Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste elektrische heggenschaar

Zoek je een goede elektrische heggenschaar? Hier vind je de beste elektrische heggenscharen uit de test. 


Met een goede elektrische heggenschaar snoei je de heg snel en makkelijk. En omdat een goede elektrische heggenschaar helemaal niet zo duur is, is de aanschaf van dit elektrische tuingereedschap erg aantrekkelijk. 

Hier kijken we naar de beste elektrische heggenscharen volgens de experts, waaronder ook de beste elektrische heggenschaar met accu.Dit zijn de beste heggenscharen, elektrisch

Kijk bij de aanbevolen elektrische heggenscharen voor de de beste heggenscharen van dit moment. Deze beste heggenscharen zijn getest en geselecteerd door de tuingereedschap experts.

In bovenstaand overzicht vind je onder andere de volgende beste heggenscharen:

 • Beste heggenschaar middelgrote en grote heggen
 • Beste heggenschaar kleine heggen
 • Beste elektrische buxusschaar
 • Beste elektrische heggenscharen met accu

Hieronder kijken we naar een aantal verschillende soorten heggenscharen die getest zijn.Elektrische telescopische heggenschaar

Één van de categorieën waarin je hierboven de beste heggenschaar vind is de telescopische elektrische heggenschaar. Wat is een telescopische heggenschaar?

Beste heggenshaar elektrisch telescopisch Black+Decker

Telescopische heggenschaar elektrisch Black+Decker


Wil je hoge heggen snoeien zonder op een trapje of ladder te hoeven staan? Kies dan voor een telescopische heggenschaar. Een telescopische heggenschaar is een elektrische heggenschaar waarvan je de steel kunt uitschuiven en waarvan je de kop kunt draaien. Zo kun je het bereik van de heggenschaar aanmerkelijk vergroten en ook hoge takken snoeien.

De elektrische telescopische heggenschaar wordt ook wel elektrische heggenschaar op steel genoemd. 

Tip: Op Beste Heggenschaar Kopen vind je alle informatie voor bij het vinden en kopen van de voor jou beste elektrische heggenschaar. Waaronder ook aanbiedingen van heggenscharen bij de beste en goedkoopste winkels.Wel of geen accu heggenschaar?

Een snoer kan best onhandig zijn bij een elektrische heggenschaar. Het snoer kan in de weg hangen, en je hebt, vooral in een grote tuin, niet altijd stroom bij de hand. Een elektrische accu heggenschaar is dan een prima oplossing. Dit heeft wel een nadeel en dat is de prijs. Een accu maakt een heggenschaar namelijk wel duurder. 

Gelukkig werkt elektrische accu gereedschap steeds vaker met een accu die ook op andere elektrische gereedschap past. Als je al een geschikte accu hebt (bijvoorbeeld bij de boormachine), dan hoef je geen accu meer bij de elektrische heggenschaar aan te schaffen en ben je relatief goedkoop uit bij de aanschaf van de elektrische heggenschaar.

Bosch accu heggenschaar

Accu heggenschaar Bosch


Heb je veel heggen te snoeien? Dan kun je kiezen met een accu heggenschaar die met een extra accu wordt geleverd. Als je er voor zorgt dat beide accu's opgeladen zijn als je aan je snoeiklus begint kun je dubbel zo lang vooruit met je elektrische heggenschaar.Meer beste heggenscharen uit de test

Bij de bovenstaande aanbevolen elektrische heggenscharen kun je zien welke heggenscharen door de experts van Coolblue als beste heggenschaar zijn getest. Bij beste heggenscharen uit andere testen vind je meer best geteste heggenscharen. 

Daar vind je ook de best geteste heggenscharen voor handmatig heggen snoeien en de beste heggenscharen uit de test van andere organisaties zoals tuintijdschriften, test organisaties en vergelijking sites.Deze fabrikanten maken goede elektrische heggenscharen

De meeste fabrikanten van elektrisch tuingereedschap hebben ook elektrische heggenscharen in hun assortiment. Hieronder een overzicht van goed elektrische heggenschaar fabrikanten.

Alle heggenscharen van deze beste fabrikanten vind je goedkoop bij de winkels op het hier boven genoemde Beste Heggenschaar Kopen.

Makita heggenscharen, elektrisch

Bij Makita kun je terecht voor een professionele of semi-professionele heggenschaar. Makita maakt vooral professioneel elektrisch gereedschap, maar ook voor consumenten die echt goed gereedschap zoeken maakt Makita onder andere goede elektrische heggenscharen.

Naast elektrische heggenscharen (meestal met accu) heeft het Japanse Makita ook 2-takt heggenscharen en 4-takt heggenscharen.

Bosch heggenscharen, elektrisch

Ook het Duitse Bosch maakt elektrische heggenscharen van hoog professioneel niveau. De allerbeste Bosch heggenscharen vind je onder het Bosch Professional label. De meer bescheiden elektrische heggenscharen, maar goed genoeg voor een consument zijn in de Bosch DIY (doe het zelf) range te vinden.

Stihl heggenschaar, elektrisch

Ook Stihl heggenscharen komen uit Duitsland. Stihl is een fabrikant van elektrisch tuingereedschap en landbouwgereedschap dat sterk in opkomst is. Stihl begon als fabrikant van kettingzagen, maar inmiddels is hun aanbod aan gereedschap veel groter en omvat onder andere ook heel goede elektrische heggenscharen.

Stihl is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit van haar producten en om de innovaties die deze fabrikanten in zijn gereedschap verwerkt.

Gardena elektrische heggenscharen

En dan heb je natuurlijk nog de elektrische Gardena heggenscharen. Gardena is één van de beste en grootste fabrikanten van tuingereedschap voor consumenten. Iedere tuinliefhebber heeft Gardena tuingereedschap in bezit. Dan kan een tuinslang of snoeischaar zijn, maar ook tuinhandschoenen of een elektrische heggenschaar. Gardena is geen goedkoop tuingereedschap merk, maar de kwaliteit van Gardena elektrische heggenscharen en ander Gardena tuingereedschap is altijd zeer hoog.

En zo zijn er meer goede elektrische heggenschaar fabrikanten. Bijvoorbeeld Metabo, Black & Decker, Wolf Garten, DeWalt, Ferm, Parkside e.a. Bij de aanbiedingen van de beste winkels op het eerder genoemde Betse Heggenschaar Kopen vind je ze allemaal voordelig.Consumentenbond tips: Beste elektrische heggenschaar kopen

Tot slot hebben we nog een video van de Consumentenbond waarin de expert van de Consumentenbond tips geeft voor bij het kiezen en kopen van je persoonlijk beste elektrische heggenschaar. Video: Consumentenbond heggenschaar tips

Onderwerpen:
Wat is de beste heggenschaar elektrisch? Hierboven vind je de beste elektrische heggenscharen  uit de test in diverse categorieën, zoals de beste accu heggenschaar, de beste telescopische heggenschaar, de beste telescopische accu heggenschaar en de beste benzine heggenschaar. Zit jouw beste elektrische heggenschaar er niet tussen? Kijk dan bij het bovengenoemde Beste Heggenschaar Kopen voor aanbiedingen van meer goede elektrische heggenscharen bij de beste en goedkoopste winkels.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ik heb meerdere heggen en coniferen hagen rond mijn tuin en dan is een elektrische heggenschaar wel heel erg handig. Ik moet er niet aan denken dat ik het snoeien van heggen en hagen met de hand zou moeten doen!

  Voor dit elektrisch snoeien gebruik ik een Bosch Hedgecut heggenschaar die mij erg goed bevalt. Ik kan hem aanraden. Het is een 70 cm heggenschaar maar zoals ik al zei heb ik veel te snoeien. Het apparaat is verbazend licht en dat is ook een groot voordeel als je veel te snoeien hebt.

  Een nadeel kan zijn dat dit niet de meest krachtige heggenschaar is, met dikkere takken kan deze Bosch heggenschaar moeite hebben, maar bij het snoeien van coniferen en het jaarlijks snoeien van de heg kom ik ik geen takken tegen waarmee deze elektrische heggenschaar moeite heeft. Overigens komt deze elektrische snoeischaar wel door dikke takken heen, maar dan moet je wat meer geduld hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.