Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste druppelslang: Gardena Sprinklers druppelslangen

Redactie     15:43    


Een druppelslang is een heel eenvoudige manier om er voor te zorgen dat je planten continue een klein beetje water krijgen en zodoende niet verdrogen. De basis is simpel, een slang met gaatjes, maar er komt meer bij kijken, en er zitten veel verschillen in kwaliteit tussen de verschillende merken druppelslangen.


Het zijn de Gardena Sprinklers druppelslangen (ook wel Gardena duizenddruppelslangen genoemd) die de beste druppelslang zijn. Dit zijn sterke druppelslangen van hoge kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Gardena druppelsystemen voor deze beste druppelslang tegen de laagste prijs. De Gardena druppelslang is er in afmetingen van 7,5 en 15 meter lang. Ze kunnen met een aansluitset aan elkaar worden gekoppeld en zodoende verlengd worden tot maximaal 30 meter.Kijk bij de aanbiedingen voor alle informatie en de laagste actuele prijs van deze beste druppelslang. Hieronder vind je een korte beschrijving van dit beste druppelsysteem voor je tuinplanten.

Liever een andere manier van je tuin bewateren? Bij de beste bewatering voor de tuin vind je onder andere de beste tuinsproeiers, tuinslangen, besproeiingspompen en slangenhaspels uit de test.


Beste druppelslang: Gardena druppelslangen

Een druppelslang geeft je tuinplanten water door continue druppels water of te geven. Zo blijft de grond rond de planten continue vochtig en verdrogen de planten niet.

Met een druppelslang bespaar je ook nog eens veel water omdat er veel meer water wordt opgenomen dan er wegzakt in de grond. De waterbesparing bedraagt zo'n 70 procent.De druppelslang wordt langs de planten gelegd die je vochtig wilt houden, De Gardena Sprinkler duizenddruppelslang is verkrijgbaar in de maten 7,5 en 15 meter die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een totaal van 30 meter. Zo kun je met een Gardena druppelslangsysteem heel wat tuinplanten vochtig en gezond houden bij droog weer. Je kunt de druppelslang eventueel aan een besproeiingscomputer bevestigen om de besproeiing (of in dit geval bedruppeling) automatisch aan en uit te laten schakelen.De Gardena duizenddruppelslang wordt geleverd met alle aansluitmaterialen om de druppelslang aan de waterkraan of tuinslang te koppelen. De druk en toevoersnelheid van het water kan makkelijk worden geregeld via een ventiel. Zo kun je de ideale werkdruk tussen 0,5 en 1 bar.

Op de Gardena druppelslang wordt 5 jaar garantie gegeven.

Kijk voor de actuele laagste prijs en meer informatie over deze beste druppelslang uit de test en andere goede Gardena druppelsystemen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.


Onderwerpen:
Beste druppelslang test, automatisch planten water geven. tuinplanten, beste druppelslangen test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.