Beste slimme deurslot: Nuki Smart Lock

Zoek je een goed slim deurslot? De Nuki Smart Lock is als beste slimme deurslot getest. Hier meer informatie over dit beste slimme slot uit de test en aanbiedingen van meer slimme deursloten.Nooit jezelf buiten sluiten. Nooit je sleutel vergeten. Nooit vergeten de deur op slot te doen. Een slim deurslot is best handig! Het beste slimme deurslot is de Nuki Smart Lock. 

Deze smart lock vergrendeld en ontgrendeld de deur automatisch als je (met je smartphone op zak) langs de deur loopt. Ook kun je van elders voor iemand de deur ontgrendelen met je mobiele telefoon.

Wat kan een slim deurslot?

Een deur vergrendelen of ontgrendelen via een smart lock kan handmatig via de app of automatisch via geografische locatiebepaling. Als je met je smartphone op zak de deur uitstapt wordt de deur automatisch voor je vergrendeld, en als je aan komt lopen klikt het slot vast open. 

In plaats van een smartphone kun je daar ook een optioneel verkrijgbare sleutelhanger voor gebruiken (de Nuki Fob). De Nuki Smart Lock werkt samen met Google Assistent. Alexa Amazon en Apple HomeKit.

Beste smartlock en andere goede slimme deursloten

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van de Nuki Smart Lock voor alle informatie en de prijzen van de diverse versies van dit intelligente deurslot en extra's voor dit systeem.

Maar er zijn meer goede slimme deursloten. Bij de onderstaande smart lock aanbiedingen vind je ze allemaal. Slimme deursloten van onder andere Yale, Bold Security, Bee Secure, Netatmo, Home Assistant, Tuya, Loqed en natuurlijk Yuki. Maar ook van andere fabrikanten. Je vindt daar alle goede slimme deursloten.Je vindt bij de bovenstaande Nuki aanbiedingen ook de Nuki Bridge. Koppel deze Nuki bridge draadloos aan de Smart Lock en je kunt vanaf iedere locatie met de app voor iemand de deur openen.

Slim slot voor huis en bedrijf

Via de app of Nuki Fob kun je de toegang regelen. Geef mensen bijvoorbeeld alleen op bepaalde tijden toegang. Geef bijvoorbeeld de schoonmaakster via de app op haar telefoon alleen tussen acht uur en tien uur toegang of geef je buren tijdens de vakantie toegang tot je huis.

Ook voor bedrijven is een smart lock natuurlijk erg interessant. Je kan werknemers op bepaalde tijden toegang geven en er voor zorgen dat op andere andere tijden de deur gesloten blijft. Wil je de medewerker toch tot het pand toelaten? Dan kun je via de app altijd de de deur van afstand voor hem of haar openen.

Zo'n slim slot kan het pasjessysteem vervangen. Voor thuis is één smart lock vaak voldoende, maar een bedrijf kan de toegang zelfs per afdeling regelen en via de smart lock app op een eenvoudige manier beheren.

Goede beveiliging

Natuurlijk moet een slim toegangssysteem als deze goed beveiligd zijn. Je wilt niet dat een hacker de deur van je huis of kantoor opent. De beveiliging van dit beste slimme deurslot is dan ook te vergelijken met dat van online bankieren.Kijk voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs van dit beste slimme deurslot bij de bovenstaande aanbiedingen van de Nuki Smart Lock.

Zie ook: Meer tests wonen


Onderwerp:
De Nuki Smart Lock is het beste slimme deurslot uit de test. Een slim deurslot (smart lock) is een slot dat ontgrendelt zodra jij met de telefoon bij je komt aanlopen. Ook kun je dit slimme deurslot voor andere personen automatische toegang regelen. Voor thuis of voor een bedrijf. Hierboven alle informatie over dit slimme slot voor huis of kantoor. Bij de slim slot aanbiedingen vind je nog meer goede smart locks.

Een reactie posten

0 Reacties