Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste slimme deurslot: Nuki Smart Lock

Redactie     13:02     No commentsNooit jezelf buiten sluiten. Nooit je sleutel vergeten. Nooit vergeten de deur op slot te doen. Een slim deurslot is best handig. Het beste slimme deurslot is de Nuki Smart Lock. Deze vergrendeld en ontgrendeld automatisch als je (met je smartphone op zak) langs de deur loopt en je kunt ook van elders voor iemand de deur ontgrendelen met je mobiele telefoon.

Wat kan een slim deurslot?

Een deur vergrendelen of ontgrendelen kan handmatig via de app of automatisch via geografische locatiebepaling. Als je met je smartphone op zak de deur uitstapt wordt de deur automatisch voor je vergrendeld, en als je aan komt lopen klikt het slot vast open. In plaats van een smartphone kun je daar ook een optioneel verkrijgbare sleutelhanger voor gebruiken (de Nuki Fob). De Nuki Smart Lock werkt samen met Google Assistent. Alexa Amazon en Apple HomeKit.

Kijk bij de aanbiedingen van de Nuki Smart Lock voor alle informatie en de prijzen van de diverse versies van dit intelligente deurslot en extra's voor dit systeem.

Maar er zijn meer goede slimme deursloten. Bij de deurslot aanbiedingen vind je ze allemaal. Slimme deursloten van onder andere Yale, Bold Security, YLI en natuurlijk Yuki. Maar ook van andere fabrikanten. Je vind ze hier allemaal.


Je vindt daar ook de Nuki Bridge. Koppel deze Nuki bridge draadloos aan het slimme slot en je kunt vanaf iedere locatie met de app voor iemand de deur openen.

Via de app of Nuki Fob kun je de toegang regelen. Geef mensen bijvoorbeeld alleen op bepaalde tijden toegang. Geef bijvoorbeeld de schoonmaakster via de app op haat telefoon alleen tussen achy uur en tien uur toegang of geef je buren tijdens de vakantie toegang tot je huis.

Natuurlijk moet een slim toegangssysteem als deze goed beveiligd zijn. De beveiliging van dit beste slimme deurslot is dan ook te vergelijken met dat van online bankieren.


Kijk voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs van dit beste slimme deurslot bij de bovenstaande aanbiedingen van de Nuki Smart Lock.

Zie ook: Meer tests wonen


Onderwerp:
De Nuki Smart Lock is het beste slimme deurslot uit de test. Een slim deurslot is een slot dat ontgrendelt zodra jij met de telefoon bij je komt aanlopen. Ook kun je dit slimme deurslot voor andere personen automatische toegang regelen. Hierboven alle informatie over dit slimme slot voor huis of kantoor.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.