Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Getest: Het beste om thuis te werken

Redactie     09:30     No comments


Veel mensen werken in verband met het Corona virus noodgedwongen thuis. Niet beschikt thuis echter over de gewenste benodigdheden om thuis net zo goed te kunnen werken als op kantoor. Daarom hebben we hier de testen verzameld rond alle spullen om goed thuis te kunnen werken.Natuurlijk verwijzen we je meteen naar de webwinkels waar je deze best geteste spullen online kunt bestellen zodat je er niet op uit hoeft om deze aan te schaffen.

Maak van je laptop een goede bureau PC

Als kantoorwerker beschik je vaak over een laptop van de zaak waarop je ook thuis kan werken. Handig, want zo heb je al je bestanden en programma's thuis beschikbaar. Maar hele dagen op je laptop stelt andere eisen aan deze mobiele computer dan af en toe 's avonds wat mailen.

Niet alleen moet de laptop zelf snel en krachtig genoeg zijn, je hebt ook te maken met andere ergonomische eisen. Niet iedereen vindt het plezierig om hele dagen op een laptop toetsenbord te tikken en op een laptop scherm te gluren. Vooral als dat een klein laptopje is kan dat op den duur heel vervelend worden.

Gelukkig kun je van je laptop heel eenvoudig een goede bureau PC maken door deze uit te breiden met een aparte monitor, toetsenbord en muis. Dat werkt een stuk ergonomischer! Vooral de verkoop aan losse computermonitoren is bij de webwinkels de laatste dagen flink gestegen. Hieronder vind je alle beste computer apparatuur om van je laptop een goede bureau PC te maken.Goede printer, WiFi e.d.

Naast de computer heb je mogelijk nog andere computer gerelateerde spullen nodig om thuis net zo goed te kunnen werken als op kantoor. Denk aan een goede printer, liefst één die je ook als kopieerapparaat kunt gebruiken of extra netwerk apparatuur die er voor zorgt dat je ook op zolder over goede WiFi beschikt. Vaak is een werkgever bereid de kosten van dit soort belangrijke voorzieningen op zich te nemen. Hieronder vind je alle beste computer randapparatuur uit de diverse tests.


Hou het kinder geluid buiten

In de ideale situatie heb je thuis een rustige werkkamer die je als tijdelijk kantoor kunt gebruiken. Maar ideale situaties gaan niet altijd op. Vaak is de woonkamertafel je werkplek omdat er elders geen plek is of omdat je de kinderen tijdens het werk in de oog wil houden. Een goede koptelefoon helpt je dan om je toch beter op je werk te concentreren.

Wil je zo min mogelijk van het omgevingsgeluid horen? Dan is een koptelefoon met noise cancelling de beste koop. Een koptelefoon met actieve noise cancelling werkt met ingebouwde software die een tegengeluid produceert die omgevingsgeluiden weg filtert. Wil je de kinderen nog wel kunnen horen onder het werk? Dan kun je beter kiezen voor een koptelefoon zonder noise cancelling of deze functie op de koptelefoon uitschakelen.

Een goede bureaustoel

Een dagje thuiswerken kan wel met een eetkamerstoel achter de keukentafel, maar als je wekenlang thuis gaat werken is een goede (verstelbare) bureaustoel wel aan te raden. Een goede bureaustoel zorgt voor de juiste werkhouding, en als je urenlang de bureaustoel gebruikt kan je dat rugklachten, nekklachten en ander lichamelijke klachten besparen. Kijk hieronder voor de beste bureaustoelen.

Koffie!

Koffie is de brandstof waarop menig kantoormedewerker loopt. En omdat thuis werken ook aangenaam mag zijn, en goede koffie daar absoluut aan bijdraagt hebben we hier ook de beste koffiemachines en beste koffiezetapparaten uit de test voor je.

Een betere webcam

Beeldtelefonie, videovergaderen en online lessen zijn een belangrijk onderdeel van thuis werken en thuisstudie. Videobellen is groter dan ooit. Daarvoor is een goede webcam nodig die zowel een goed duidelijk beeld als een goed geluid geeft. De standaard webcams die je in laptops en monitoren aantreft zijn meestal maar matig van kwaliteit. Een losse webcam geeft een veel beter beeld, geluid en instel mogelijkheden. En dat voor een geringe aanschafprijs. Kijk hier onder voor de beste webcams.Onderwerpen:
Voorzieningen thuis werken, kantoor thuis, benodigdheden thuiswerk.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.