruiken.

Zijn populariteit heeft deze beste sfeerhaard ook te danken aan zijn lage prijs. Kijk voor de actuele prijs van deze beste elektrische haard bij de bovenstaande productlink. Je ziet deze beste sfeerhaard ook op de foto helemaal bovenaan.

Beste inbouw sfeerhaard: Classic Fire Chicago

Wil je de elektrische haard inbouwen, en ook gebruik maken van de verwarmingsfunctie? Dan kun je kiezen voor de Chicago van dezelfde fabrikant. De Classic Fire Chicago heeft roosters aan de voorkant zodat deze kan worden ingebouwd, ook als je hem als kachel gebruikt.


beste elektrische haard inbouw sfeerhaarden test

Classic Fire elektrische haard inbouw met verwarming


Kenmerken Classic Fire Chicago elektrische haard inbouw met verwarming

+ Verwarming en open haard simulatie in diverse standen te gebruiken.
+ Ook verwarming en open haard simulatie los van elkaar te gebruiken.
+ Voordelige inbouw elektrische sfeerhaard.
- Geen afstandsbediening
- De moderne uitstraling doet lichtelijk aan een magnetron denken. Niet iedereen houdt daar van.

Ook deze beste inbouw sfeerhaard met verwarming vind je bij de bovenstaande overzicht met elektrische sfeerhaarden of via de productlink.

Beste klassieke inzethaard: Klarstein elektrische inzethaard

Liever een elektrische haard met de uitstraling van een klassieke open haard? Dan is deze Klarstein Kamini inzethaard voor jou mogelijk de beste elektrische sfeerhaard.

Klarstein inbouwhaard elektrisch sfeerhaard

Klarstein elektrische inzethaard met verwarming


Het voordeel van een inzethaard is dat je hem niet echt hoef in te bouwen. Je kunt hem ook op een bestaande schouw, dressoir of tafel plaatsen. De vlammen zijn geen vuur maar led-licht, dus volkomen ongevaarlijk.

Deze beste elektrische inzethaard met verwarming zorgt voor een echte open haard sfeer zonder echt vuur. De beweging van de vlammen (lampjes) lijkt bedrieglijk echt op het echte vlammenspel van de open haard. En ga je naar bed, dan schakel je de elektrische haard uit. Het is een realistische (elektrische) open haard die je niet hoeft schoon te maken.

Kenmerken Klarstein inzethaard met verwarming
+ Realistische elektrische open haard
+ 2 warmte instellingen (1000 en 2000 Watt).
+ Ook te gebruiken als ventilator.
+ Inbouw niet per se nodig.
- Inbouw of plaatsing in een schouw is wel het mooist.

Kijk voor alle informatie bij de productlink of in het overzicht met alle elektrische haarden bovenaan deze pagina.


Beste vrijstaande elektrische sfeerhaard: Classic Fire Narvik

Voor een sfeervol plaatje is deze vrijstaande elektrische sfeerhaard van Classic Fire een andere aanrader. Dit is echter een geheel vrijstaande elektrische sfeerhaard. Met zijn klassieke uiterlijk oogt deze Classic Fire Narvik elektrische sfeerhaard als een echte haardkachel.Classic Fire Norvik elektrische sfeerhaard
Classic Fire vrijstaande elektrische sfeerhaard met verwarming


Maar dan zonder echt vuur maar door een lichtspel dat op echt vuur lijkt. Via de afstandsbediening stel je de hoogte van het vuur en van de warmte in. Het vermogen is 900 of 1800 watt.

Kenmerken Classic Fire Narvik elektrische sfeerhaard
+ Mooi nostalgisch klassiek uiterlijk, knoppen goed verborgen.
+ Heel realistisch vlammenspel achter glas.
+ Overal vrij te plaatsten.
- Maar 1 warmtestand (1800 Watt)
- Vrij klein (51 x 28 x 56 cm).

Kijk voor alle specificaties, maten, laagste prijzen en andere informatie in het bovenaan genoemde overzicht met alle elektrische haarden.

Zie ook: Meer testen kachels


Foto bovenaan: Classic Fire elektrische haard

Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste elektrische haarden. Het betreft de beste elektrische sfeerhaarden in diverse soorten. De beste sfeerhaard inbouw, beste elektrische haard vrijstaand, de beste inzethaard e.d. In het overzicht met alle elektrische haarden bovenin vind je alle goede sfeerhaarden op stroom.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.