Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste volledig draadloze oordopjes

Redactie     10:53     No comments


Volledig draadloze oordopjes zijn de oortjes die je de meeste vrijheid geven bij het luisteren naar je muziek. Bij volledig snoerloze oordopjes loopt er geen kabel van je oortelefoontjes naar de smartphone maar de oortjes zijn onderling ook niet door een kabeltje met elkaar verbonden. Hier kijken we naar de top 10 van volledig draadloze oordopjes en geven tips voor bij het kopen van de beste draadloze oordopjes.

Waarom volledig draadloze oordopjes?

Bij volledig draadloze oordopjes heb je nooit last van snoertjes. Het zijn twee piepkleine losstaande apparaatjes die niet alleen via Bluetooth draadloos met de telefoon in verbinding staan maar ook met elkaar. Dat geeft heel veel vrijheid. Vooral tijdens het sporten zijn draadloze oordopjes ideaal. Maar je wilt ze natuurlijk niet verliezen. De beste volledig draadloze oordopjes moeten dus heel goed in je oor passen.

Normaal gesproken halen de oortjes hun stroom via het kabeltje uit de telefoon. Draadloze oordopjes moeten zelf in hun stroom voorzien en geheel draadloze oordopjes moeten elk over een eigen accu beschikken. Dat zijn natuurlijk piepkleine accu's, maar ze moeten wel de nodige uren aan stroom kunnen leven. Bij het bepalen wat de beste volledig draadloze oordopjes speelt dus niet alleen de prijs en geluidskwaliteit een rol, maar ook de kwaliteit van beide accu's.

De oplader voor het opladen van de oordopjes heeft bij de beste oordopjes de vorm van een doosje waarin je de oortjes meteen bewaart (de oplaadcase).

De top 10 volledig draadloze oortjes

Wat zijn de beste volledig draadloze oordopjes van dit moment? Kijk bij de top 10 van volledig draadloze oordopjes voor de 10 hoogst gewaardeerde geheel draadloze oordoppen van dit moment.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste volledig draadloze oortjes uit deze top 10. Met hun voordelen en nadelen.


Apple Airpods 2

De meest bekende en door hun gebruikers het meest hoog gewaardeerde geheel draadloze oordopjes zijn de Apple Airpods die inmiddels aan een tweede versie toe zijn. Vanaf deze tweede versie is het mogelijk Siri via de Airpods te gebruiken. Je kan je iPhone zodoende draadloos bedienen maar bijvoorbeeld ook met spraak informatie via internet opvragen en voor laten lezen.


De Apple Airpods zitten goed in je oor vast maar zijn desondanks comfortabel om te dragen. De accu is goed. Je kunt 5 uur muziek luisteren en een kwartiertje opladen geeft genoeg sap op weer 3 te luisteren. Een nadeel is dat de Apple Airpods alleen met Apple apparatuur werken. Let er bij aanschaf op dat de Apple Airpods niet altijd met een oplaadcase worden aangeboden.

Alle prijzen en informatie over de Apple Airpods vind je in de bovenstaande top 10 met beste volledig draadloze oortjes.

Apple Airpods Pro

Naast de Airpods 2 biedt Apple ook de Airpods Pro. Het grote verschil is dat de Airpods Pro versie over actieve noise cancelling beschikt, wat inhoudt dat omgevingsgeluiden weggefilterd worden. Dat is niet aan te raden als je aan het verkeer deelneemt (je kunt active noice cancelling ook uitzetten), maar het is wel heel fijn als je in een ruimte bent met andere mensen of andere bronnen van geluid.

Verder zijn de Apple Airpods Pro waterbestendig en zweetbestendig en worden ze geleverd in verbeterde siliconen eartips in 3 maten.

Zowel de Apple Airpods Pro als de Apple Airpods 2 zijn te vinden bij de aanbiedingen van Apple Airpods,

Samsung Galaxy Buds Plus, Live en Pro

Geen iPhone of iWatch? De Galaxy Buds zijn het antwoord van Samsung op de Airpods. Ook deze geheel snoerloze oordopjes zijn na het eerste model in een serie nieuwe versies verkrijgbaar.

Kijk bij de aanbiedingen van Galaxy Buds voor al deze volledig draadloze oordopjes, hun specificaties en prijzen.

De Galaxy Buds zijn de beste volledige draadloze oordopjes voor niet-Apple apparatuur. Heb je een Galaxy telefoon? Dan kunnen de oortjes automatisch verbinding maken zodra ze in de buurt van je smartphone komen.


Met de Plus versie (de meest goedkope Samsung Galaxy Buds) kun je wel tot 11 uur naar je muziek luisteren voor de Buds terug moeten in hun oplaadcase. Deze case beschikt ook nog eens over een eigen accu en kan zodoende dienst doen als powerbank met eveneens 11 uur aan stroom.

De Samsung Galaxy Buds Plus oordopjes zijn spatwaterdicht, maar in geval van de Plus niet geheel waterdicht. Bij de Samsing Galaxy Buds Pro is dat wel het geval.

Het draagcomfort van de Buds is goed, de geluidskwaliteit is van een gemiddeld niveau maar de prijs van de Samsung Buds+ draadloze oordopjes ligt duidelijk onder het gemiddelde. Dat maakt deze volledig draadloze oordopjes tot de beste koop als je geheel draadloze oordopjes zoekt.

Voor een paar tientjes meer heb je de Galaxy Buds Live met noise cancelling, Hi-Res audio en een case die als powerbank wel 21 uur aan stroom biedt.

De Galaxy Buds Pro zijn de beste oortjes van Samsung, maar ook een stuk duurder. Deze versie is geheel waterdicht zodat je de buds onder de kraan kunt schoonspoelen.  

Rolfstone Neo, Riva en Nova

Als fabrikant is Rolfstone heel veel minder bekend dan Apple en Samsung, maar dit is een echte specialist in geheel draadloze oordopjes. Ze maken dan ook draadloze oortjes die zich met de bovenstaande draadloze oordoppen kunnen meten. 

Ze bieden drie versies van hun geheel draadloze oortjes, de Rolfstone Neo, de Rolfstone Riva en de Rolfstone Nova. Kijk voor aanbiedingen van deze beste volledig draadloze oordopjes bij de aanbiedingen van Rolfstone oordopjes.De Rolfstone Neo behoort tot de allerkleinste oortjes maar ze geven een prachtig geluid.

Heldere tonen en een krachtige bas zorgen ervoor dat je kunt genieten van geluid van topkwaliteit, en dat uit zulke kleine oordopjes! De accu levert genoeg stroom om 6 uur muziek te luisteren. Een kwartiertje opladen via de eveneens heel kleine oplaadcase geeft de oortjes weer genoeg energie voor 3 uur muziek.

De geheel draadloze oordopjes komen met eartips in drie maten zodat ze altijd goed passen. De oortjes zijn stofdicht en bestand tegen regenwater maar je kunt er beter niet mee zwemmen.

Een sterk punt van de Rolfstone Neo is de lagere prijs. Kijk in de bovenstaande top 10 van beste draadloze oordopjes voor alle informatie en de actuele winkelprijs van deze geheel draadloze oortjes.

Nog goedkoper is de Rolfstone Riva die opmerkelijk goedkoop worden aangeboden voor volledig draadloze oordopjes van deze kwaliteit (zie Rolfstone aanbiedingen hier boven), en de Rolfstone hebben een vorm die geoptimaliseerd is voor het sporten. Dit zijn de sport oordopjes van Rolfstone, ze blijven altijd zitten, hoe fanatiek je ook aan het bewegen bent.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Rolfstone oordopjes voor alle specificaties en prijzen. 

Kijk voor alle informatie en prijzen in de bovenstaande top 10 beste volledig draadloze oordopjes. Of kijk op Beste Oordopjes Kopen voor meer goede oortjes en de goedkoopste aanbieders van deze oordopjes.

Zie ook: Meer beste oordopjes uit de test


Samenvatting:
Op zoek naar de beste draadloze oordopjes? De beste snoerloze oortjes? Bovenaan vind je de top 10 van goede geheel draadloze oordoppen voor muziek. We kijken verder naar een een aantal van de beste draadloze oordopjes uit deze lijst, het betreft geheel snoerloze oortjes van Rolfstone en de verschillende versies van de Samsung Buds en de Apple Airpods. Bij Beste Oordopjes Kopen vind je nog veel meer goede draadloze oordopjes en de beste winkels om deze draadloze oortjes goedkoop te kopen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.