Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste droogtoren (beste droogrek hoog)

Redactie     13:15     No comments


Een droogtoren is een droogrek dat veel hoger is dan normaal. Een droogtoren is het beste droogrek voor mensen met weinig ruimte in huis. Maar met mooi weer kun je ook dit soort droogrek gewoon buiten zetten. Wat is de beste droogtoren? Hier kijken we naar de beste droogtorens.

Een overzicht van al deze goede hoge droogrekken kun je vinden bij alle droogtorens. In dit overzicht  vind je enkele tientallen goede droogtorens waaronder de beste droogtorens hieronder. Kijk daar voor alle informatie en prijzen van deze beste hoge droogrekken.

Beste droogtoren: Tomado Ciclone

De beste droogtoren uit de test is de Tomado Ciclone. Deze beste droogtoren heeft de hoogste waardering gekregen en is ook het meest verkochte droogtoren.Dit beste droogrek voor mensen die weinig ruimte in huis hebben neemt maar 78 bij 72 centimeter ruimte in, maar biedt wel 40 meter aan droogruimte. Dat is genoeg voor twee wasmachines aan was. De ruimte is heel flexibel in te delen dankzij zes onafhankelijke vleugels. Je kunt dit beste droogrek ook maar half gebruiken zodat hij nog minder ruimte in neemt.

Nog meer sterke punten: Opgevouwen vraagt deze droogtoren om maar 10 centimeter breedte. Het droogrek is gemaakt van sterk aluminium en voorzien van een anti-statische coating (epotherm) die niet roest, niet bladdert en prima tegen vocht kan. Dit maakt deze beste droogtoren ideaal voor het  gebruik buiten, bijvoorbeeld om een balkon.


Of je deze droogtoren nu in zijn geheel gebruikt of maar voor de helft uitklapt, het droogrek staat stevig. Twee kledinghangerhouders zorgen er voor dat je overhemden e.d. ook perfect kunt drogen zonder te kreuken.

Je ziet deze Tomado droogtoren ook op de foto helemaal bovenaan

In het overzicht met alle droogtorens vind je alle gegevens en de laagste actuele prijs van deze beste droogtoren.

Hieronder kijken we naar meer goede droogtorens uit deze lijst.

Beste koop: Leifheit Classic Tower 450 droogtoren

De Leifheit Classic Tower is een ander beste droogrek van hoog formaat. Deze Leifheit droogtoren biedt nog 5 meter meer ruimte dan de Tomado droogtoren, maar met 69 bij 73 centimeter neemt hij ook minder ruimte in. Dit is dus een echt ruimtewonder, maar eenvoudiger van opzet dan de luxe Tomado droogtoren.

Door de meer eenvoudige opzet is de Leifheif droogtoren ook een stuk goedkoper, en daarmee de beste koop bij de droogtorens.
De droogruimte is onderverdeeld in vier verdiepingen. Ook deze droogtoren kun je ook voor de helft gebruiken zodat deze nog minder ruimte inneemt. Je kunt dit droogrek daarom in de kleinste ruimtes gebruiken, zoals een gang of een smal balkon. Dankzij de wieltjes rij je hem makkelijk weg, ook als de droogtoren vol was hangt.

Naast de Leifheit Classic Tower 450 droogtoren met 450 cm droogruimte is er ook de Leifheit Classic Tower 270 met 2,70 meter aan ruimte om je was te drogen. 

Ook de Leifheit droogtoren kun je tegen een lage prijs vinden in het overzicht met alle droogtorens.


Meer goede droogtorens

Dat geldt ook voor de andere droogtorens in dat overzicht. Al hebben deze droogrekken over het algemeen een aanmerkelijk minder grote capaciteit dan bovenstaande beste droogtorens. In de meeste gevallen hebben deze goede droogtorens een droogruimte van een meter of 20. Dat maakt ze tot goede droogtorens voor als je weinig ruimte hebt om een droogrek te plaatsen, maar niet zo heel veel hangruimte nodig hebt.

Naast Leifheit en Tomado maken ook onder andere Hertzberg, Casibel, Brabantia en Vileda droogtorens.


Zie ook: Meer beste droogrekken


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste droogtorens uit de test. Een droogtoren is een hoog droogrek. Wat is het beste droogrek hoog / wasrek hoog? De beste droogrekken hoog zijn de Leifheit Classic Tower en de Tomado Ciclone droogtoren. Deze beste droogtorens uit de test en andere goede hoge droogrekken vind je in het overzicht met alle droogtorens bovenaan de pagina.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.