Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kettingzaag test

De beste takkenzaag en de beste koop uit de test, maar ook de beste accu kettingzaag, de beste benzine kettingzaag, de beste ketting-takkenzaag en andere beste kettingzagen.


De kettingzaag is het tuingereedschap voor zware zaagklussen. Het afzagen van takken, en zagen van open haard hout of zelfs het vellen van een boom, een goede kettingzaag kan het. Hier kijken we naar de beste kettingzagen in diverse categorie├źn. Bijvoorbeeld de beste elektrische kettingzaag, de beste kettingzaag met accu en de beste kettingzaag op benzine.


Hieronder vind je al deze beste kettingzagen. We stellen ze kort aan je voor. Alle mogelijkheden, specificaties, gebruikers ervaringen en ook de laagste actuele prijs vind je in het overzicht aanbiedingen kettingzagen. Daar zijn nog meer goede kettingzagen in alle prijsklassen te vinden.

Beste kettingzaag: Black & Decker CS2040

Een sterke 2000 Watt elektrische kettingzaag met een zwaard van 40 centimeter en een zaagsnelheid van 12,5 meter per seconde. Een prima kettingzaag, ook voor zware zaagklussen. Met een automatisch smeringssysteem en metalen stootrand. Met deze kettingzaag kun je bomen aan. 

En toch is deze krachtige professionele kettingzaag met een prijs net boven de 100 euro ook voor de thuisgebruiker heel betaalbaar. Op de foto bovenaan zie je deze beste kettingzaag in actie.
Soort kettingzaag: Elektrische kettingzaag
Vermogen: 2000 Watt
Automatische kettingsmering: Ja
Zaaglengte: 40 cm
Snoerloze kettingzaag: Nee
Telescopisch: Nee
Prijs: Aanbiedingen Black & Decker kettingzagen


Beste koop: Einhell 1800 watt

Een goedkopere goedkope optie. Deze Einhell kettingzaag is geschikt voor het zagen van brandhout, voor het snoeien en omzagen van niet al te grote bomen. Een goede kettingzaag, ook voor de thuisgebruiker die de kettingzaag voor tuinklussen wil gebruiken. De prijs (onder de 80 euro) is heel interessant. Dit is de beste goedkope kettingzaag.

Soort kettingzaag: Elektrische kettingzaag
Vermogen: 1800 Watt
Automatische kettingsmering: Ja
Zaaglengte: 35,6 cm
Snoerloos: Nee
Telescopisch: Nee
Prijs: Aanbiedingen Einhell kettingzagen

Beste elektrische takkenzaag: Black & Decker 

Voor het zagen van takken is deze Black & Decker telescopische kettingzaag de beste kettingzaag. Met zijn 800 Watt motor en kettingsnelheid van 11,5 meter per seconde kun je zowel lage begroeiing als hoge takken te lijf. Dankzij de instelbare 2,7 meter werkhoogte kun je hoog hangende takken bereiken, en dankzij de 25 cm zaagbreedte kunnen deze best een beetje dik zijn Soort kettingzaag: Elektrische telescopische kettingzaag
Vermogen: 800 Watt
Automatische kettingsmering: Ja
Zaaglengte: 25 cm
Snoerloos: Nee
Telescopisch: Ja
Prijs: Aanbiedingen Black & Decker elektrische kettingzagen

Beste kettingzaag met accu: Makita accu-kettingzaag

De beste kettingzaag met accu is van Makita. Deze beste snoerloze kettingzaag werkt op een 2 x 18 Volt accu in serie. Met zijn 35 cm zaag is dit een heel serieuze accu-kettingzaag die ook voor zware klussen geschikt is. De prijs ligt mede door de accu wel hoger dan die van de voorgaande beste kettingzagen.Soort kettingzaag: Elektrische kettingzaag met accu
Vermogen: 36 Volt
Automatische kettingsmering: Ja
Zaaglengte: 35 cm
Snoerloze kettingzaag: Ja
Telescopisch: Nee
Prijs: Aanbiedingen Makita accu kettingzagen

Beste kettingzaag benzine: Kibani 45cm

Toch liever een kettingzaag met benzinemotor? Ook dit is een snoerloze kettingzaag. De beste kettingzaag op benzine is, rekening houdend met de prijs, deze Kibani. Het is met zijn prijs van circa 80 euro bovendien een goedkope kettingzaag.

Deze benzine kettingzaag wordt aangedreven voor een krachtige luchtgekoelde 2.3 pk sterke 2-takt motor. Met zijn grote 45 centimeter grote zaagblad kun je complete bomen vellen.


Soort kettingzaag: Benzine kettingzaag
Vermogen: 2.3 PK
Automatische kettingsmering: Ja
Zaaglengte: 45 cm
Snoerloze kettingzaag: Ja
Telescopisch: Nee
Prijs: Aanbiedingen Kibani kettingzagen benzine

Beste microkettingzaag: Bosch Easycut 50

De microkettingzaag is geen gereedschap om bomen mee om te zagen, maar voor kleinere zaagkarweitjes zoals invalzagen en het maken van nauwkeurige sneden langs een gemarkeerde lijn.Soort kettingzaag: Elektrische microkettingzaag
Vermogen: 500 Watt
Automatische kettingsmering: Nee (onderhoudsvrij)
Zaagdiepte: 5 cm in hout, 3 cm in kunststof
Snoerloze kettingzaag: Nee
Telescopisch: Nee
Prijs: Aanbiedingen Bosch kettingzagen

Alle informatie en de actuele laagste prijzen van deze kettingzagen vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle kettingzagen.

Meer goede kettingzagen

Zoek je een andere kettingzaag? Bijvoorbeeld een telescopische accu kettingzaag, een telescopische kettingzaag met benzine motor of een kettingzaag met een zaaglengte van wel 50 centimeter, kijk dan ook in het bovenstaande overzicht voor de voor jou beste kettingzaag.

Zie ook: Meer beste zaagmachines uit de test


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste kettingzagen uit de test. Het betreft de beste kettingzaag in iedere categorie, zoals de beste elektrische kettingzaag, de beste accu kettingzaag, de beste benzine kettingzaag, de beste microkettingzaag, de beste telescopische kettingzaag / takkenzaag en de beste koop elektrische kettingzaag (de beste goedkope kettingzaag). 

Een reactie posten

0 Reacties