Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste cirkelsproeier (draaiende tuinsproeier)

Redactie     12:00     No commentsEen cirkelsproeier is een tuinsproeier die zoals de naam al zegt het gazon of tuin in een cirkelvorm van water voorziet. Hier kijken we naar de beste cirkelsproeier uit het ruime aanbod aan goede cirkelsproeiers.


Zoek je een ander soort tuinsproeier? Zoals bijvoorbeeld een zwenksproeier? Kijk dan bij de andere beste tuinsproeiers uit de test.

De beste cirkelsproeiers

We hebben hieronder de beste cirkelsproeier (basic), een goedkoper alternatief met een iets kleiner bereik en de beste cirkelsproeier waarbij je sectoren kunt instellen. Deze laatste tuinsproeier kun je ook heel goed in een tuin sprinkler systeem gebruiken.

Alle onderstaande beste cirkelsproeiers en meer goede tuinsproeiers zijn te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle cirkelsproeiers. Je vindt daar nog ruim 150 andere cirkelsproeiers met al hun specificaties, prijzen en informatie. Mocht je hier onder niet je beste cirkelsproeier vinden dan kun je via diverse selectiemogelijkheden daar je beste cirkelsproeier vinden.

Gardena Mambo

De Gardena Mambo is de cirkelsproeier met de hoogste waardering (4,7 uit 5) en daarmee de beste cirkelsproeier uit de test. De Gardena Mambo is een tuinsproeier met een hoog sproeibereik dat goed in te stellen is. Zodoende kun je met deze beste cirkelsproeier zowel kleine als grote tuinen goed besproeien. Het sproeibereik van de Gardena Mambo is in te stellen tussen de 3 en 20 meter.

Gardena Mambo cirkelsproeier
Gardena Mambo cirkelsproeier


Het bereik pas je heel eenvoudig aan door de watertoevoersnelheid te regelen. De draaiende spuitmonden zorgen voor een heel gelijkmatige besproeiing zodat er niet op de ene plek plassen ontstaan terwijl een andere plek water te kort komt. Op de foto bovenaan dit artikel zie je de Gardena Mambo tuinsproeier aan het werk.

Deze beste cirkelsproeier staat stevig op de grond, ook als deze niet helemaal egaal is. Schoonmaken gaat makkelijk dankzij een uitneembaar vuilfilter.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van cirkelsproeiers voor de lage actuele prijs van deze beste cirkelsproeier.

Hieronder kijken we naar wat goede alternatieven.

Alternatief: Gardena Samba

Onder de naam Gardena Samba verkoopt Gardena een iets goedkopere versie van de Mambo. Het verschil is het maximum bereik, 18 meter in plaats van 20 meter. Het verschil is dus minimaal, evenals het prijsverschil.

Beste sectorsproeier: Gardena pulserende sectorsproeier

De bovenstaande beste cirkelsproeiers doen uitstekend hun werk, maar zijn wel vrij eenvoudige tuinsproeiers zonder toeters en bellen. Zoek je een meer geavanceerde cirkelsproeier dan is de Gardena Premium cirkelsproeier voor jou de beste cirkelsproeier. Deze premium tuinsproeier kan namelijk per zone worden ingesteld. Ook geeft deze cirkelsproeier een pulserende waterstoot.

Gardena Premium pulserende sectorsproeier

Gardena Premium pulserende sectorsproeier


Instellen doe je met stelringen waarbij je per sector de straal van 25 graden tot 360 graden kan stellen. Het bereik instellen gaat via een draaiknop. Het bereik is wat minder dan bij de Mambo, in dit geval kun je kiezen voor een afstand tussen de 5 en 12,5 meter.

Terwijl je de Gardena Mambo en Samba gewoon op de grond zet of op een optioneel statief plaatst beschikt de pulserende sectorsproeier over een spike (punt) die je in de grond prikt. Deze sectorsproeier is heel geschikt om als vast sprinklersysteem in je tuin te plaatsen. Je kunt hem via een tuinslang doorverbinden met een volgende sprinkler.

Deze Gardena Premium pulserende sectorsproeier is wel wat duurder in aanschaf dan de Mambo en de Samba waardoor de waardering wat lager uitvalt.

Gardena Premium pulserende sectorsproeier

Gardena Premium pulserende cirkelsproeier / sectorsproeier


Kijk voor alle prijzen en specificaties van de tuinsproeiers bij de bovenstaande aanbiedingen van cirkelsproeiers. Je vindt daar ook andere cirkelsproeiers van Gardena en andere fabrikanten. De diverse Gardena tuinsproeiers komen overtuigend als beste uit de test.


Onderwerp:
Kijk hier voor de beste cirkelsproeier tuin uit de test. De beste cirkelsproeiers (draaiende tuinsproeiers) uit de test zijn Gardena cirkelsproeiers. Gardena biedt diverse goede cirkelsproeiers, de Gardena Mambo en Gardena Samba, en het topmodel: de Gardena  Premium sectorsproeier. Deze beste sectorsproeier kun je per zone instellen. Bij de aanbiedingen van cirkelsproeiers vind je meer goede cirkelsproeiers, o.a. van Hozelock, Karcher en Talen Tools.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.