Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campingbedje voor buiten (reistentje)

Redactie     14:41     No comments


Je slapende baby of klein kindje wil je als het buiten ligt te slapen goed beschermen tegen zon en stekende insecten. Dat kan met een reistentje. Dat is een campingbedje dat speciaal ontwikkeld is om ook buiten te gebruiken, al in gebruik binnenshuis net zo goed mogelijk. Hier kijken we naar de beste reistentjes / beste campingbedjes voor buiten.

De campingbedjes voor buiten die het best uit de test komen zijn de reistentjes van Deryan. Deze campingbedjes voor baby en peuter zijn ideaal om mee te nemen, Ze beschermen het slapende kind optimaal en ze zijn ook heel geschikt als logeerbedje / kinderbedje. Bijvoorbeeld als de kleine gaan logeren of als bedje op het strand of picknickplaats, of in de tent, caravan of op de hotelkamer.

Kijk bij de aanbiedingen Deryan campingbedjes voor al deze reistentjes en reisbedjes. Hieronder hebben we de beste reistentjes / beste campingbedjes voor buiten voor je.

Beste reistentje peuter: Deryan Peuter Luxe campingbedje

Voor kindjes tot 5 jaar is de het luxe peuter campingbedje van Deryan het beste reistentje. Dit is een licht en compact op te vouwen campingbedje. Het ideale peuterbedje voor op reis. Ook voor baby's prima te gebruiken.Ook het opzetten en weer weghalen van dit outdoor campingbedje is heel makkelijk. Het is een pop-up campingbedje. Het reistentje is dus meteen te gebruiken. Je hoeft na het uitklappen alleen nog maar even het luchtmatrasje op te blazen. Binnen 2 seconden is het peutertentje uit te klappen, en je hebt niet meer dan 8 seconden nodig om het campingbedje dusdanig klein te maken dat het in de meegeleverde draagtas past.

Dankzij het muskietennet met gaatjes van nog geen millimeter komen ook de kleinste muggen niet door het gaas. De 50% UV bescherming helpt tegen de straling van de zon, maar in verband met de temperatuur wordt aanbevolen de tent niet direct in de felle zon te plaatsen.

Ook veilig is de dubbele bodem waarin het opblaasbare matrasje past. Zo kan een baby niet onder dat matras komen, Aan alles is gedacht! Zo is er bijvoorbeeld ook alleen speciale kinderveilige lijm gebruikt bij de productie van dit beste campingbedje.


De stof is verder brandvertragend. Door de vorm staat het reistentje stevig en stabiel, ook al staat deze los op de ondergrond. Het kinderbedje voor buiten is in wel negen verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een prima reistent voor baby en peuter. Kijk voor meer informatie en de actuele lage winkelprijs van dit beste reistentje / beste campingbedje buiten bij de bovenstaande aanbiedingen van Deryan campingbedjes.

Beste reistentje baby: Deryan Baby Luxe campingbedje

Over dit beste campingbedje voor buiten voor de baby kunnen we kort zijn. Dit is de baby versie van bovenstaand beste campingbedje voor peuters. Deze versie is alleen kleiner en ook goedkoper, maar na ongeveer 2,5 jaar groeit het kindje wel uit dit outdoor babybedje. Van de peuterversie heb je langer plezier. Kijk voor het actuele prijsverschil bij bovenstaande aanbiedingen.

Beste koop: Deryan Babybox campingbedje

Dit is het goedkopere alternatief voor de Deryan Luxe campingbedjes. Deze is alleen geschikt voor baby's (tot 2 jaar) en eenvoudiger uitgevoerd. Zo beschikt de Deryan Babybox niet over een te integreren opblaas matrasje maar over een onderdekentje.


Als permanente slaapplaats wordt dit campingbedje niet aangeraden. De Luxe versie biedt een beter comfort. Dit is echter een prima reistentje om op het strand of in het bos te gebruiken als het kindje een slaapje wil doen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Deryan campingbedjes voor deze beste reistentjes / beste campingbedjes voor buiten tegen de laagste prijs.


Foto's: Deryan


Onderwerpen:
Beste campingbedje buiten test, beste reistentjes, Deryan, goede campingbedjes voor buiten, beste reistentje test, beste reisbedje baby en peuter.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.