Beste insectenlamp (vliegenlamp, muggenlamp)

Zoek je een goede vliegenvanger of muggenvanger? Hier de beste insectenlamp, de beste vliegenlamp en de beste muggenlamp uit de test.


Ben je die vliegen, muggen of andere insecten in huis helemaal zat? Hier kijken we naar de beste vliegenlamp / muggenlamp / insectenlamp. Een lamp als wapen tegen al dit vliegende ongedierte. Wat is de beste muggenvanger / vliegenvanger?


We kijken hier maar de beste van deze insectenlampen. Naast de meest krachtige, meest effectieve (en meest dodelijke) insectenlamp hebben we ook een goedkoper meer bescheiden alternatief.

Deze twee, hieronder beschreven, beste insectenlampen en nog veel meer goede vliegenlampen vind je in het overzicht aanbiedingen alle insectenlampen. Daar vind je alle prijzen, specificaties en ervaringen van gebruikers.

Beste insectenlamp: Flystopper HV16

Allereerst de Flystopper. Deze beste insectenlamp wordt ook wel de King Kong onder de vliegenlampen genoemd, en dat is niet voor niets! Met zijn 4000 volt magnetische transformator en 2 krachtige UV-lampen kan deze 16 Watt insectenlamp alle vliegen en muggen aan. Zelfs de grootste bromvliegen stoppen met brommen en vliegen.

Zoals de naam aangeeft is de Flystopper als vliegenlamp ontwikkeld, maar tegen muggen is dit net zo'n goed wapen. Het is naast een vliegenvanger ook een perfecte muggenvanger. 

De lampen trekken de vliegen en muggen uit de hele ruimte aan waarna ze feilloos geƫlektrocuteerd worden en netjes in een bakje vallen wat je makkelijk kunt legen.

Beste insectenlamp test

De kwaliteit van deze beste insectenlamp / vliegenlamp / muggenlamp is hoog. De magnetische transformator heeft een langere levensduur dan de elektrische transformator waarover de meeste andere insectenlampen beschikken. Het ontwerp van de beste vliegenlamp is slim, waardoor vliegen en muggen er van boven, achter en voor in kunnen vliegen. Door de krachtige lampen geeft deze insectenlamp wel vrij veel licht, maar daardoor trekt hij wel extra veel vliegen en muggen aan.

Je kunt de Flystopper insectenlamp overal plaatsen waar een stopcontact in de buurt is, of de anti vlieg lamp ophangen met de meegeleverde ketting. De beste vliegenvanger / muggenvanger is 10 bij 39 centimeter groot.

Kijk voor de actuele prijs van deze beste insectenlamp tegen vliegen, muggen en andere insecten in het bovenaan genoemde overzicht met insectenlampen. Daar vind je ook de ervaringen van gebruikers van de Flystopper.

Bij de bovenstaande link naar de Flystopper kom je ook de Flystopper HV30 tegen. Dit is de grotere en krachtigere 30 Watt variant op de de HV16. Voor het lichtere werk staat er ook de Flystopper HV 6 in de lijst. Dit is een tafelmodel insectenlamp die je ook makkelijk kunt ophangen.

Perel vliegenlamp

Liever een insectenlamp in een wat mooier ogend hanglamp design? Kijk dan naar de eveneens zeer goed getest Perel vliegenlamp. Deze insectenlamp beschikt over een 13 Watt UV-A lamp en een spanningsrooster dat de vliegen, muggen en andere insecten met 800 tot 1.000 Volt doodt. Daarmee is deze lamp dus wel een stuk minder krachtig dan de Flystopper HV16.

Kijk bij de aanbiedingen van Perel insectenlampen voor deze kleine goede vliegenlamp / muggenlamp.

Beste vliegenlamp test

JML muggenlamp

Een andere zeer goed geteste insectenlamp is deze UV-lamp van JML, die zoals de naam al aangeeft vooral als muggenlamp zeer goed te gebruiken is. Deze beste muggenlamp is zowel binnen (bijv. in de slaapkamer of kinderkamer) als buiten (terras, camping) te gebruiken. Je vindt deze beste muggenlamp bij de aanbiedingen van JML insectenlampen.

Beste muggenlamp JMLDeze beste muggenvanger uit de test beschikt over drie standen en een automatische lichtschakelaar. Deze beste muggenlamp lokt muggen met blauw UV licht en zuigt de insecten vervolgens via een ingebouwde ventilator naar binnen. Dat maakt deze beste insectenlamp effectiever dan een andere insectenvanger waarbij de mug zelf tegen de lamp moet aanvliegen.

De ventilator van deze goede insectenlamp maakt natuurlijk wel geluid. Daarom is de JML muggenlamp voorzien van de drie standen waarvan de laagste nauwelijks geluid maakt. Deze stand is vrijwel geluidloos. Zit je buiten op het terras, dan kun je gerust de hoogste stand gebruiken om zoveel mogelijk muggen die bij je tafel komen op te zuigen en te vangen.

Zet de JML muggenlamp een uurtje voor je gaat slapen op je slaapkamer, schakel hem vast aan, en als je naar bed gaat heb je een slaapkamer zonder muggen.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle insectenlampen voor alle goede vliegenlampen tegen vliegen en muggen. Je vindt daar alle informatie, specificaties, actuele lage winkelprijzen en ervaringen / reviews van gebruikers.


Samenvatting:
Bij mooi weer kan het buiten zitten behoorlijk verpest worden door muggen en andere insecten, en ook binnen kan je veel last hebben van vliegen en muggen als het warm weer is. Een goede insectenlamp / goede muggenlamp / goede vliegenlamp helpt. Daarom kijken we hier naar de beste insectenlampen / beste vliegenlampen / beste muggenlampen.\

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Marije Koopman21 mei 2024 om 15:29

    Mijn voorkeur gaat uit naar een insectenlamp in de vorm van een mooie hanglamp die ook goed verlicht. Die staat mooi op je terras en iedere mug die de lamp mee pakt is mooi meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.