Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste balkontafel

Redactie     09:58    


Als je een klein balkon hebt is het woekeren met de ruimte. Een tuintafel is dan al snel te groot voor je balkon. Daarom kijken we hier naar de beste balkontafel. Met deze beste balkontafels bespaar je veel ruimte op je balkon.


Onderstaande beste balkontafeltjes kun je allemaal terugvinden in het overzicht aanbiedingen alle balkontafels. Daar vind je nog meer goede tafeltjes voor op je balkon, met alle specificaties, gebruikservaringen en laagste prijzen.

Beste balkontafel hout: Goud Met Hout houten balkontafel

De balkontafel met de hoogste waardering is... (tromgeroffel) de houten balkontafel van Goud met Hout. Deze balkontafel van hout scoort 4,6 van de 5 sterren. Het is dan ook een heel praktische balkontafel.


Deze beste balkontafel is echt smal als je hem niet gebruikt of weinig ruimte nodig hebt, want je kunt de tafel via een scharnier in en uit klappen. Ingeklapt is het blad maar 19 cm diep. Uitgeklapt heb je wel redelijk veel ruimte, want dan is het blad van de beste balkontafel 30 cm diep. De lengte van de balkontafel is 99 cm.

Op de eerste foto (helemaal bovenaan) is deze beste balkontafel ingeklapt, op foto 2 is het houten balkontafeltje uitgeklapt.

Kijk voor de actuele prijs van deze beste balkontafel voor hout, en voor meer informatie zoals alle maten, bij de bovenstaande aanbiedingen van balkontafels.

Beste balkontafel kunststof: Ambiance balkontafeltje

De bovenstaande beste balkontafel heeft wel een nadeel, en dat is de prijs. Een houten balkontafel kost nu eenmaal meer geld dan andere balkontafels. 

Zoek je een goedkope oplossing? Kijk dan eens naar onderstaande kunststof balkontafel van Ambiance. Dit is de kunststof balkontafeltje met de hoogste score.Met 52 bij 41 centimeter is deze beste balkontafel van kunststof wel een vrij klein tafeltje, maar wel groot genoeg voor 2 personen. Deze balkontafel is weerbestendig en makkelijk op te bergen. Er worden verstelbare beugels mee geleverd zodat de tafel altijd aan je balkon reling past. Ook de hoogte van deze beste kleine balkontafel is in te stellen.

Kijk voor meer informatie en de lage prijs van dit beste balkontafeltje van kunststof bij de aanbiedingen van balkontafels.

Beste halfronde balkontafel: CasaXL hangtafel

Door zijn halfronde vorm neemt dit balkontafeltje van CasaXL nog minder ruimte in. Als je hem niet gebruikt kun je het blad opklappen zodat de balkontafel helemaal geen ruimte meer inneemt. 

Dit is de beste balkontafel voor als je echt heel weinig ruimte op je balkon hebt.
Dit mini balkontafeltje beschikt over een kunststof rotan-look tafelblad en een stevig metalen frame dat er voor zorgt dat het tafeltje wel tot 20 kilo belastbaar is. Het tafelblad is uitgeklapt 24 bij 60 cm groot. Het hangtafeltje is weerbestendig en kan met een vochtige doek makkelijk worden schoongemaakt.

Ook dit praktische balkontafeltje kom je goedkoop tegen bij de bovengenoemde aanbiedingen van balkontafels.

Beste staande balkontafel: SVG Outdoor aluminium klaptafel

Maar wat als je geen geschikte reling hebt om je balkontafel aan op te hangen? Dan heb je een staand tafeltje nodig. De beste balkontafel met poot is de aluminium klaptafel van SVG Outdoor. Deze balkontafel is te koop met een vierkant tafelblad (70 bij 70 cm) en met een rond tafelblad. Beide staande balkontafels zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.Handig aan deze balkontafels is dat je het blad kunt opklappen. Het tafeltje neemt dan een minimale ruimte in. Ideaal als je weinig ruimte hebt op je balkon of terras. De poten van deze balkontafeltjes zijn van RVS.


Zit je beste balkontafeltje hier niet bij? Bij de bovenstaande aanbiedingen van balkontafels vind je nog meer goede balkontafeltjes.

Zie ook: Beste tuinmeubels uit de test


Samenvatting:
Op een balkon of klein terras is maar weinig ruimte voor een tafel. Een kleine balkontafel is dan de oplossing. Hierboven kijken we naar de beste balkontafels in diverse soorten. Je hebt goede balkontafels om aan een reling hangen, maar je hebt ook goede balkontafeltjes met poot. Veel goede balkontafels kun je inklappen als je ze niet gebruikt.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.