Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ligstoel (tuinstoel)

Redactie     15:12     No comments


Een ligstoel is een comfortabele tuinstoel waarin je zowel kunt zitten als liggend van de zon kun genieten. Hier een overzicht van de beste ligstoelen.

Verwar een ligstoel niet met een ligbed voor in de tuin. Op een ligstoel kun je ook rechtop zetten, met je voeten op de grond, dit in tegenstelling tot bij een ligbed waarbij je benen altijd liggen.

Hieronder kijken we naar de beste ligstoelen en geven we een korte beschrijving. In het overzicht alle ligstoelen vind je nog veel meer informatie, de prijzen, de maten en specificaties en de ervaringen van gebruikers van deze tuinstoelen. Niet alleen van deze beste ligstoelen, maar ook van andere goede ligstoelen voor in de tuin.

TecTake relaxstoel

Een comfortabele ligstoel voor in de tuin van TecTake. Je kunt er uitstekend rechtop in zitten, en hem zodoende als tuintafelstoel gebruiken, maar je kunt er ook heerlijk in liggen dankzij de hoge rugleuning steun voor je onderbenen. Je kunt kiezen uit wel zeven standen van rechtop zitten tot languit liggen.


Het frame van de ligstoel is van gecoat aluminium wat weerbestendig is. Het synthetische gaas past zich goed naar je lichaam aan en zorgt voor een goede ventilatie. Dit materiaal is niet alleen weerbestendig en comfortabel, maar ook duurzaam en makkelijk schoon te maken.

Brulo aluminium tuinstoel

Een vergelijkbare ligstoel wordt gemaakt door Brulo. Het grote verschil: deze tuinstoel heeft een bekleding van textiline. Ook dit is een zacht materiaal waardoor je geen tuinkussen nodig hebt.Ook deze aluminium tuinstoel is in 7 standen vast te zetten. Helaas is het voeteneind in de ligstand relatief laag. Verder een prima ligstoel voor in de tuin. Kijk voor de prijs en meer informatie in het overzicht met alle ligstoelen.

RelaxDays ligstoel set

Op zoek naar een set voordelige ligstoelen? Deze RelaxDays koop je in een set van twee voor nog geen 100 euro. Deze stoelen zijn snel en makkelijk in te klappen waardoor het prima stoelen zijn om mee te nemen naar de camping of op een dagje naar het bos. Maar voor gewoon in de tuin zijn dit ook goede voordelige ligstoelen.


Ook deze tuinstoelen zijn weerbestendig en voorzien van een voeteneind zodat je er comfortabel op kun liggen. De kwaliteit is wel iets minder robuust dan bovenstaande tuinstoelen, maar ze kosten ook maar de helft.

Kijk voor deze beste ligstoelen en andere goede relaxstoelen in het bovenstaand overzicht met alle ligstoelen.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste ligstoel test, beste tuinstoel test, best geteste ligstoelen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.