Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit zijn de beste airfryers

 

Hier onder vind je een overzicht met airfryers die door de experts als beste airfryer zijn getest.


Met zijn Airfryer heeft Philips voor een revolutie op frituurgebied gezorgd. De Philips Airfryer was zo'n succes dat ook andere fabrikanten met hete lucht friteuses kwamen. Maar zijn die ook beter dan de Philips Airfryers? Hier de beste airfryers volgens de experts.


Eigenlijk heten deze apparaten hete lucht friteuses. Airfryer is namelijk een productnaam van Philips. Doordat Philips met de eerste hete lucht friteuse kwam, en nog steeds toonaangevend is in hete lucht friteuses, worden deze keukenapparaten in Nederland meestal airfryer genoemd.

Op Beste Friteuse Kopen vind je een overzicht van de beste en goedkoopste aanbieders van friteuses, de friteuse top 10 (die gedomineerd wordt door hete lucht friteuses) en een keuzehulp voor hete lucht friteuses. Hiermee kun je makkelijk de voor jou beste airfryer vinden.

De beste airfryers volgens de experts

Maar terug naar de beste airfryers uit de test. In het overzicht beste airfryers vind je de beste hete lucht friteuses volgens de experts van Coolblue. Het betreft de beste airfryers uit de topklasse en de  beste airfryers uit de goedkopere middenklasse (de beste koop) voor huishoudens van verschillende groottes. Ook is er een beste airfryer voor het bakken van brood aangewezen.

Kijk in dit overzicht wat op dit moment de best geteste airfryers in iedere categorie zijn en wat deze beste hete lucht friteuses kosten. Je vindt er tevens alle specificaties, alle mogelijkheden en ervaringen van gebruikers van de betreffende airfryers.

Tips kiezen beste airfryer

Hieronder geven we nog wat tips voor bij het kiezen van de voor jou beste airfryer via het overzicht met beste airfryers of via de keuzehulp van het bovengenoemde Beste Friteuse Kopen.

De grootte van de hetelucht friteuse
Een gezin van 3 personen kan volstaan met een veel kleinere airfryer dan een gezin van 5 of 6 personen. Dat scheelt ruimte in de keuken en dat scheelt in de aanschafkosten. Een kleinere airfryer is goedkoper.

Maar een gezin met 3 hongerige kinderen heeft wel een grotere hetelucht friteuse nodig. De beste airfryer voor een gezin moet groter zijn. Ga voor de laadcapaciteit uit van 250 gram friet per persoon. In de bovenstaande keuzehulp kun je ook het aantal personen selecteren. Voor grotere gezinnen brengen diverse fabrikanten XXL airfryers uit. Vaak zijn deze bedoeld voor gezinnen tot maximaal 5 a 6 personen, maar onder andere Inventum, Tefal, Domo en Tomado brengen ook hete lucht friteuses uit voor meer dan 6 personen.

In de airfryer keuzehulp op het bovengenoemde Beste Friteuse Kopen vind je ze allemaal.

Bakprogramma's op een airfryer
Een hete lucht friteuse is in feite een hete lucht oven in een iets ander jasje. Dat betekent dat je er veel meer kan dan alleen friet en snacks bakken. Het bakken van brood, cake en taart, het braden van kip, het grillen van groente, het maken van een pizza, het is allemaal mogelijk. Daarvoor moet je wel de hete lucht friteuse goed instellen.

Het is dan handig als de airfryer over een voorgeprogrammeerde stand voor het betreffende gerecht beschikt. Dan kan er weinig misgaan. Let er bij het kiezen van de voor jou beste airfryer dus op of de gewenste bakprogramma's aanwezig zijn.

Handige extra functies airfryer
Dit zijn nog wat handige functies die je op een deel van de airfryers tegenkomt. In het overzicht met beste airfryers kun je deze functies als eis aanvinken om alleen de hete lucht friteuses die over deze functies beschikken in je overzicht te krijgen.

  • Startuitstel: Het eten klaar als je opstaat of thuiskomt, dat kan bij sommige gerechten als je het programma om een bepaalde tijd laat starten.
  • Geurfilter: Een must als je in een open ruimte frituurt of bakt en geen kookluchtjes wilt ruiken.
  • Ingebouwd vetfilter. Voor nog meer vetvrij frituren of braden. Het vet wordt afgevoerd en bijft niet in het gerecht achter.
  • Koele wand. De buitenkant van de airfryer wordt niet heet. De meeste hete lucht friteuses beschikken over zo'n veiligere wand (maar niet alle).Foto: Philips

Onderwerp
Hier vind je de beste airfryers uit de airfryer test.Alle goede hetelucht friteuses vind je bij deze beste hetelucht friteuse test waaronder de verschillende versies van de Philips Airfryer, maar ook de beste hetelucht friteuses van andere fabrikanten zoals Tefal en Domo.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.