Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste onkruidsteker (onkruidverwijderaar)

Redactie     13:26     1 comment


Onkruid verwijderen tussen de tegels gaat heel makkelijk met een onkruidbrander. Voor het verwijderen van onkruid uit een border of gazon heb je echter andere wapens nodig. Een onkruidsteker is een goede onkruidverwijderaar waarmee je onkruid kunt uittrekken. Hier kijken we naar de beste onkruidstekers.


De tien beste onkruidstekers

In de onkruidsteker top 10 vind je de beste onkruidstekers van dit moment. Hieronder vind je een korte beschrijving van een aantal van deze beste onkruidstekers. Kijk in de top 10 voor alle details en de lage actuele prijs van iedere beste onkruidsteker.

Tip: Schrijf je voor onze mailinglijst in, en je krijgt iedere nieuwe test meteen via de mail toegestuurd

Beste onkruidsteker: Basetech

De hoogste waardering is er voor de onkruidsteker van Basetech. Dit is een ergonomische onkruidsteker. Je hoeft niet te bukken, en ontziet zodoende je rug. Bovendien is deze beste onkruidverwijderaar voorzien van een T-vormig handvat aan de lange steel en van een voetplaat waarmee je de onkruidsteker in de grond kunt drukken.


Met de grijper pak je het onkruid bij de wortel en trekt deze er met wortel en al uit zodat je het plantje blijvend verwijderd. Het zo "geplukte" onkruid kun je vervolgens via een uitwerpfunctie in een emmer laten vallen zodat je je handen niet vuil hoeft te maken.

De onkruidsteker is handzaam, licht en voorzien van stabiele stalen klauwen. Toch is de prijs opvallend laag, voor nog geen 16 euro koop je deze beste onkruidsteker. Zie de top 10 voor de actuele winkelprijs.

Beste korte onkruidsteker: Gardena City Gardening

De beste onkruidsteker hierboven beschikt over een lange steel. Er zijn echter ook compacte onkruidstekers met een korte steel. In deze serie is de Cardena City Gardening onkruidsteker de beste onkruidverwijderaar.

Deze onkruidverwijderaar heeft een heel andere techniek. Met deze variant pak je het onkruid niet beet maar schep je het uit de grond.


Met zo'n korte onkruidsteker moet je wel bukken, maar het voordeel is dan je een klein handzaam apparaatje hebt. Deze beste onkruidsteker van Gardena is een echte topper in deze categorie. De onkruidverwijderaar beschikt over een ergonomische handgreep met zachte bekleding zodat deze fijn en comfortabel in de hand ligt.

Ook is deze beste onkruidsteker van hoge kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een coating die roest en slijtage tegen gaat. Gardena geeft niet voor niets 25 jaar garantie op deze beste onkruidverwijderaar.

Kijk in de top 10 van beste onkruidstekers voor meer informatie en de laagste prijs van de Gardena City Gardening onkruidsteker. Daar vind je nog veel meer goede onkruidstekers en onkruidverwijderaars.

Zie ook: Beste tuingereedschap uit de test 

,


1
replies
  1. De beste en makkelijkste onkruidsteker is een mes dat gebruikt wordt om asperges te oogsten. het heeft een korte steel, is scherp en het smalle mes steekt zich makkelijk in de grond en vernield geen andere plantenwortels.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.