Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste steelstofzuigers

Redactie     19:24     No comments


De steelstofzuiger is aan een opmars bezig. Steeds vaker kiezen mensen voor een steelstofzuiger. Niet vreemd, want met een steelstofzuiger heb je veel meer bewegingsvrijheid dan met een traditionele stofzuiger (een slede stofzuiger). Ook is zo'n snoerloze stofzuiger veel makkelijker om even snel te pakken. Goedkoop zijn ze niet, maar steelstofzuigers worden wel steeds goedkoper. Hier kijken we naar de beste steelstofzuigers.

Dyson steelstofzuigers

Dyson steelstofzuigers gelden als de beste steelstofzuigers. Dyson is ook het merk dat de steelstofzuiger groot heeft gemaakt. Vroeger was de steelstofzuiger nauwelijks een serieuze stofzuiger te noemen, maar Dyson kwam als eerste met steelstofzuigers die je volwaardige stofzuigers zijn.
Aanbiedingen van Dyson steelstofzuigers

Beste steelstofzuiger: Dyson V11 
Dyson heeft een hele serie goede steelstofzuigers. De Dyson V11 is hun topmodel. Als je de beste steelstofzuiger zoekt dan kom je uit op de Dyson V11 Absolute Extra Pro die de krachtigste snoerloze steelstofzuiger op de markt is. De accu van deze beste steelstofzuiger is zo goed dat je er twee uur lang aaneengesloten zonder krachtverlies mee kunt stofzuigen. Deze beste snoerloze stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, voor mensen met een allergie en kan alle dierenharen aan.


Eigenlijk heeft de Dyson V11 maar één nadeel. De prijs. De adviesprijs van de Dyson V11 steelstofzuiger begint bij 599 euro. De bovengenoemde Dyson V11 Absolute Extra Pro heeft zelfs een adviesprijs van 799 euro. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Dyson steelstofzuigers voor de actuele lage winkelprijzen.

Goed getest: Dyson V8
Daar vind je ook een prima alternatief in de vorm van de Dyson V8 steelstofzuiger. Dit is de beste steelstofzuiger volgens een test van onder andere Coolblue en Kieskeurig, waarin de prijs als factor is meegenomen.


De Dyson V8 is namelijk een stuk goedkoper. Het verschil bedraagt vele honderden euro's (zie bovenstaande aanbiedingen). Dat enorme prijsverschil komt vooral door de accu. Bij dit soort snoerloze apparatuur is de accu van groot belang voor de prijs. Bij de V8 bedraagt de constante zuigkracht geen 120 minuten maar 40 minuten. Maar dat is voor de meeste mensen voor thuisgebruik ruim voldoende.

Tussen de V10 en de V8 is de Dyson V9 steelstofzuiger gepositioneerd. Deze Dyson stofzuiger bevindt zich zowel qua prijs qua specificaties tussen de V8 en de V10 in. Ook de Dyson V9 snoerloze stofzuiger is bij de bovenstaande Dyson aanbiedingen te vinden.

Beste koop: Bosch Athlet
De Consumentenbond koos bij zijn test van steelstofzuigers echter niet door Dyson maar voor Bosch als beste koop. De Bosch Athlet is volgens de Consumentenbond de beste steelstofzuiger voor je geld. Deze beste koop is goedkoper dan de Dyson V8 maar biedt wel de mogelijkheid om anderhalf uur lang aaneengesloten snoerloos te stofzuigen. Met zijn  versterkte motorvermogen en verbeterde AllFloor HighPower Brush kan deze snoerlooze steelstofzuiger zich meten met een goede slede-stofzuiger. Deze beste koop is heel makkelijk te hanteren en je kunt kiezen uit drie zuigstanden.

Een nadeel ten opzichte van de Dyson is dat je de Bosch Athlet steelstofzuiger niet als los van de steel kunt halen om hem als kruimelzuiger te gebruiken. Bij de Dyson stofzuigers is dat wel mogelijk.

Andere goede steelstofzuigers
Bovenstaande steelstofzuigers zijn als beste steelstofzuiger getest, maar er zijn meer goede snoerloze steelstofzuigers. Zo is er bijvoorbeeld de AEG CX-7 voor als je een goedkope steelstofzuiger zoekt en ook Bosch maakt goede betaalbare steelstofzuigers. Bij de aanbiedingen vind je ze allemaal.
Aanbiedingen van alle steelstofzuigersOnderwerpen:
Beste steelstofzuiger test, beste snoerloze stofzuiger test, beste draadloze stofzuiger test, beste koop.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.