Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste middel tegen keelpijn (beste keelpastilles)

 

Hier kijken we naar de beste keelpastilles (beste middel tegen keelpijn). Pastilles van Trachitol, Strepsils, Fluimuciel en andere goede keelpastilles tegen keelpijn.
Beste middelen tegen keelpijn beste keelpastilles

Iedereen heeft wel eens te maken met keelpijn. Bijvoorbeeld keelpijn bij griep of verkoudheid, bij een keelontsteking of nadat je wat te enthousiast hebt geschreeuwd. Een goed middel tegen keelpijn geeft dan verlichting. Maar welke van alle middelen tegen keelpijn helpen het beste bij keelpijn? Strepsils of Trachitol? Fluimucil of Dampo? Hier de top 10 van beste middelen tegen keelpijn!

Het gaat daarbij om middelen die de klachten van keelpijn verminderen zodat je er minder last van hebt. Een slokje water brengt verlichting, maar dat is ook vrijwel meteen weer uitgewerkt. Het beste middel tegen keelpijn zorgt er voor dat je langere tijd minder last van je keel hebt.

In de top 10 middelen tegen keelpijn vind je de meest populaire keelverzorgingsproducten die de beste waardering van hun gebruikers hebben gehad. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste middelen tegen keelpijn.

Al deze goede middelen tegen keelpijn kom je in de bovenstaande top 10 tegen. Kijk daar voor meer specifieke informatie zoals de laagste actuele winkelprijs.

Trachitol

Trachitol is een bekend en goed werkend middel tegen keelpijn. Het is daarbij wel belangrijk meteen met Trachitol te starten als je de keelpijn voelt opkomen. 

Trachitol tegen keelpijn

Het middel Trachitol bestaat uit zuigtabletten met lidocaïne hydrochloride. Dat is een pijnstillende stof die plaatselijk werkt. Deze stof zorgt ervoor dat het keelslijmvlies minder gevoelig is voor pijn (het verdoofd plaatselijk). Ook bevat Trachitol Propyl-hydroxbenzoaat dat de groei van bacteriën afremt.

Alle informatie over dit beste middel tegen keelpijn, waaronder de lage actuele prijs, staat in de bovenstaande top 10.

Strepsils

Nog zo'n bekende naam op het gebied van het verlichten van keelpijn zijn de Strepsils keelpastilles. Strepsils bevatten antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die de keelpijn veroorzaken. Daarom werken ook de Strepsils keelspastilles, evenals de Trachitol zuigtabletten, vooral goed bij beginnende keelpijn.

Strepsils tegen keelpijn

De Strepsils keelpastilles verlichten ook de keelpijn en doen dat tot wel 2 uur na het innemen. Het zijn zuigtabletten dus de smaak is ook beste belangrijk. Strepsils zijn dan ook in meerdere smaken te koop. Je kunt kiezen tussen Citroen met honing, Sinaasappel, het extra verkoelende Cool en het meer neutrale Original. 

De sinaasappel versie bevat ook vitamine C. Dat is nooit weg, maar in tegenstelling tot wat wordt aangenomen helpt vitamine C niet tegen het voorkomen van keelpijn.

Ook de informatie en recente prijs van Strepsels keel pastilles vind je terug in de bovenaan genoemde top 10 van beste medicijnen tegen keelpijn.

Fluimucil

Fluimucil zuigtabletten gebruik je als de zere keer gepaard gaat met vastzittend slijm of vastzittende hoest. Fluimucil bevordert het ophoesten. Dit is dus een ander soort middel zoals de bovenstaande Strepsils en Trachitol die ontwikkeld zijn om de pijn te verzachten.

Fluimucil tegen keelpijn


Je hebt Fluimucil in de vorm van bruistabletten, maar als als keelpastilles die je zonder water in kunt nemen. Dat laatste is natuurlijk handig als je onderweg bent.

Fluimucil is het beste middel tegen vastzittend slijmen bij vastzittende hoest. Kijk voor alle informatie in de bovenstaande top 10 van beste middelen tegen keelpijn.

Isla Moos

Isla Moos is een middel dat een beschermend laagje over de slijmvliezen in de mondholte en keelholte legt, waardoor deze beschermd worden tegen verdere irritatie en het herstel versnellen. Isla Moos bevat een extract van IJslands mos.

Isla Moos tegen hoest en keelpijn

Isla Moos werkt vooral goed bij keelklachten veroorzaakt door droogheid of door kriebelhoest, maar ook bij keelklachten die door overbelasting zijn ontstaan. Ilsa Moos pastilles zijn verkrijgbaar in de smaken Original, Mint en Cassis. Kijk in de top 10 voor meer informatie.

Dampo hoestpastilles

Dampo staat vooral bekend om zijn inhalatiemedicijnen die je bij benauwdheid gebruikt. Maar de Dampo hoestpastilles zijn ook een populair middel tegen keelpijn en verlichting van de luchtwegen. Het zijn keel pastilles waar je op zuigt, zodat er stoffen vrijkomen die de keelpijn en de pijn aan de luchtwegen verlichten en die je vrijer laten ademen.

Dampo hoestpastilles tegen keelpijnDit effect wordt bereikt met speciale kruiden en etherische oliën. De hoestpastilles hebben een aangename smaak wat het gebruik wel zo plezierig maakt. Vooral bij kinderen.

Kijk in de top 10 beste middelen tegen keelpijn voor meer informatie.

Dit is een korte kennismaking met de beste keelpastilles en andere middelen tegen keelpijn. In de bovenstaande top 10 vind je alle informatie en prijzen. Ook van andere goede middelen tegen keelpijn die in de top 10 staan. Een aantal goede keelpastilles brengen we extra onder de aandacht.

Zie ook: Samenvatting:
Hierboven vind je de beste middelen tegen keelpijn, zoals de beste keelpastilles, de beste hoestpastilles, de beste middelen om keelpijn te verzachten en de beste zuigtabletten bij beginnende keelpijn. Bovenaan vind je de top 10, daarnaast besteden we speciale aandacht aan de beste keelpastilles en andere beste middelen tegen keelpijn van Trachitol. Strepsils, Fluimucil, Isla Moos en Dampo.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *