Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koeltas

Redactie     14:12     No comments

beste koeltas test

Een koeltas is het zusje van de koelbox. In tegenstelling tot de koelbox is de koeltas op te vouwen en makkelijker te stouwen. Ook is een koeltas lichter en goedkoper in aanschaf. Hier kijken we naar de beste koeltas top 10 en een aantal van de beste koeltassen.


Een koeltas heeft dus diverse voordelen ten opzichte van een koelbox. Maar ook nadelen. Zo beschermt de hard kunststof koelbox je eten en drinken veel beter en als je voor een elektrische koelbox kiest kun je op de plaats van bestemming of onderweg  koelen (bijvoorbeeld in de auto). Kijk bij de beste koelboxen uit de test naar de beste koelboxen. Hieronder kijken we naar de beste koeltassen.

Koeltas top 10

In de koeltas top 10 vind je een actueel overzicht van de meest populaire en beste koeltassen. Hieronder kijken we naar een aantal van de beste koeltassen uit de test.

Beste koeltas: Bo-Camp koeltas

Als we één beste koeltas mogen aanwijzen is dat de koeltas van Bo-Camp. Met een score van 4.8 uit 5 sterren is dit de beste koeltas van dit moment. De Bo-Camp koeltas is heel goed van kwaliteit, heel praktisch in het gebruik en prima te betalen. Met recht de beste koeltas.

beste koeltassen test


Bo-Camp verkoopt de koeltas in capaciteiten van 10, 20 en 30 liter. De 10 liter koeltas is wel erg klein en daarmee geen aanrader. De grootste koeltas uit de serie is het meest populair. Ondanks zijn volume van 30 liter is de beste koeltas uit de test prima te hanteren, met een afmeting van 39 bij 26 centimeter, een hoogte van 30 centimeter en een gewicht van 0,7 kilo neem je deze beste koeltas makkelijk mee. De draagriem helpt je daar ook nog bij.

Beste koeltas uit de test (Bo-Camp)


Bij de test maakt de koelcapaciteit ook indruk. De bevroren flessen limonade van de ochtend zaten 's avonds nog vol ijs en de rest van de inhoud was nog ijskoud. Ook koud kraanwater blijft de hele dag koel in deze beste koeltas.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en meer specificaties in de bovenstaande koeltas top 10.

Beste goedkope koeltas set: Basis Coolerbag

Voor nog geen 20 euro koop je deze De Basis Coolerbag, de beste goedkope koeltas. Of beter  gezegd, de beste goedkope koeltassen, want het betreft een set van een grote koeltas en een kleine koeltas.

beste koeltas set


De grote koeltas heeft een inhoud van 25 liter (33 x 26 x 36) en is dus wat kleiner dan de bovenstaande beste koeltas van Bo-Camp. De kleine koeltas kan 10 liter bevatten ( 22 x 22 x 21 centimeter).

Evenals de Bo-Camp koeltassen zijn deze Basis Coolerbags voorzien van een handig voorvak voor het opbergen van papieren, sleutels, telefoon e.d.. Let op, de kleinste Coolerbag is niet met een rits af te sluiten.

beste koop koeltas test


Twee goede maar goedkope koeltassen voor de prijs van één. Kijk voor de beste koop uit de koeltassen test in de bovenaan genoemde koeltas top 10.

Beste koeltas in rugzak vorm: Outwell Cormorand

De Bo-Camp koeltas en de grote koeltas van De Basis kun je met een schouderband over je schouder dragen, maar meenemen gaat nog makkelijker met deze beste koeltas in rugzak vorm van Outwell.

beste koelrugzak

Op het eerste gezicht is het een rugzak, en zo kun je hem ook gebruiken, maar het hoofdcompartiment is geïsoleerd. Zo kun je je rugzak bij warm weer als koeltas gebruiken. Kleine spullen die niet gekoeld hoeven te worden kun je bij deze beste koelrugzak ook in het met een rits af re sluiten voorvak opbergen.

Door zijn vorm is de ruimte wel wat beperkter, 15 liter aan eten, drinken en andere spullen kun je kwijt in deze koeltas / rugzak.

beste koelrugzak test


Kijk voor alle laagste prijzen en informatie over deze beste koeltassen in de bovenaan genoemde koeltas top 10. Daar vind je nog meer goede koeltassen.

Of kijk op beste koeltas / beste koelbox kopen voor meer informatie over de beste koeltassen en beste koelboxen en hun beste en goedkoopste aanbieders.


Onderwerpen:
Beste koeltas test, beste koop, koelrugzak, beste koeltassen test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.