Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste volledig draadloze oordopjes

Redactie     20:52     No comments


Volledig draadloze oordopjes zijn de oortjes die je de meeste vrijheid geven bij het luisteren naar je muziek. Bij volledig snoerloze oordopjes loopt er geen kabel van je oortelefoontjes naar de smartphone maar de oortjes zijn onderling ook niet door een kabeltje met elkaar verbonden. Hier kijken we naar de top 10 van volledig draadloze oordopjes en geven tips voor bij het kopen van de beste draadloze oordopjes.

Waarom volledig draadloze oordopjes?

Bij volledig draadloze oordopjes heb je nooit last van snoertjes. Het zijn twee piepkleine losstaande apparaatjes die niet alleen via Bluetooth draadloos met de telefoon in verbinding staan maar ook met elkaar. Dat geeft heel veel vrijheid. Vooral tijdens het sporten zijn draadloze oordopjes ideaal. Maar je wilt ze natuurlijk niet verliezen. De beste volledig draadloze oordopjes moeten dus heel goed in je oor passen.

Normaal gesproken halen de oortjes hun stroom via het kabeltje uit de telefoon. Draadloze oordopjes moeten zelf in hun stroom voorzien en geheel draadloze oordopjes moeten elk over een eigen accu beschikken. Dat zijn natuurlijk piepkleine accu's, maar ze moeten wel de nodige uren aan stroom kunnen leven. Bij het bepalen wat de beste volledig draadloze oordopjes speelt dus niet alleen de prijs en geluidskwaliteit een rol, maar ook de kwaliteit van beide accu's.

De oplader voor het opladen van de oordopjes heeft bij de beste oordopjes de vorm van een doosje waarin je de oortjes meteen bewaart (de oplaadcase).

De top 10 volledig draadloze oortjes

Wat zijn de beste volledig draadloze oordopjes van dit moment? Kijk bij de top 10 van volledig draadloze oordopjes voor de 10 hoogst gewaardeerde geheel draadloze oordoppen van dit moment.

Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste volledig draadloze oortjes uit deze top 10. Met hun voordelen en nadelen.


Apple Airpods

De meest bekende en door hun gebruikers het meest hoog gewaardeerde geheel draadloze oordopjes zijn de Apple Airpods die inmiddels aan een tweede versie toe zijn. Vanaf deze tweede versie is het mogelijk Siri via de Airpods te gebruiken. Je kan je iPhone zodoende draadloos bedienen maar bijvoorbeeld ook met spraak informatie via internet opvragen en voor laten lezen.


De Apple Airpods zitten goed in je oor vast maar zijn desondanks comfortabel om te dragen. De accu is goed. Je kunt 5 uur muziek luisteren en een kwartiertje opladen geeft genoeg sap op weer 3 te luisteren. Een nadeel is dat de Apple Airpods alleen met Apple apparatuur werken. Let er bij aanschaf op dat de Apple Airpods niet altijd met een oplaadcase worden aangeboden.

Alle prijzen en informatie over de Apple Airpods vind je in de bovenstaande top 10 met beste volledig draadloze oortjes.

Samsung Galaxy Buds+

Geen iPhone of iWatch? De Galaxy Buds zijn het antwoord van Samsung op de Airpods. Ook deze geheel snoerloze oordopjes zijn inmiddels in een nieuwe versie verkrijgbaar, de Samsung Galaxy Buds Plus. De Galaxy Buds+ zijn de beste volledige draadloze oordopjes voor niet-Apple apparatuur. Heb je een Galaxy telefoon? Dan kunnen de oortjes automatisch verbinding maken zodra ze in de buurt van je smartphone komen.


Met deze Plus versie kun je wel tot 11 uur naar je muziek luisteren voor de Buds terug moeten in hun oplaadcase. Deze case beschikt ook nog eens over een eigen accu en kan zodoende dienst doen als powerbank met eveneens 11 uur aan stroom.

De Samsung Galaxy Buds oordopjes zijn spatwaterdicht, maar niet geheel waterdicht. Het draagcomfort van de oortjes is goed, de geluidskwaliteit is van een gemiddeld niveau maar de prijs van de Samsung draadloze oordopjes ligt duidelijk onder het gemiddelde. Dat maakt deze volledig draadloze oordopjes tot de beste koop als je geheel draadloze oordopjes zoekt.

 Ook van deze beste volledig draadloze oordopjes vind je alle informatie en de laagste actuele prijzen in de bovenaan genoemde top 10.

Rolfstone Neo

Als fabrikant is Rolfstone heel veel minder bekend dan Apple en Samsung, maar dit is een echte specialist in geheel draadloze oordopjes. Ze maken dan ook draadloze oortjes die zich met de bovenstaande draadloze oordoppen kunnen meten. De Rolfstone Neo behoort tot de allerkleinste oortjes maar ze geven een prachtig geluid.


Heldere tonen en een krachtige bas zorgen ervoor dat je kunt genieten van geluid van topkwaliteit, en dat uit zulke kleine oordopjes! De accu levert genoeg stroom om 6 uur muziek te luisteren. Een kwartiertje opladen via de eveneens heel kleine oplaadcase geeft de oortjes weer genoeg energie voor 3 uur muziek.

De geheel draadloze oordopjes komen met eartips in drie maten zodat ze altijd goed passen. De oortjes zijn stofdicht en bestand tegen regenwater maar je kunt er beter niet mee zwemmen.

Een sterk punt van de Rolfstone Neo is de lagere prijs. Kijk in de bovenstaande top 10 van beste draadloze oordopjes voor alle informatie en de actuele winkelprijs van deze geheel draadloze oortjes.

Bose Soundsport Free Wireless

Ook Bose heeft heel goede geheel draadloze oordopjes ontwikkeld. Hun snoerloze Soundsport Free oortjes zijn wat duurder maar prima van kwaliteit en goed bestand tegen vocht.


De speeltijd van de accu bedraagt 5 uur. De oplaadcase is meteen een powerbank die voor 10 uur stroom levert. 15 minuten opladen geeft 45 minuten muziek. Deze Bose draadloze oordopjes verliezen het op deze punten duidelijk van de bovenstaande concurrenten. Het is de goede geluidskwaliteit van deze oortjes die de Soundsport oortjes toch een plek bezorgt in de top 10 van beste geheel draadloze oortjes. De kwaliteit van het geluid is namelijk wat we van Bose gewend zijn, Zeer goed!

De keuze aan kleuren is bij Bose afwijkend. De Bose Soundsport Free Wireless oordoppen zijn niet in het wit verkrijgbaar, maar wel in het zwart, blauw en oranje.

JBL Free 

De meest voordelige geheel draadloze oortjes die we hier onder de aandacht brengen zijn de JBL Free oortjes. Kijk voor de actuele laagste prijs van deze oortjes in de bovenstaande top 10 van beste geheel draadloze oordopjes.


Dit zijn prima oortjes met een heel goed geluid, al is de accu met een afspeeltijd van 4 uur wel wat minder. Dit nadert toch wel de kritische ondergrens voor wat speelduur betreft. Gelukkig beschikt de oplaadcase over een accu voor 20 uur reservestroom, maar tussendoor opladen is dus wel nodig als je meer dan 4 uur muziek wilt luisteren.

Kijk voor alle informatie en prijzen in de bovenstaande top 10 beste volledig draadloze oordopjes. Of kijk op Beste Oordopjes Kopen voor meer goede oortjes en de goedkoopste aanbieders van deze oordopjes.

Zie ook: Meer beste oordopjes uit de test


Onderwerpen:
Beste draadloze oordopjes, beste snoerloze oortjes, goede oordoppen muziek, beste oortjes, beste oordopjes draadloos.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.