Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste slaaptentje baby of peuter (campingbed reistent)

Het beste slaaptentje baby en het beste reistentje peuter uit de test. Een lichtgewicht slaaptentje waarin een baby of peuter veilig kan slapen.


Je slapende baby of klein kindje wil je als het buiten ligt te slapen goed beschermen tegen zon en stekende insecten. Dat kan met een reistentje of pop up campingbed.

Dat is een campingbedje in de vorm van een slaaptentje dat speciaal ontwikkeld is om ook buiten te gebruiken, al in gebruik van dit campingbedje binnenshuis net zo goed mogelijk. Hier kijken we naar de beste slaaptentjes / beste campingbedjes voor buiten.

Beste slaaptentje baby en peuter

De campingbedjes voor buiten die het best uit de test komen zijn de reistentjes van Deryan. Deze campingbedjes voor baby en peuter zijn ideaal om mee te nemen.

Deze beste reistentjes voor een kindje beschermen het slapende kind optimaal en ze zijn ook heel geschikt als logeerbedje / kinderbedje. Bijvoorbeeld als de kleine gaan logeren of als bedje op het strand of picknickplaats, of in de tent, caravan of op de hotelkamer.

Kijk bij de aanbiedingen Deryan campingbedjes voor al deze reistentjes en reisbedjes. Hieronder hebben we de beste reistentjes / beste campingbedjes voor buiten voor je.

Liever een standaard campingbedje? Kijk dan bij de beste campingbedjes uit de test voor meer campingbed testen.

Hieronder meer informatie over de beste slaaptentjes voor kleine kinderen van Deryan.

Beste slaaptentje peuter: Deryan Peuter Luxe campingbedje

Voor kindjes tot 5 jaar is de het luxe peuter campingbedje van Deryan het beste reistentje. Dit is een licht en compact op te vouwen slaaptentje. Dit slaaptentje ideale peuterbedje voor op reis. Ook voor baby's is deze slaaptent prima te gebruiken.

Deryan slaaptentje. Beste reistent baby

Deryan slaaptentje. Beste reistentje peuter


Ook het opzetten en weer weghalen van dit outdoor slaaptentje is heel makkelijk. Het is een pop-up campingbedje. Het reistentje is dus meteen te gebruiken. Je hoeft na het uitklappen alleen nog maar even het luchtmatrasje op te blazen. Binnen 2 seconden is het peutertentje uit te klappen, en je hebt niet meer dan 8 seconden nodig om het campingbedje dusdanig klein te maken dat het in de meegeleverde draagtas past.

Dankzij het muskietennet met gaatjes van nog geen millimeter komen ook de kleinste muggen niet door het gaas. De 50% UV bescherming helpt tegen de straling van de zon, maar in verband met de temperatuur wordt aanbevolen de tent niet direct in de felle zon te plaatsen.

Ook veilig is de dubbele bodem waarin het opblaasbare matrasje past. Zo kan een baby niet onder dat matras komen, Aan alles is gedacht! Zo is er bijvoorbeeld ook alleen speciale kinderveilige lijm gebruikt bij de productie van dit beste slaaptentje peuter.

Beste slaaptentje baby Deryan
Beste slaaptentje baby Deryan

De stof is verder brandvertragend. Door de vorm staat het reistentje stevig en stabiel, ook al staat deze los op de ondergrond. Het kinderbedje voor buiten is in wel negen verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een prima reistent voor baby en peuter. Kijk voor meer informatie en de actuele lage winkelprijs van dit beste slaaptentje voor buiten bij de bovenstaande aanbiedingen van Deryan campingbedjes.

Beste slaaptentje baby: Deryan Baby Luxe campingbedje

Over dit beste campingbedje voor buiten voor de baby kunnen we kort zijn. Dit is de baby versie van bovenstaand beste slaaptentje voor peuters. Deze versie is alleen kleiner en ook goedkoper, maar na ongeveer 2,5 jaar groeit het kindje wel uit dit outdoor babybedje. Van de peuterversie heb je langer plezier. Kijk voor het actuele prijsverschil bij bovenstaande aanbiedingen.

Beste koop: Deryan Babybox campingbedje

Dit is het goedkopere alternatief voor de Deryan Luxe campingbedjes. Dit slaaptentje is alleen geschikt voor baby's (tot 2 jaar) en eenvoudiger uitgevoerd. Zo beschikt de Deryan Babybox niet over een te integreren opblaas matrasje maar over een onderdekentje.

Reistentje / bedje baby Deryan

Reistentje / slaaptentje baby Deryan

Als permanente slaapplaats wordt dit campingbedje niet aangeraden. De Luxe versie van dit slaaptentje biedt een beter comfort. Dit is echter een prima reistentje om op het strand of in het bos te gebruiken als het kindje een slaapje wil doen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Deryan campingbedjes voor deze beste reistentjes / beste campingbedjes voor buiten tegen de laagste prijs.


Foto's: Deryan slaaptentjes


Onderwerp:
Hier kijken we naar een speciaal soort campingbedjes / reisbedjes voor kinderen, namelijk het pop up campingbed. Dit is een compact op te vouwen campingbedje dat je kunt uitklappen zodat je een slaaptentje krijgt dat dienst kan doen als campingbedje voor een baby of peuter. Een reistentje waarin kleine kinderen kunnen slapen. Dit beste campingbedje voor buiten beschermt hen tegen zon en insecten. 

Een reactie posten

0 Reacties