Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste familiezwembad (opblaasbaar)

Redactie     08:34    


Een opblaasbaar zwembad is tegenwoordig lang niet altijd meer een kinderbadje. Integendeel, de meest verkochte opblaaszwembaden zijn dusdanig groot dat je er met het hele gezin in past. Kijk hier voor de beste familiezwembaden.

Familiezwembaden voor in de tuin heb je in vele formaten, in diverse vormen zoals rond, rechthoekig en stervorming, je hebt ze met zitjes of een bankje, met een rugleuning en nog veel meer. Van eenvoudig tot heel luxe.

De beste opblaasbare familiezwembaden zijn te vinden in de familiezwembad top 10. Zit jouw beste familiezwembad daar niet bij? Kijk dan op Beste Zwembad Kopen voor nog veel meer goede opblaaszwembaden, familiezwembaden en andere zwembaden voor in de tuin, en hun beste en goedkoopste aanbieders.

Hoewel er meer fabrikanten zijn die opblaasbare zwembaden voor de hele familie maken zijn er twee merken die duidelijk aan de top staan, Intex en Bestway. Deze twee specialisten in zwembaden voor in de tuin hebben een heel breed assortiment aan opblaasbare familiezwembaden en andere familiebaden.


Diameter van een familiezwembad

De grootte van een opblaasbaar zwembad wordt in een diameter uitgedrukt. Hou er daarmee rekening mee dat er ronde en rechthoekige zwembaden zijn. Bij zwembaden met een diameter van meer dan 2 meter kun je over een familiezwembad spreken, je kunt er dan met meerdere volwassenen in. Hoe groter het familiezwembad, hoe meer ruimte, maar hoe meer water je natuurlijk ook nodig hebt om het zwembad op een aangename hoogte te vullen.


Filter en pomp

Vaak worden er bij familiebaden een filter en pomp meegeleverd. Een klein kinderbadje gooi je aan het eind van de dag leeg en vul je de volgende dag meer. Maar als je kiest voor een zwembad waarin wel meer dan 1.000 liter water gaat wil je de wel wat langer met het water doen.

Om het water schoon en gezond te houden zijn er dan maatregelen nodig. Met een pomp kun je het water door een filter laten stromen dat het water reinigt van grasresten, lichaamsvetten, insecten en andere rommel. Door er 's nachts een drijver met een chloortablet in rond te laten drijven wordt het zwembadwater geschoond van bacteri├źn.

Familiezwembad met zitjes

Een opblaaszwembad mag dan zwembad heten, echt zwemmen doe je er natuurlijk niet in. Een familiezwembad is vooral lekker om er met meerdere mensen in te zitten. De wand van een opblaaszwembad is aangenaam zacht om tegenaan te zitten (in tegenstelling tot de wand van een frame zwembad), maar nog beter is het als het familiezwembad is voorzien van zitjes en eventueel een rugleuning.Dit is in feite een aanpassing in de vorm van het zwembad, waardoor de rugleuning en het zitje (of bankje) met lucht is gevuld. Zo hou je het wel een tijdje vol in je opblaasbare familiezwembad!

Kijk bij de bovenstaande familiezwembad top 10 en op het eveneens boven genoemde Beste Zwembad Kopen voor goede familiezwembaden. Jouw beste familiezwembad staat daar vast tussen!

Zie ook: Beste zwembaden test

Foto's: Intex

Onderwerpen:
Beste familiezwembad test, beste gezinszwembad tuin, beste opblaaszwembad, beste opblaasbare zwembaden test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.