Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste takkenzaag / beste snoeizaag

Redactie     07:45     No comments


Een takkenzaag is een speciale zaag voor het zagen van boomtakken. Een takkenzaag wordt ook wel snoeizaag genoemd. Je hebt heel verschillende takkenzagen met soms heel verschillende zaagbladlengtes, van zagen in zakformaat tot grote snoeizagen voor het zagen van dikke takken. Hier kijken we naar de beste takkenzagen / snoeizagen.


Hieronder vind je de beste snoeizagen en beste takkenzagen. Kijk voor al deze zagen (en meer goede snoeizagen) in het overzicht alle takkenzagen.

Beste snoeizaag takken tot 5 cm: Felco 600

De allerhoogste score (4.8 uit 5) is er voor de Felco 600, een snoeizaag die met zijn zaaglengte van 16 centimeter geschikt is voor het snoeien voor takken met een dikte tot 50 millimeter (5 centimeter).Dit is een zeer goede kleine takkenzaag met een roestvrij verchroomd zaagblad van gehard staal. De snoeizaag is zo ontworpen dat het zaagblad niet vastklemt tijdens het zagen en dat er zich geen vuil aan de tanden vast zet. Het handvat is anti-slip en het zaagje is haarscherp. Je vouwt de snoeizaag dicht als een zakmes zodat je deze makkelijk kunt meenemen en veilig kunt wegbergen.

Kijk bij de aanbiedingen van Felco takkenzagen voor de actuele prijs en alle specificaties van deze beste snoeizaag.


Beste beugelzaag: Gardena Comfort 530

Een heel ander soort takkenzaag is de Gardena Comfort 530 die bij de beugelzagen de hoogste score haalt. Met zijn zaagblad van 530 mm (53 centimeter) kun je met deze beste takkenzaag zelfs heel dikke takken te lijf. Je ziet op de foto helemaal bovenaan deze beste takkenzaag aan het werk.Deze takkenzaag beschikt over een spits toelopende beugel waardoor je ook moeilijke plaatsen goed kunt bereiken met deze zaag. De snoeizaag is goed te hanteren door de handgreep met handbescherming en een twee grip-optie aan de voorzijde. Je kunt met één of twee handen zagen.

Het zaagblad is scherp, hard en roestwerend. Gardena geeft 25 jaar garantie op deze beste beugelzaag. Dit is een uitstekende takkenzaag voor het zware werk.

Ook deze beste takkenzaag vind je in het bovengenoemd overzicht met alle takkenzagen. Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij de aanbiedingen van Gardena takkenzagen.

Daar vind je nog veel meer goede takkenzagen / snoeizagen. Kijk daar voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties.

Zie ook: Beste tuingereedschap uit de test


Foto bovenaan: Gardena

Onderwerpen:
Wat is de beste takkenzaag of snoeizaag? Hier de twee beste takkenzagen / beste snoeizagen uit de test van takkenzagen. Het betreft een kleine Felco takkenzaag voor takken tot 5 cm en een Gardena beugelzaag als beste takkenzaag die ook dikkere takken aan kan.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.