Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste middelen tegen keelpijn (beste keelpastilles)

Redactie     14:02     No comments


Iedereen heeft wel eens te maken met keelpijn. Bijvoorbeeld bij griep of verkoudheid, bij een keelontsteking of nadat je wat te enthousiast hebt geschreeuwd. Een goed middel tegen keelpijn geeft dan verlichting. Maar welke van alle middelen tegen keelpijn helpen het beste bij keelpijn? Hier de top 10 van beste middelen tegen keelpijn!

Het gaat daarbij om middelen die de klachten van keelpijn verminderen zodat je er minder last van hebt. Een slokje water brengt verlichting, maar dat is ook vrijwel meteen weer uitgewerkt. Een goed middel tegen keelpijn zorgt er voor dat je langere tijd minder last van je keel hebt.

In de top 10 middelen tegen keelpijn vind je de meest populaire keelverzorgingsproducten die de beste waardering van hun gebruikers hebben gehad. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste middelen tegen keelpijn.

Trachitol

Trachitol is een bekend en goed werkend middel tegen keelpijn. Het is daarbij wel belangrijk meteen met Trachitol te starten als je de keelpijn voelt opkomen. 


Het middel Trachitol bestaat uit zuigtabletten met lidocaïne hydrochloride. Dat is een pijnstillende stof die plaatselijk werkt. Deze stof zorgt ervoor dat het keelslijmvlies minder gevoelig is voor pijn (het verdoofd plaatselijk). Ook bevat Trachitol Propyl-hydroxbenzoaat dat de groei van bacteriën afremt.


Strepsils

Nog zo'n bekende naam op het gebied van het verlichten van keelpijn zijn de Strepsils keelpastilles. Strepsils bevatten antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die de keelpijn veroorzaken. Daarom werken ook de Strepsils, evenals de Trachitol zuigtabletten, vooral goed bij beginnende keelpijn.


De Strepsils verlichten ook de keelpijn en doen dat tot wel 2 uur na het innemen. Het zijn zuigtabletten dus de smaak is ook beste belangrijk. Strepsils zijn dan ook in meerdere smaken te koop. Je kunt kiezen tussen Citroen met honing, Sinaasappel, het extra verkoelende Cool en het meer neutrale Original. 

De sinaasappel versie bevat ook vitamine C. Dat is nooit weg, maar in tegenstelling tot wat wordt aangenomen helpt vitamine C niet tegen het voorkomen van keelpijn.


Fluimucil

Fluimucil zuigtabletten gebruik je als de zere keer gepaard gaat met vastzittend slijm of vastzittende hoest. Fluimucil bevordert het ophoesten. Dit is dus een ander soort middel zoals de bovenstaande Strepsils en Trachitol die ontwikkeld zijn om de pijn te verzachten.Je hebt Fluimucil in de vorm van bruistabletten, maar als als keelpastilles die je zonder water in kunt nemen. Dat laatste is natuurlijk handig als je onderweg bent.

Isla Moos

Isla Moos is een middel dat een beschermend laagje over de slijmvliezen in de mondholte en keelholte legt, waardoor deze beschermd worden tegen verdere irritatie en het herstel versnellen. Isla Moos bevat een extract van IJslands mos.


Isla Moos werkt vooral goed bij keelklachten veroorzaakt door droogheid of door kriebelhoest, maar ook bij keelklachten die door overbelasting zijn ontstaan. Ilsa Moos pastilles zijn verkrijgbaar in de smaken Original, Mint en Cassis.

Dit is een korte kennismaking met de beste middelen tegen keelpijn. In de bovenstaande top 10 vind je alle informatie en prijzen. Ook van andere goede middelen tegen keelpijn die in de top 10 staan.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.