Beste volledig draadloze oordopjes

Dit zijn de beste draadloze oordopjes. Hier vind je de beste volledig draadloze oordopjes uit de test.


Volledig draadloze oordopjes zijn de oortjes die je de meeste vrijheid geven bij het luisteren naar je muziek. Bij volledig snoerloze oordopjes loopt er geen kabel van je oortelefoontjes naar de smartphone maar de oordoppen zijn onderling ook niet door een kabeltje met elkaar verbonden. 

Hier kijken we naar de top 10 van volledig draadloze oordopjes en geven tips voor bij het kopen van de beste draadloze oordopjes.

Waarom volledig draadloze oordopjes?

Bij volledig draadloze oordopjes heb je nooit last van snoertjes. Het zijn twee piepkleine losstaande apparaatjes die niet alleen via Bluetooth draadloos met de telefoon in verbinding staan maar ook met elkaar. Deze snoerloze oordopjes geven je heel veel vrijheid. 

Vooral tijdens het sporten zijn draadloze oordopjes ideaal. Maar je wilt ze natuurlijk niet verliezen. De beste volledig draadloze oordopjes moeten dus heel goed in je oor passen.

Normaal gesproken halen de oortjes hun stroom via het kabeltje uit de telefoon. Draadloze oordopjes moeten zelf in hun stroom voorzien en geheel draadloze oordopjes moeten elk over een eigen accu beschikken. Dat zijn natuurlijk piepkleine accu's, maar ze moeten wel de nodige uren aan stroom kunnen leven. 

Bij het bepalen wat de beste volledig draadloze oordopjes speelt dus niet alleen de prijs en geluidskwaliteit een rol, maar ook de kwaliteit van beide accu's.

De oplader voor het opladen van de oordopjes heeft bij de beste oordopjes de vorm van een doosje waarin je de oortjes meteen bewaart (de oplaadcase).

De top 10 volledig draadloze oortjes

Wat zijn de beste volledig draadloze oordopjes van dit moment? Kijk bij de top 10 van volledig draadloze oordopjes voor de 10 hoogst gewaardeerde geheel draadloze oordoppen van dit moment.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste volledig draadloze oortjes. De beste volledig draadloze  hun voordelen en nadelen.


Apple Airpods Pro draadloze oordopjes

De meest bekende en door hun gebruikers het meest hoog gewaardeerde geheel draadloze oordopjes zijn de Apple Airpods die nu als Apple Airpods Pro verkocht worden. Deze versie heeft een nieuw in-ear design waardoor de draadloze oordopjes beter in je oor zitten. 

Dit levert mooiere (diepere) bastonen op en je bent meer afgesloten van de omgeving, wat in het verkeer overigens een nadeel kan zijn. Daarom beschikken deze beste volledig draadloze oordopjes over een transparantie modus die het achtergrond geluid juist extra doorlaat. Dat is wel zo veilig op straat.

De Apple Airpods Pro beschikken over active noise cancelling en ondersteunen Bluetooth 5. Ook is het mogelijk Siri via de Airpods te gebruiken. Je kan je iPhone zodoende draadloos bedienen maar bijvoorbeeld ook met spraak informatie via internet opvragen en voor laten lezen.


De Apple Airpods volledig draadloze oordopjes zitten goed in je oor vast maar zijn desondanks comfortabel om te dragen. Een nadeel is dat de Apple Airpods alleen met Apple apparatuur werken. Let er bij aanschaf op dat de Apple Airpods Pro niet altijd met een oplaadcase worden aangeboden.

Alle prijzen en informatie over de Apple Airpods Pro vind je in de bovenstaande top 10 met beste volledig draadloze oortjes.

Apple Airpods 2

Een goedkoper alternatief voor de Apple Airpods Pro zijn de Airpods 2. Deze goedkopere Airpods beschikken echter niet over actieve noise cancelling .

Zowel de Apple Airpods Pro als de Apple Airpods 2 zijn te vinden bij de aanbiedingen van Apple Airpods, Kijk daar voor de laagste prijs voor deze beste volledig draadloze oordopjes.

Samsung Galaxy Buds 2, Plus, Live en Pro

Geen iPhone of iWatch? De Galaxy Buds zijn het antwoord van Samsung op de Airpods. Ook deze geheel snoerloze oordopjes zijn na het eerste model in een serie nieuwe versies verkrijgbaar.

Kijk bij de aanbiedingen van Galaxy Buds voor al deze volledig draadloze oordopjes, hun specificaties en prijzen.

De Galaxy Buds zijn de beste volledige draadloze oordopjes voor niet-Apple apparatuur. Heb je een Galaxy telefoon? Dan kunnen de oortjes automatisch verbinding maken zodra ze in de buurt van je smartphone komen.


Met de Plus versie (de meest goedkope Samsung Galaxy Buds) kun je wel tot 11 uur naar je muziek luisteren voor de Buds terug moeten in hun oplaadcase. Deze case beschikt ook nog eens over een eigen accu en kan zodoende dienst doen als powerbank met eveneens 11 uur aan stroom.

De Samsung Galaxy Buds Plus oordopjes zijn spatwaterdicht, maar in geval van de Plus niet geheel waterdicht. Bij de Samsing Galaxy Buds Pro is dat wel het geval.

Het draagcomfort van de Buds is goed, de geluidskwaliteit is van een gemiddeld niveau maar de prijs van de Samsung Buds+ draadloze oordopjes ligt duidelijk onder het gemiddelde. Dat maakt deze volledig draadloze oordopjes tot de beste koop als je geheel draadloze oordopjes zoekt.

Voor een paar tientjes meer heb je de Galaxy Buds Live met noise cancelling, Hi-Res audio en een case die als powerbank wel 21 uur aan stroom biedt.

De Galaxy Buds Pro zijn de beste oortjes van Samsung, maar ook een stuk duurder. Deze versie is geheel waterdicht zodat je de buds onder de kraan kunt schoonspoelen.  

Rolfstone Neo, Riva en Nova Sport

Als fabrikant is Rolfstone heel veel minder bekend dan Apple en Samsung, maar dit is een echte specialist in geheel draadloze oordopjes. Ze maken dan ook draadloze oortjes die zich met de bovenstaande draadloze oordoppen kunnen meten. 

Rolfstone biedt drie versies van hun geheel draadloze oortjes, de Rolfstone Neo, de Rolfstone Riva en de Rolfstone Nova Sport. 

Kijk voor aanbiedingen van deze beste volledig draadloze oordopjes bij de aanbiedingen van Rolfstone oordopjes.Rolfstone Neo Sport

De Rolfstone Neo behoort tot de allerkleinste oortjes maar ze geven een prachtig geluid. Deze oordopjes worden niet voor niets ook wel Rolfstone Neo Sport genoemd, want deze geheel draadloze oordopjes zijn de beste volledig draadloze oordopjes voor bij het sporten. De Rolfstone Neo Sport oordopjes zijn zweetbestendig, regenbestendig en zijn speciaal voor sport activiteiten ontwikkeld. Een siliconen wingtip voorkomt dat het oordopje tijdens het sporten uitvalt.

Heldere tonen en een krachtige bas zorgen ervoor dat je kunt genieten van geluid van topkwaliteit, en dat uit zulke kleine oordopjes! De accu levert genoeg stroom om 6 uur muziek te luisteren. Een kwartiertje opladen via de eveneens heel kleine oplaadcase geeft de oortjes weer genoeg energie voor 3 uur muziek.

De geheel draadloze oordopjes komen met eartips in drie maten zodat ze altijd goed passen. De oortjes zijn stofdicht en bestand tegen regenwater maar je kunt er beter niet mee zwemmen.

Een sterk punt van de Rolfstone Neo Sport is de lagere prijs. Kijk in de bovenstaande top 10 van beste draadloze oordopjes of bij de bovengenoemde aanbiedingen van Rolfstone voor alle informatie en de actuele winkelprijs van deze geheel draadloze oortjes.

Rolfstone Riva

Nog goedkoper zijn de Rolfstone Riva draadloze oordopjes die opmerkelijk goedkoop worden aangeboden voor volledig draadloze oordopjes van deze kwaliteit (zie Rolfstone aanbiedingen hier boven), en de Rolfstone hebben een vorm die geoptimaliseerd is voor het sporten. Dit zijn de sport oordopjes van Rolfstone, ze blijven altijd zitten, hoe fanatiek je ook aan het bewegen bent.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Rolfstone oordopjes voor alle specificaties en prijzen. 

Hoe werken geheel draadloze oordopjes

Geheel draadloze oordopjes (ook wel true wireless oordopjes genoemd) gebruiken bluetooth om verbinding te maken met een telefoon of ander audio-apparaat. Bij volledig draadloze oodrdopjes (zonder snoer tussen beide oordoppen) staat slechts één van de draadloze oordopjes (de master) in contact met de audio bron. Het andere oordopje (de slave) ontvangt de muziek via de master.

Geheel draadloos betekent ook dat er geen stroomdraadje aan de oordoppen zit. In elk van de oordopjes zit daarom een kleine accu

Het bedienen van de muziek en andere audio op de oordopjes (bijvoorbeeld volume, volgend nummer of pauze) verschilt per oordopje. Bij de beste draadloze oordopjes hoef je dat niet via de smartphone te doen maar kan het ook via touch bediening op de oordopjes en via spraak instructies.

Hoe laadt je geheel draadloze oordopjes op?

Geheel draadloze oordopjes laadt je ook draadloos op. Daarvoor wordt bij de true wireless oordopjes een draadloze oplader meegeleverd. Meestal in de vorm van een oplaadcase, een opbergdoosje die meteen als draadloze oplader denst doet. Als je je oortjes in de oplaadcase doet worden deze meteen opgeladen. 

Vaak beschikt de oplaadcase over een accu zodat deze niet altijd met het stopcontact verbonden hoeft te zijn. De opladdcase is dan niet alleen een oplader maar ook een powerbank.

Kijk voor alle informatie en prijzen in de bovenstaande top 10 beste volledig draadloze oordopjes. Of kijk op Beste Oordopjes Kopen voor meer goede oortjes en de goedkoopste aanbieders van deze oordopjes.

Zie ook: Meer beste oordopjes uit de test


Samenvatting:
Op zoek naar de beste draadloze oordopjes? De beste snoerloze oortjes? Bovenaan vind je de top 10 van goede geheel draadloze oordoppen voor muziek. We kijken verder naar een een aantal van de beste draadloze oordopjes uit deze lijst, het betreft geheel snoerloze oortjes van Rolfstone en de verschillende versies van de Samsung Buds en de Apple Airpods. Bij Beste Oordopjes Kopen vind je nog veel meer goede draadloze oordopjes en de beste winkels om deze draadloze oortjes goedkoop te kopen.


Een reactie posten

0 Reacties