Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste balkontafels. Klaptafeltje en balkontafel voor reling balkon

Zoek je een tafeltje voor een klein balkon? Kijk dan hier voor een goede balkontafel of een goed balkontafeltje. 

Beste balkontafels test Goud Met Hout balkontafeltje

Opeen klein balkon is het woekeren met de ruimte. Een tuintafel is dan al snel te groot voor je balkon. Daarom kijken we hier naar de beste balkontafel. Met deze beste balkontafels bespaar je veel ruimte op je balkon.

Aanbiedingen alle goede balkontafels

Onderstaande beste balkontafeltjes kun je allemaal terugvinden in het overzicht aanbiedingen alle balkontafels. Daar vind je nog meer goede tafeltjes voor op je balkon, met alle specificaties, gebruikservaringen en laagste prijzen.

Beste balkontafel hout: Goud Met Hout houten balkontafel

De balkontafel met de hoogste waardering is... (tromgeroffel) de houten balkontafel van Goud met Hout. Deze balkontafel van hout scoort 4,6 van de 5 sterren. Het is dan ook een heel praktische balkontafel.


Balkontafel hout Goud Met Hout

Balkontafel hout Goud Met Hout


Deze beste balkontafel is echt smal als je hem niet gebruikt of weinig ruimte nodig hebt, want je kunt de tafel via een scharnier in en uit klappen. Ingeklapt is het blad maar 19 cm diep. Uitgeklapt heb je wel redelijk veel ruimte, want dan is het blad van de beste balkontafel 30 cm diep. De lengte van de balkontafel is 99 cm.

Op de eerste foto (helemaal bovenaan) is deze beste balkontafel ingeklapt, op foto 2 is het houten balkontafeltje uitgeklapt.

Kijk voor de actuele prijs van deze beste balkontafel voor hout, en voor meer informatie zoals alle maten, bij de bovenstaande aanbiedingen van balkontafels.

Beste balkontafel kunststof: Ambiance balkontafeltje

De bovenstaande beste balkontafel heeft wel een nadeel, en dat is de prijs. Een houten balkontafel kost nu eenmaal meer geld dan andere balkontafels. 

Zoek je een goedkope oplossing? Kijk dan eens naar onderstaande kunststof balkontafel van Ambiance. Dit is de kunststof balkontafeltje met de hoogste score.


Ophang balkontafeltje Ambiance

Ophang balkontafeltje Ambiance


Met 52 bij 41 centimeter is deze beste balkontafel van kunststof wel een vrij klein tafeltje, maar wel groot genoeg voor 2 personen. Deze balkontafel is weerbestendig en makkelijk op te bergen. Er worden verstelbare beugels mee geleverd zodat de tafel altijd aan je balkon reling past. Ook de hoogte van deze beste kleine balkontafel is in te stellen.

Kijk voor meer informatie en de lage prijs van dit beste balkontafeltje van kunststof bij de aanbiedingen van balkontafels.

Beste halfronde balkontafel: CasaXL hangtafel

Door zijn halfronde vorm neemt dit balkontafeltje van CasaXL nog minder ruimte in. Als je hem niet gebruikt kun je het blad opklappen zodat de balkontafel helemaal geen ruimte meer inneemt. 

Dit is de beste balkontafel voor als je echt heel weinig ruimte op je balkon hebt.


Balkontafel reling halfrond CasaXL

Balkontafel reling halfrond CasaXL


Dit mini balkontafeltje beschikt over een kunststof rotan-look tafelblad en een stevig metalen frame dat er voor zorgt dat het tafeltje wel tot 20 kilo belastbaar is. Het tafelblad is uitgeklapt 24 bij 60 cm groot. Het hangtafeltje is weerbestendig en kan met een vochtige doek makkelijk worden schoongemaakt.

Ook dit praktische balkontafeltje kom je goedkoop tegen bij de bovengenoemde aanbiedingen van balkontafels.

Beste staande balkontafel: SVG Outdoor aluminium klaptafel

Maar wat als je geen geschikte reling hebt om je balkontafel aan op te hangen? Dan heb je een staand tafeltje nodig. De beste balkontafel met poot is de aluminium klaptafel van SVG Outdoor. Deze balkontafel is te koop met een vierkant tafelblad (70 bij 70 cm) en met een rond tafelblad. Beide staande balkontafels zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.


Klaptafeltje balkon SVG Outdoor

Klaptafeltje balkon SVG Outdoor


Handig aan deze balkontafels is dat je het blad kunt opklappen. Het tafeltje neemt dan een minimale ruimte in. Ideaal als je weinig ruimte hebt op je balkon of terras. De poten van deze balkontafeltjes zijn van RVS.

SVG klaptafel balkon

SVG klaptafel balkon opgeklapt

Zit je beste balkontafeltje hier niet bij? Bij de bovenstaande aanbiedingen van balkontafels vind je nog meer goede balkontafeltjes.

Zie ook: Beste tuinmeubels uit de test


Samenvatting:
Op een balkon of klein terras is maar weinig ruimte voor een tafel. Een kleine balkontafel is dan de oplossing. Hierboven kijken we naar de beste balkontafels in diverse soorten. Je hebt goede balkontafels om aan een reling hangen, maar je hebt ook goede balkontafeltjes met poot. Veel goede balkontafels kun je inklappen als je ze niet gebruikt.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Liesbeth en Gijs19 juni 2024 om 18:41

    Ik vind de balkontafel een prima uitvinding voor wie een balkon heeft. Er zijn maar weinig mensen die het geluk hebben een ruim balkon te hebben. Meestal is het op een balkon woekeren met de ruimte. Voor jet plaatsen van een echte tafel is dan geen ruimte, of de tafel neemt wel een heel groot deel van het balkon in. Wat natuurlijk heel zonde is.

    Een balkontafel die je aan de balkonreling kunt hangen is perfect als iedere centimeter telt. Zo'n balustrade tafel neemt bijna geen ruimte in en als je de tafel niet nodig hebt haal je hem er af e zet je hem weg (wat ook weinig ruimte kost). Je hebt deze balkonreling tafels van hout, metaal en kunststof.

    Hoewel ik meestal een voorkeur voor hout heb, door de natuurlijke uitstraling, heb ik voor een metalen balkontafel gekozen. Zo'n tafel die je aan de balkonrand hangt is erg sterk, makkelijk schoon te maken en heel praktisch in het gebruik. We kunnen er met twee personen van eten en het kost vrijwel geen ruimte op het balkon. Ook niet als we de balkontafel gewoon laten hangen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.