Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste parfum mannen (beste herenparfum)

 

Wat is de beste herenparfum? Hier de beste herengeuren. De beste eau de toilette en parfum voor heren. Heerlijke geuren voor mannen.

Beste herengeuren, herenparfum en eau de toilette voor heren / mannen

Hoewel de keuze voor een parfum voor een groot deel op persoonlijke voorkeur berust is er een groot verschil tussen de beste parfums voor mannen en minder goede herenparfums. Daarom kijken we hier naar de beste parfum heren. Deze herenparfums worden door hun gebruikers het hoogst gewaardeerd.


Je vindt de beste mannen parfum in de onderstaande top 10 van herenparfums. Daarnaast brengen we enkele van de beste geuren voor heren onder de aandacht en wijzen we je de weg naar de beste winkels om geurtjes voor heren en dames te kopen.


In de bovenstaande top 10 en andere overzichten vind je niet alleen de echte parfum voor heren (minimaal 20% geurbestanddelen), maar ook de goedkopere geuren zoals eau de parfum en eau de toilette

Hieronder kijken we naar een aantal van de meest populaire en beste parfums voor mannen.

Davidoff Cool Water

Fris, sportief, maar ook sensueel. Niet voor niets is Davidoff Cool Water één van de beste herenparfums (score 4,7 sterren van de 5). Deze beste geur voor mannen is een eau de toilette van bijzonder hoge kwaliteit die tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden.

Davidoff Cool Water parfum heren

Je zou de geur als bloemig kunnen beschrijven, maar dan wel heel mannelijk. In deze eau de toilette zijn vele geurtinten te herkennen. Van de geur van bloemen en fruit tot houtachtige nootgeuren, frisse pepermunt en kruiden. Door dit rijke scala aan kleuren is dit een aangename geur die door iedereen als plezierig wordt ervaren. Dit maakt deze herenparfum tot een heel geschikte geur om cadeau te doen.

Kijk voor de laagste prijs van deze beste eau de toilette voor mannen in diverse volumes (20 ml, 75 ml, 100 ml, 125 ml en 200 ml) bij de bovenstaande top 10 van beste mannen parfum.

Nikos Sculpture

Een originele geur in een originele flacon. Nikos Sculpture is een eau de toilette met een oriëntaalse geur die lovende reacties oproept. Deze eau de toilette parfum voor mannen geeft een intense geur af met veel hout, maar ook met de geur van fruit en bloemen. 

Nikos Sculpture herenparfum

Het resultaat is licht zoetig, en vooral voor gebruik in voorjaar en zomer heel geschikt. De geur blijft gedurende vele uren goed te ruiken, en dat alles tegen een opvallend lage prijs voor een herenparfum met zo'n hoge kwaliteit. 

Kijk voor de lage actuele prijs in de top 10 van beste parfums heren hier boven.

Joop Homme

Deze herengeur hoeven we eigenlijk niet eens te noemen. Joop Homme kwam al in 1989 op de markt en behoort nog steeds tot de top van de herenparfums. Talloze mannen hebben sindsdien kennis gemaakt met deze legendarische herenparfum en zijn sensuele geur die je als fris zoetig en houtachtig kunt beschrijven.

Joop Homme geur heren


Joop Homme eau de toilette spray is te koop in vele volumes van 20 ml tot 200 ml tegen prijzen die evenals de geur aantrekkelijk zijn. Kijk bij de beste mannen parfum top 10 voor de actuele lage prijzen.

Hugo Boss Bottled

Nog zo'n bekende en populaire parfum voor heren is Hugo Boss Bottled. Ook dit betreft een eau de toilette van hoge kwaliteit. Deze volgens velen beste parfum voor heren heeft een houtachtige kruidige geur. 

Hugo Boss Bottled parfum heren


De meest herkenbare geuren in het pallet zijn die van appel, kaneel en bergamot. Dit wordt aangevuld door de geuren van diverse houtsoorten en planten. Dit alles heeft een rijk aroma tot gevolg dat door veel mannen (en vrouwen) hoog gewaardeerd wordt.

Kijk voor meer informatie en de prijs in de bovengenoemde top 10 herengeuren.

Hugo Boss The Scent

Een andere zeer populaire en werkelijk heerlijke geur van Hugo Boss is The Scent. Hugo Boss The Scent is een kruidige mannelijke geur die als basis een leder geur heeft aangevuld met een flinke noot gember. Deze basisgeur wordt aangevuld met een tintje lavendel, mandarijn, bergamot en de exotische maninka geur.

Hugo Boss The Scent herenparfumJe hoeft van geur maar heel weinig te gebruiken, dat geldt ook voor de eau de toilette. De kruidig zoete geur blijft de hele dag aanwezig zonder opdringerig te zijn. Hugo Boss The Scent ruikt zeer aangenaam. Hugo Boss The Scent is er in eau de toilette en eau de parfum in een mooi flesje. Een heel geschikt herenparfum om cadeau te doen.


Paco Rabanne One Million Prive

De beroemde parfumeur Christophe Raynaud ontwikkelde voor Paco Rabanne deze eau de parfum spray van zeer hoge kwaliteit. Paco Rabanne One Million Prive blijft heel lang aanwezig en heeft een onweerstaanbare geur.

Paco Rabanne One Million Prive herenparfum


Paco Rabanne One Million Prive is als parfum duurder dan bovenstaande eau de toilettes maar dat wordt goedgemaakt door de hoge kwaliteit. Bovendien is deze beste herenparfum hele mooi verpakt. Een luxe cadeau!

David Beckham Instinct

David Beckham Instinct herenparfum is al vele jaren een klassieker onder de herenparfums. Deze verleidelijke geur voor heren kent vele tevreden gebruikers die geen andere herengeur meer wensen. Ook dames mogen graag aan dit parfum voor heren snuffelen.

David Beckham Instinct blijft op een zeer aangename manier de gehele dag te ruiken. Je hoeft daarvoor maar een beetje van deze David Beckham parfum voor mannen te gebruiken waardoor je lang met een flesje David Beckham Instinct doet. Dit herengeurtje heeft Italiaanse bergamot als belangrijkste noot, met een subtiele ondertoon van citrus. Je kan de geur omschrijven als kruidig en houtig. 

David Beckham herenparfumDe vriendelijke prijs van deze heerlijk herengeur draagt ook bij aan de hoge polulariteit van het David Beckham Instinct herenparfum.

Kijk voor deze beste herenparfums en nog veel meer goede mannen parfums bij de bovenaan genoemde links.Onderwerp:
Wat is het beste herenparfum? Hier boven kijken we naar de beste en meest populaire herengeuren. Dit zijn de beste herenparfums die o.a. van hun gebruikers een zeer hoge waardering krijgen. Deze parfums voor heren zijn te koop in verschillende volumes en je vind er zowel de beste eau de toilette als eau de parfum voor heren. Bij de aanbiedingen vind je deze beste parfums voor mannen tegen de laagste prijs. Kies daar je beste parfum heren uit.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *