Beste droogtoren (hoog droogrek)

De beste droogtoren (hoog droogrek) uit de test en de beste koop uit de test van droogtorens.

Beste droogtoren test Tomado

Een droogtoren is een droogrek dat veel hoger is dan een gemiddeld wasrek. Een droogtoren is daarom het beste droogrek voor mensen met weinig ruimte in huis. En met mooi weer kun je het hoge droogrek gewoon buiten zetten. Wat is de beste droogtoren? Hier kijken we naar de goede droogtorens.

Overzicht alle goede droogtorens

Een overzicht van al deze goede hoge droogrekken kun je vinden bij aanbiedingen alle droogtorens. In dit overzicht vind je de aanbiedingen van enkele tientallen goede droogtorens waaronder de beste droogtorens hieronder. Kijk daar voor alle informatie en prijzen van deze beste hoge droogrekken.Beste droogtoren: Tomado Ciclone

We beginnen met het beste hoge droogrek. De beste droogtoren uit de test is de Tomado Ciclone. Deze beste droogtoren heeft de hoogste waardering gekregen en is tevens de meest verkochte droogtoren van dit moment. Deze beste droogtoren is hier onder afgebeeld.


Tomado Ciclone droogtoren

Tomado Ciclone droogtoren


Dit beste droogrek voor mensen die maar weinig plek in huis hebben neemt maar 78 bij 72 centimeter ruimte in. Toch biedt deze beste droogtoren van Tomando wel 40 meter aan droogruimte. Dat is genoeg voor twee wasmachines aan was. 

De ruimte van dit hoge droogrek is heel flexibel in te delen dankzij zes onafhankelijke vleugels. Je kunt dit beste droogrek ook maar half uitklappen zodat hij nog minder ruimte in neemt.

Nog meer sterke punten van de Tomado Ciclone: Opgevouwen vraagt deze stevige droogtoren om maar om 10 centimeter breedte. Het droogrek is gemaakt van sterk aluminium en voorzien van een anti-statische coating (epotherm) die niet roest, niet bladdert en prima tegen vocht kan. Dit maakt deze beste droogtoren ideaal voor het  gebruik buiten, bijvoorbeeld om een balkon.


Beste droogtoren: Tomado Ciclone

Beste droogtoren: Tomado Ciclone


Of je deze droogtoren nu in zijn geheel gebruikt of maar voor de helft uitklapt, het droogrek staat stevig. Twee kledinghangerhouders zorgen er voor dat je overhemden e.d. ook perfect kunt drogen zonder te kreuken.

Je ziet deze Tomado droogtoren ook op de foto helemaal bovenaan

In het overzicht met alle droogtorens vind je alle gegevens en de laagste actuele prijs van deze beste droogtoren uit de test.

Hieronder kijken we naar meer goede droogtorens uit deze lijst.
Beste koop: Leifheit Classic Tower 450 droogtoren

De Leifheit Classic Tower is een ander beste droogrek van hoog formaat. Deze Leifheit droogtoren biedt nog 5 meter meer ruimte dan de Tomado droogtoren, maar met 69 bij 73 centimeter neemt hij ook minder ruimte in. Deze Leifheit droogtoren is dus een echt ruimtewonder, Maar de Classic Tower is eenvoudiger van opzet dan de luxe Tomado droogtoren.

Door de meer eenvoudige opzet is de Leifheif droogtoren ook een stuk goedkoper, en zijn lage prijs maakt dit hoge Leifheit wasrek de beste koop bij de droogtorens.


Beste koop: Leifheit Classic Tower hoog droogrek

Beste koop: Leifheit Classic Tower hoog droogrek


De droogruimte van de Leifheit Classic Tower is onderverdeeld in vier verdiepingen. Ook deze droogtoren kun je ook voor de helft gebruiken zodat deze nog minder ruimte inneemt. Je kunt dit hoge droogrek daarom in de kleinste ruimtes gebruiken. Ook in een gang of een smal balkon. 

Dankzij de wieltjes rij je deze stevige droogtoren makkelijk weg, ook als de droogtoren vol was hangt.

Naast de Leifheit Classic Tower 450 droogtoren met 450 cm droogruimte is er ook de Leifheit Classic Tower 270 met 2,70 meter aan ruimte om je was te drogen. 

Ook de Leifheit droogtoren kun je tegen een lage prijs vinden in het overzicht met alle droogtorens.Meer goede droogtorens

Ook droogtorens van andere merken zijn bij de droogtoren aanbiedingen te vinden. Ook dit zijn vaak goede droogtorens, al hebben deze droogrekken over het algemeen een aanmerkelijk minder grote capaciteit dan bovenstaande beste droogtorens. 

In de meeste gevallen hebben de droogtorens een droogruimte van een meter of 30 / 40. Dat maakt deze hoge droogrekken tot goede droogtorens voor als je weinig ruimte hebt om een droogrek te plaatsen, maar niet zo heel veel hangruimte nodig hebt.

Tomado droogtoren

Tomado en Leifheit zijn de twee marktleiders in droogtorens in Nederland. Tomado droogtorens worden door de fabrikant Metaltex gemaakt. Tomado droogtorens zijn er in vele versies, met verschillende hoogtes en verschillende capaciteiten. 

Soms betreft het een droogtoren met wieltjes, soms een in hoogte verstelbate droogtoren. Naast de Tomado Ciclone zijn ook de Tomado - Metaltex droogtorens uit de series Nantes, Faro, Orleans, Fortino, Storm, Dijon en Aliseo populair.

Leifheit droogtoren

Leifheit is het andere beste droogtoren merk. Naast de bovenstaande Leifheit Classic Tower heeft Leifheit ook de Pegasus droogtoren. De Leifheit Pegasus is duurder maar in hoogte verstelbaar. 

Blokker droogtoren

Het warenhuis Blokker verkoopt droogtorens en droogrekken onder eigen naam. Ook de goedkope Blokker droogtoren vind je bij de droogtoren aanbiedingen.

Vileda droogtoren

Vileda heeft met de Vileda Mixer ook een goede droogtoren in het assortiment. Deze is er in versies met 30 meter en 40 meter droogruimte. 

Andere droogtoren merken

Ook onder andere Casibel, Nordix, Practo Home en Niceey maken droogtorens. Ook deze hoge droogrekken vind je allemaal bij de droogtoren aanbiedingen bovenaan.


Zie ook: 


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste droogtorens uit de test. Een droogtoren is een hoog droogrek. Wat is het beste droogrek hoog / wasrek hoog? De beste droogrekken hoog zijn de Leifheit Classic Tower en de Tomado Ciclone droogtoren. Deze beste droogtorens uit de test en andere goede hoge droogrekken vind je in het overzicht met alle droogtorens bovenaan de pagina.

Een reactie posten

0 Reacties