Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste headsets voor videobellen en videovergaderen

Redactie     10:21     No comments


Videobellen gaat het best als je een headset draagt. Met deze combinatie van een koptelefoon met een microfoon kun jij je gesprekspartner goed verstaan, en ben jijzelf ook duidelijk voor de ander te horen. Hier de beste headsets voor je laptop of andere computer (bedraad en draadloos) waarmee je het best kunt videobellen.


Kijk voor alle goede headsets voor videotelefonie in het overzicht met aanbiedingen van headsets. Daar vind je alle actuele lage prijzen, specificaties, gebruikerservaringen en meer informatie met betrekking tot deze en andere goede headsets voor videotelefonie (videobellen), videoconferencing (videovergaderen) en dergelijke.

Zoek je een headset voor gaming? Kijk dan bij de beste headsets uit de test voor de beste gaming headsets.

Beste headset: Microsoft LX-3000 Lifechat headset

De headset met de hoogste waardering is de Microsoft-3000 Lifechat headset (zie foto bovenaan). Deze beste headset is bedraad (kabellengte 2,5 meter) en kan op een USB-poort van een PC of laptop worden aangesloten. Ook kan via een bediening op de kabel het geluidsvolume worden geregeld.Deze beste headset is naast goed ook relatief voordelig (kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van headsets). Hij levert een heel goed digitaal geluid af waardoor deze headset ook heel geschikt is om als koptelefoon te gebruiken voor het luisteren naar muziek. Het geluid is helder en voorzien van een goede bas.

De microfoon kan 180 graden gedraaid worden en is in staat om achtergrond geluiden te dempen. Deze microfoon is bijzonder goed. De vorm van de headset en de zachte oorkussen zorgen voor een goed draagcomfort. Als je de headset heel lang achtereen draagt kan hij wel gevoelig worden aan de oren, maar dat is een nadeel dat bij bijna iedere koptelefoon of headset optreedt. Omdat dit een over ear headset is treedt de irritatie minder snel op dan bij een headset die je in of op je oren draagt.

Dit is een prima allround headset, die niet alleen voor videobellen geschikt is, maar ook voor gamen, luisteren naar muziek en het kijken naar films zonder je omgeving te storen.

Kijk voor de actuele lage prijs van deze beste headset voor videobellen bij de bovenstaande aanbiedingen van headsets.

Beste headset draadloos: Plantronics Poly Savi W420

Liever een draadloze headset? Bij goede draadloze headsets kom je in een heel andere (veel duurdere) headsets terecht. De beste draadloze headset voor videobellen uit de test is de Plantronics Poly Savi W420. Een goed helder geluid en een groot draadloos bereik maken deze headset tot de beste headset voor draadloos gebruik. Maar je betaalt er wel wat voor (zie bovenstaande aanbiedingen headsets voor de actuele prijs).Je hebt dan wel een comfortabele on-ear headset met een prima geluidskwaliteit en een basisstation die als oplader dienst doet. De set werkt via een zender die je in de USB-poort van je Personal Computer, Mac of laptop steekt. Deze zender werkt via DECT (de techniek die ook door draadloze huistelefoons wordt gebruikt) met een bereik tot wel 100 meter. Voor draadloos telefoneren hoef je dus niet in de buurt van je computer te blijven.

Beste headset draadloos mono: Plantronics Poly Voyager 5200 UC

Als je genoegen neemt met een mono geluid kun je veel geld besparen op de aanschaf van je draadloze headset. De Plantronics Poly Voyager 5200 UC draag je op één oor, waardoor je ook nog offline gesprekken kunt voeren. Deze headset is zowel voor gebruik op kantoor als onderweg (in combinatie met je telefoon) zeer geschikt.Deze headset werkt met Siri, Google Now en Cortana en via Bluetooth zodat deze op iedere smartphone of laptop te gebruiken is. Ondersteunt je computer geen Bluetooth? Geen probleem, er wordt een Bluetooth zender meegeleverd voor in de USB-poort van je PC of laptop.

Kijk voor de actuele lage prijs en alle specificaties en mogelijkheden in het bovenstaande overzicht. Daar vindt je nog veel meer goede headsets voor videobellen, zowel bedraad als draadloos.

Onderwerpen:
Wat is de beste headset videotelefonie en voor videovergaderen (videoconferencing). Hier de beste headsets voor videobellen. De beste headset met kabel, de beste draadloze headset en de beste headset die je op één oor draagt (de beste headset mono). Hierboven vind je al deze beste headsets voor videovergaderen en videobellen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.