Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste koeltas en andere goede koeltassen

Kijk hier voor de beste koeltas. Met de beste goedkope koeltas, de beste koelrugzak en andere beste koeltassen (met aanbiedingen).

beste koeltas test Bo Camp

Een koeltas is het zusje van de koelbox. In tegenstelling tot de koelbox is de koeltas op te vouwen en makkelijker te stouwen. Ook is een koeltas lichter en goedkoper in aanschaf. Hier kijken we naar de beste koeltas top 10 en een aantal van de beste koeltassen.

Koeltas of koelbox?

Een koeltas heeft dus diverse voordelen ten opzichte van een koelbox. Maar ook nadelen. Zo beschermt de hard kunststof koelbox je eten en drinken veel beter en als je voor een elektrische koelbox kiest kun je op de plaats van bestemming of onderweg  koelen (bijvoorbeeld in de auto). 

Liever een koelbox dan een koeltas? Kijk bij de beste koelboxen uit de test naar de beste koelboxen. Hieronder kijken we naar de beste koeltassen.

De beste koeltassen

Hier onder vind je het beste koeltassen overzicht. Al deze beste koeltassen hebben een 5 sterren waardering gekregen.


Hieronder kijken we naar een aantal van de beste koeltassen uit de test.

Beste koeltas: Bo-Camp koeltas

Als we één beste koeltas mogen aanwijzen is dat de koeltas van Bo-Camp. Met een score van 4.8 uit 5 sterren scoort deze koeltas dan ook erg hoog. De Bo-Camp koeltas is heel goed van kwaliteit, heel praktisch in het gebruik en prima te betalen. Met recht de beste koeltas.

beste koeltassen test Bo-Camp koeltas
Bo-Camp koeltassen


Bo-Camp verkoopt de koeltas in capaciteiten van 10, 20 en 30 liter. De 10 liter koeltas is wel erg klein en daarmee geen aanrader. De grootste koeltas uit de serie is het meest populair. 

Ondanks zijn volume van 30 liter is de beste koeltas uit de test prima te hanteren, met een afmeting van 39 bij 26 centimeter, een hoogte van 30 centimeter en een gewicht van 0,7 kilo neem je deze beste koeltas makkelijk mee. De draagriem helpt je daar ook nog bij.

Beste koeltas uit de test (Bo-Camp)

Bo-Camp koeltas als schoudertas


Bij de test maakt de koelcapaciteit ook indruk. De bevroren flessen limonade van de ochtend zaten 's avonds nog vol ijs en de rest van de inhoud was nog ijskoud. Ook koud kraanwater blijft de hele dag koel in deze beste koeltas.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en meer specificaties in de bovenstaande koeltas top 10.

Tip: Neem het drinken in een koeltas bevroren mee. Dan doet dit meteen dienst als koelelement. Maar hou er wel rekening mee dat je het de eerste uren niet kunt drinken als je het drinken uit de koeltas haalt.

Beste goedkope koeltas set: Basis Coolerbag

Voor nog geen 20 euro koop je deze De Basis Coolerbag, de beste goedkope koeltas. Of beter gezegd, de beste goedkope koeltassen, want het betreft een set van een grote koeltas en een kleine koeltas.

Basis is hierbij de naam van de fabrikant.beste koeltas set Basis

Beste koeltas set 


De grote koeltas heeft een inhoud van 25 liter (33 x 26 x 36) en is dus wat kleiner dan de bovenstaande beste koeltas van Bo-Camp. De kleine koeltas kan 10 liter bevatten ( 22 x 22 x 21 centimeter).

Evenals de Bo-Camp koeltassen zijn deze Basis Coolerbags voorzien van een handig voorvak voor het opbergen van papieren, sleutels, telefoon e.d.. Let op, de kleinste Coolerbag is niet met een rits af te sluiten.

beste koop koeltas test Basis Coolbag

Basis Coolerbag koeltas


Twee goede maar goedkope koeltassen voor de prijs van één. Kijk voor de beste koop uit de koeltassen test in de bovenaan genoemde koeltas top 10.

Tip: Koude lucht daalt. Koelelementen kun je in een koeltas of koelbox dus beter bovenop het eten leggen, en niet onder zoals de meeste mensen geneigd zijn te doen.

Beste koeltas in rugzak vorm: Outwell Cormorand

De Bo-Camp koeltas en de grote koeltas van De Basis kun je met een schouderband over je schouder dragen, maar meenemen gaat nog makkelijker met deze beste koeltas in rugzak vorm van Outwell.beste koelrugzak koeltas rugzak Outwell

Koeltas rugzak Outwell


Op het eerste gezicht is het een rugzak, en zo kun je hem ook gebruiken, maar het hoofdcompartiment is geïsoleerd. Zo kun je je rugzak bij warm weer als koeltas gebruiken. Kleine spullen die niet gekoeld hoeven te worden kun je bij deze beste koelrugzak ook in het met een rits af re sluiten voorvak opbergen.

Door zijn vorm is de ruimte wel wat beperkter, 15 liter aan eten, drinken en andere spullen kun je kwijt in deze koeltas / rugzak.

Ook Sunflake en Needventuremaken goede koelrugzakken. Deze vind je bij de 

beste koelrugzak test Outwell koeltas rugzak

Geïsoleerde rugzak Outwell


Meer goede koeltassen

Hier boven vind je best geteste koeltassen van Bo-Camp, Outwell en Basis. Andere goede koeltas merken zijn Campingaz, Reisenthel, Igloo, Bomboe en Brisby. 


Kijk voor alle laagste prijzen en informatie over deze beste koeltassen in de bovenaan genoemde koeltas top 10. Daar vind je nog meer goede koeltassen.

Of kijk op beste koeltas of beste koelbox kopen voor meer informatie over de beste koeltassen en beste koelboxen en hun beste en goedkoopste aanbieders.


Onderwerp:
De beste koeltassen uit de koeltas test. Met de beste koeltas, de beste koelrugzak en de beste goedkope koeltas. Met nog meer goede koeltassen en koeltas aanbiedingen.

Een reactie posten

0 Reacties