Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste droogtoren (hoog droogrek)

Redactie     08:11     No comments


Een droogtoren is een droogrek dat veel hoger is dan normaal. Een droogtoren is het beste droogrek voor mensen met weinig ruimte in huis. Maar met mooi weer kun je ook dit soort droogrek gewoon buiten zetten. Hier kijken we naar de beste droogtorens.

Een overzicht van al deze goede hoge droogrekken kun je vinden bij alle droogtorens. Daar vind je enkele tientallen goede droogtorens waaronder de beste droogtorens hieronder. Kijk daar voor alle informatie en prijzen van deze hoge droogrekken.

Beste droogtoren: Tomado Ciclone

De beste droogtoren is de Tomado Ciclone. Deze beste droogtoren heeft de hoogste waardering gekregen en is ook het meest verkochte droogtoren.Dit beste droogrek voor mensen die weinig ruimte in huis hebben neemt maar 78 bij 72 centimeter ruimte in, maar biedt wel 40 meter aan droogruimte. Dat is genoeg voor twee wasmachines aan was. De ruimte is heel flexibel in te delen dankzij zes onafhankelijke vleugels. Je kunt dit beste droogrek ook maar half gebruiken zodat hij nog minder ruimte in neemt.

Nog meer sterke punten: Opgevouwen vraagt deze droogtoren om maar 10 centimeter breedte. Het droogrek is gemaakt van sterk aluminium en voorzien van een anti-statische coating (epotherm) die niet roest, niet bladdert en prima tegen vocht kan. Dit maakt deze beste droogtoren ideaal voor het  gebruik buiten, bijvoorbeeld om een balkon.


Of je deze droogtoren nu in zijn geheel gebruikt of maar voor de helft uitklapt, het droogrek staat stevig. Twee kledinghangerhouders zorgen er voor dat je overhemden e.d. ook perfect kunt drogen zonder te kreuken.

Je ziet deze Tomado droogtoren ook op de foto helemaal bovenaan. In het overzicht met alle droogtorens vind je alle gegevens en de laagste actuele prijs van deze beste droogtoren.

Hieronder kijken we naar meer goede droogtorens uit deze lijst.

Leifheit Classic Tower 450 droogtoren

Deze Leifheit droogtoren biedt nog 5 meter meer ruimte dan de Tomado droogtoren, maar met 69 bij 73 centimeter neemt hij ook minder ruimte in. Dit is dus een echt ruimtewonder, maar eenvoudiger van opzet dan de luxe Tomado droogtoren.


De droogruimte is onderverdeeld in vier verdiepingen. Ook deze droogtoren kun je ook voor de helft gebruiken zodat deze nog minder ruimte inneemt. Je kunt dit droogrek daarom in de kleinste ruimtes gebruiken, zoals een gang of een smal balkon. Dankzij de wieltjes rij je hem makkelijk weg, ook als de droogtoren vol was hangt.

Ook de Leifheit droogtoren kun je tegen een lage prijs vinden in het overzicht met alle droogtorens.


Meer goede droogtorens

Dat geldt ook voor de andere droogtorens in dat overzicht. Al hebben deze droogrekken over het algemeen een aanmerkelijk minder grote capaciteit dan bovenstaande beste droogtorens. In de meeste gevallen hebben deze goede droogtorens een droogruimte van een meter of 20. Dat maakt ze tot goede droogtorens voor als je weinig ruimte hebt om een droogrek te plaatsen, maar niet zo heel veel hangruimte nodig hebt.

Zie ook: Meer beste droogrekken

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.