Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste combi magnetron en solo magnetron

 

Hier kijken we naar de beste magnetrons uit de test. Zowel de beste combi magnetron als de beste solo magnetron.


Wat is de beste magnetron? Wat voor jou de beste magnetron is hangt van diverse factoren af. Wat wil je met de magnetron? Hoe groot is je huishouden? Hoeveel geld wil je aan een magnetron uitgeven? Wil je de magnetron in de keuken inbouwen? Daarom hebben we hier de beste magnetrons in diverse categorie├źn. Kijk hier voor je beste combi magnetron of solo magnetron.


In het overzicht beste magnetrons vind je  al deze beste magnetrons. Deze magnetrons zijn door de experts van Coolblue als beste magnetron in hun klasse getest.

Hieronder kijken we naar de verschillende mogelijkheden van een goede magnetron.

Wat wil je met de magnetron?

Beste solo magnetron
Heb je al een goede oven? Dan wil je waarschijnlijk de magnetron alleen maar gebruiken om je eten of drinken op te warmen. In dat geval kun je volstaan met de meest simpele magnetron, een zogenaamde solo magnetron. Deze magnetron is wel geschikt voor opwarmen, maar niet om mee te koken. Maar natuurlijk moet deze solo magnetron wel betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn.

In het overzicht van beste magnetrons vind je de beste solo magnetron voor inbouw in de keuken en de beste vrijstaande magnetron om je eten en drinken mee op te warmen.

Beste combi magnetron
Wil je met de magnetron kunnen koken dan heb je een combi magnetron nodig. Een combi magnetron is een combinatie van een magnetron en een oven. Daarbij is de magnetron functie het meest belangrijk. Wil je een combi van een magnetron en een oven met heel veel oven mogelijkheden, kies dan voor een combi oven.

De meeste magnetrons die nu verkocht worden zijn een combi magnetron. Met een combi magnetron kun je meer dan alleen opwarmen en een goede combi magnetron hoeft niet veel te kosten. 

Maar wat kun je meer met een combi magnetron? De oven functies verschillen per combi magnetron. Soms doen ze alleen dienst als hete lucht oven, soms hebben ze ook een grill functie en soms een crisp functie voor een krokant korstje bij het bakken. Ook het langzaam garen van vlees is soms mogelijk bij een goede combi-magnetron.

In het overzicht met beste magnetrons vind je onder andere de beste combi magnetron voor bakken en grillen en de meer uitgebreide beste combi magnetron voor de hobby kok.

Het formaat van de magnetron

Heel belangrijk is ook het formaat van de magnetron zelf. Bij een inbouw magnetron voor een bestaande keuken heb je niet zo veel te kiezen, die moet passen, maar bij een vrijstaande magnetron is het verstandig het formaat in je keuze mee te nemen.

Waarschijnlijk wil je een niet al te grote magnetron, omdat deze de nodige ruimte op het aanrecht of een plank zal innemen. Maar hou rekening met de schalen en borden die je in de magnetron wilt plaatsen. Wil je bijvoorbeeld een grote ovenschaal in de combi magnetron plaatsen dan zal deze daar wel groot genoeg voor moeten zijn.

In het overzicht van beste magnetrons vind je zowel de beste compacte magnetron als de beste magnetron voor grote gerechten.

Zie ook:


Foto: Sharp combi magnetron

Onderwerp:
In deze beste magnetron test kijken we naar de beste combi magnetrons uit de test (inbouw combi magnetron en vrijstaande combi magnetron) en de beste solo magnetron (alleen opwarmen) uit de magnetron test. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.