Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bijl

Redactie     12:55     No comments


Voor het kloven van open haard hout, voor het vellen van een boom, soms heb je een bij nodig. Maar wat is de beste bijl? Niet iedere bijl is even goed voor iedere klus. Hier vind je de beste bijlen.In het overzicht met alle bijlen vind je ze allemaal. Zowel de onderstaande beste bijlen als andere goede bijlen in alle soorten. Kijk daar voor alle prijzen en mogelijkheden.

We kijken hieronder kort naar de beste bijlen uit dit grote aanbod van bijna 200 handbijlen, kloofbijlen, boombijlen en andere bijlen.

Beste bijl (universeel): Fiskars X10S

De beste bijl is de Fiskars X10S. Deze bijl is met een 4.8 uit 5 de bijl met de hoogste score. Deze bijl is ook een echte allround bijl, zowel geschikt voor het hakken en kloven van haardhout als voor klussen in tuin.


Het brede blad van deze beste bijl maakt de Fiskars X10S tot zo'n goede allrounder. Het blad is stevig in de steel geïntegreerd en het gewicht van de bijlkop en steel is optimaal op elkaar afgestemd wat het gebruik comfortabel maakt.

Deze steel is van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van kunststof dat met glasvezel is versterkt. Dit materiaal vangt schokken en trillingen perfect op en het handvat heeft veel grip, wat erg belangrijk is voor het veilig gebruiken van een bijl.

Kijk voor de prijs en alle informatie over deze beste bijl in het bovenaan genoemde overzicht met bijlen.

Beste bijl kloven haardhout: Talen Tools handbijl

De beste bijl is de bovenaan genoemde Fiskars. Maar het is ook een prijzige bijl. Zoek je een bijl om af en toe haardhout te kloven, dan kun je ook kiezen voor de goedkopere Talen Tools handbijl. Deze bijl is geoptimaliseerd voor het kleven van hout.Doordat de achterzijde van het bijlblad breder is krijgt het blad een wigvorm. Ook is de snede wat breder. Dit zorgt ervoor dat het hout eerder splijt van bij een standaard bijl. Dit maakt de Talen Tools handbijl tot de beste kloofbijl.

Beste boombijl: Natuurlijker Leven

De 1800 gram zware bijl van Natuurlijker Leven is de beste boombijl. Deze stevige bijl is voorzien van een 90 centimeter lange steel en een bijlblad van staal. Met deze bijl kun je dikke taken en complete bomen de baas, maar voor het kloven van haardhout zijn bovenstaande beste bijlen beter geschikt.Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle bijlen voor de prijzen en specificaties van deze beste bijlen en voor andere goede bijlen.Foto bovenaan: Fiskars

Onderwerpen:
Beste bijl test, beste bijlen getest, beste handbijl, kloofbijl, tuinbijl, beste bijl haardhout kloven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.