Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste snoeizaag / beste takkenzaag

 

De beste takkenzaag (elektrisch of handmatig) en de beste snoeizaag (elektrisch of handmatig) uit de test. Voor korte en lange takken.

Beste takkenzaag / beste snoeizaag test

Een takkenzaag is een speciale zaag voor het zagen van boomtakken. Een takkenzaag wordt ook wel snoeizaag genoemd. Je hebt heel verschillende takkenzagen met soms heel verschillende zaagbladlengtes, van zagen in zakformaat tot grote snoeizagen voor het zagen van dikke takken. Ook heb je de hand snoeizaag en elektrische snoeizaag. Hier kijken we naar de beste takkenzagen / snoeizagen.


Overzicht goede takkenzagen

Hieronder vind je de beste snoeizagen en beste takkenzagen. Kijk voor al deze zagen (en meer goede snoeizagen) in het onderstaande overzicht met takkenzaag aanbiedingen.


Beste snoeizaag takken tot 5 cm: Felco 600

De allerhoogste score (4.8 uit 5) is er voor de Felco 600 snoeizaag. Deze beste snoeizaag (of eigenlijk beste snoeizaagje) is met zijn zaaglengte van 16 centimeter geschikt voor het snoeien voor takken met een dikte tot 50 millimeter (5 centimeter).


Felco snoeizaag dunne takken

Felco snoeizaag dunne takken


De Felco 600 snoeizaag is een zeer goede kleine takkenzaag met een roestvrij verchroomd zaagblad van gehard staal. De kleine snoeizaag is zo ontworpen dat het zaagblad niet vastklemt tijdens het zagen en dat er zich geen vuil aan de tanden vast zet. 

Het handvat is anti-slip en het zaagje is haarscherp. Je vouwt de snoeizaag dicht als een zakmes zodat je deze makkelijk kunt meenemen en veilig kunt wegbergen.

Kijk bij de aanbiedingen van Felco takkenzagen voor de actuele prijs en alle specificaties van deze beste snoeizaag voor het snoeien van takken tot 5 centimeter.

In het bovenstaande overzicht met alle takkenzagen vind je nog meer goede snoeizagen. Onder andere van Fiskars, Wolf-Garten, Gardena, Stanley, Bahco, Hendrik Jan en Talen Tools.

Beste beugelzaag: Gardena Comfort 530

Een heel ander soort takkenzaag is de Gardena Comfort 530 die bij de beugelzagen de hoogste score haalt. Met zijn zaagblad van 530 mm (53 centimeter) kun je met deze beste takkenzaag zelfs heel dikke takken te lijf. Je ziet op de foto helemaal bovenaan deze beste takkenzaag aan het werk.


Gardena takkenzaag dikke takken (beugelzaag)

Gardena snoeizaag / beugelzaag


Deze takkenzaag beschikt over een spits toelopende beugel waardoor je ook moeilijke plaatsen goed kunt bereiken met deze zaag. De snoeizaag is goed te hanteren door de handgreep met handbescherming en een twee grip-optie aan de voorzijde. Je kunt met één of twee handen zagen.

Het zaagblad is scherp, hard en roestwerend. Gardena geeft 25 jaar garantie op deze beste beugelzaag. Dit is een uitstekende takkenzaag voor het zware werk.

Ook deze beste takkenzaag vind je in het bovengenoemd overzicht met alle takkenzagen. Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij de aanbiedingen van Gardena zagen.

Liever een andere beugelzaag? Je vindt in het overzicht van takkenzagen ook beugelzagen van onder andere Stanley, Hyundai, Bahco, Hofftech en Fiskars.

Beste elektrische takkenzaag: Bosch Keo accu tuinzaag

Elektrisch snoeien en zagen kan ook. De beste elektrische snoeizaag is de Bosch Keo accu tuinzaag. Deze beste elektrische takkenzaag beschikt over een accu zodat je elektrisch maar ook snoerloos kunt snoeien. 

Bosch accu tuinzaag beste elektrische takkenzaag test
Bosch elektrische takkenzaag


Met dikke takken tot 80 millimeter (8 centimeter) dikte heeft deze beste elektrische snoeizaag geen enkele moeite. En jij ook niet, want de elektrische zaag doet het werk. Daarbij hoef je niet zwaar te tillen van deze beste elektrische takkenzaag van Bosch weegt maar een kilo.

Het snoeien kan met één hand want de A-Grip klembeugel (afneembaar) houdt de takken tijdens het snoeien vast. Dankzij het ergonomische design en softgrip op het handvat hou je de elektrische tuinzaag stevig vast. De handbescherming en snelstop maken de Bosch Keo accu tuinzaag tot een veilige elektrische snoeizaag.

Kijk bij de aanbiedingen Bosch snoeizagen voor deze beste elektrische takkenzaag tegen een lage prijs.

Meer goede snoeizagen

Hier vind je goede snoeizagen van Felco, Gardena en Bosch. Bij de bovenstaande aanbiedingen van takkenzagen vind je nog veel meer goede snoeizagen. Ook van andere goede snoeizaag fabrikanten zoals Fiskars, Wolf Garten, Hendrik Jan en Talen Tools.

Bij de snoeizaag aanbiedingen vind je de aanbiedingen van snoeizagen van de beste winkels die dit snoeigereedschap goedkoop verkopen.


In het overzicht met alle takkenzagen bovenin vind je nog veel meer goede takkenzagen / snoeizagen. Ook voor het snoeien van dikke takken en telescopische takkenzagen voor het snoeien op grote hoogte. Kijk daar voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties van alle goede snoeizagen.

Zie ook: Beste tuingereedschap uit de test


Foto bovenaan: Gardena


Onderwerpen:
Wat is de beste takkenzaag of snoeizaag? Hier vind je drie van de beste takkenzagen / beste tuinzagen / beste snoeizagen uit de test van takkenzagen. Het betreft een kleine Felco takkenzaag voor takken tot 5 cm, een Gardena beugelzaag als beste takkenzaag die ook dikkere takken aan kan en de beste elektrische takkenzaag (beste accu takkenzaag) van Bosch. Nog veel meer goede takkenzagen / goede snoeizagen / goede tuinzagen vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle takkenzagen. Kijk daar voor je beste tuinzaag.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *