Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heggenscharen (handmatig)

Redactie     17:02     No comments


Met een elektrische heggenschaar kun je snel en heel makkelijk een heg snoeien. Maar niet iedereen wil een elektrische heggenschaar aanschaffen. Als je alleen een korte heg hebt is dat ook niet echt nodig. Daarom kijken we hier naar de beste heggenscharen voor handmatig gebruik.


Een heg met de hand snoeien kan ook prima mits je een goede handmatige heggenschaar hebt. Maar wat is de beste heggenschaar om met de hand te snoeien? In de handmatige heggenschaar top 10 vind je de beste handmatige heggenscharen. Dit zijn de niet-elektrische heggenscharen met de hoogste waardering.

Hieronder kijken we kort naar een aantal van deze beste heggenscharen voor handmatig snoeien. Kijk in de top 10 voor meer gedetailleerde informatie en de actuele winkelprijs.

Beste heggenschaar (hand): Gardena NatureCut

Zoek je een eenvoudige maar zeer goede heggenschaar voor het snoeien van heggen en struiken? Kijk dan vooral eens in de bovenstaande top 10 naar de Gardena NatureCut. Deze heggenschaar heeft de hoogste waardering en is daarmee de beste heggenschaar voor handmatig snoeien.


De Gardena NatureCut is goed gebalanceerd en goed te hanteren, onder andere door de twee houten ergogonomische handgrepen (Ergo-Tec). Deze beste heggenschaar ligt heel goed en stabiel in de hand, en het verschil tussen een goed gebalanceerde handheggenschaar en een minder goede schaar merk je tijdens het werken al heel snel.

Ook onderscheidt de Gardena NatureCut zich als beste heggenschaar door zijn vlijmscherpe messen met een gekartelde rand en een anti-kleef-coating die de wrijving verminderd.

In alles is dit een handmatige heggenschaar van zeer hoge kwaliteit. Kijk voor alle gegevens en de actuele prijs van deze beste heggenschaar van Gardena in de bovenstaande top 10. Deze beste hand heggenschaar zie je op beide bovenstaande foto's in actie.

Extra lichte heggenschaar: Gardena EasyCut

Ook de nummer twee uit de heggenschaar top 10 is van Gardena. Deze EasyCut handheggenschaar is heel licht van gewicht en daarom nog plezietiger in het gebruik. Waarom is de Gardena EasyCut dan niet de beste heggenschaar? Dat komt door de factor prijs. Weliswaar is de Gardena EasyCut niet eens zo heel veel duurder (zie top 10), maar je moet ergens grenzen stellen.


Naast het lagere gewicht zijn er meer verschillen. De Gardena EasyCut heeft kunststof handvatten (geef je daar de voorkeur aan? Dan is dit de beste handmatige heggenschaar). Een ander sterk punt is het EasyCut demping systeem waaraan deze beste heggenschaar zijn naam te danken heeft. Dit EasyCut systeem ontziet je polsen en armen tijdens het knippen van de heg.

Beste telescopische heggenschaar (hand): Gardena TeleCut

Is de heg die je wilt snoeien hoog? Dan kun je met een telescopische heggenschaar mogelijk voorkomen dat je een ladder of trap moet gebruiken. Het wordt saai, maar ook de beste telescopische heggenschaar voor handmatig gebruik is van Gardena. De handvatten van de Gardena TeleCut heggenschaar zijn te verlengen van 70 tot 90 centimeter.


20 centimeter lijkt niet veel, maar daarmee kun je best een stuk hoger reiken. Ook biedt deze beste telescopische heggenschaar voor handmatig gebruik een betere hefboom werking, zodat je meer kracht kunt zetten.

Kijk in de bovenstaande top 10 voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs van deze beste telescopische heggenschaar.

Beste goedkope heggenschaar: Kinzo Garden heggenschaar

Tot nu toe is het allemaal Gardena wat de klok slaat. Geen toeval, want Gardena heggenscharen zijn de beste heggenscharen. Maar voor het geval je een lage prijs belangrijker vindt dan de hoogste kwaliteit hebben we een goedkoop alternatief voor je. Een goede handmatige heggenschaar, tegen een lage prijs.De beste goedkope heggenschaar is de Kinzo Garden heggenschaar die je onder de 20 euro koopt (zie de top 10 beste heggenscharen).  Deze heggenschaar is niet alleen goedkoop in aanschaf, maar ook robuust, degelijk en prima te hanteren. Gewoon een goede heggenschaar voor weinig geld.

Zie ook: Beste tuingereedschap uit de test


Onderwerp:
Wie veel heg in de tuin heeft kiest waarschijnlijk voor een elektrische heggenschaar of accu-heggenschaar, maar voor wie maar een paar struiken te snoeien heeft kan dat een beetje over done zijn. Daarom hierboven de 10 meest populaire en beste heggenscharen voor handmatig gebruik. Deze beste handheggenscharen doen hun werk ook prima en zijn goedkoper en makkelijker op te bergen dan een elektrische heggenschaar.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.