Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mannen parfum

Redactie     15:08     No comments


Hoewel de keuze voor een parfum voor een groot deel op persoonlijke voorkeur berust is er een groot verschil tussen de beste parfums voor mannen en minder goede herenparfums. Daarom kijken we hier naar de beste mannen parfums. Deze herengeuren worden door hun gebruikers het hoogst gewaardeerd.


Je vindt de beste mannen parfum in de onderstaande top 10 van herenparfums. Daarnaast brengen we enkele van de beste geuren voor mannen onder de aandacht en wijzen we je de weg naar de beste winkels om geurtjes voor heren en dames te kopen.

In de bovenstaande top 10 en andere overzichten vind je niet alleen de echte parfum voor mannen (minimaal 20% geurbestanddelen), maar ook de goedkopere geuren zoals eau de parfum en eau de toilette

Hieronder kijken we naar een aantal van de meest populaire en beste parfums voor mannen.

Davidoff Cool Water

Fris, sportief, maar ook sensueel. Niet voor niets is Davidoff Cool Water de beste mannen parfum (score 4,7 sterren van de 5). Deze beste geur voor mannen is een eau de toilette van bijzonder hoge kwaliteit die tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden.


Je zou de geur als bloemig kunnen beschrijven, maar dan wel heel mannelijk. In deze eau de toilette zijn vele geurtinten te herkennen. Van de geur van bloemen en fruit tot houtachtige nootgeuren, frisse pepermunt en kruiden. Door dit rijke scala aan kleuren is dit een aangename geur die door iedereen als plezierig wordt ervaren. Dit maakt deze mannen parfum tot een heel geschikte geur om cadeau te doen.

Kijk voor de laagste prijs van deze beste eau de toilette voor mannen in diverse volumes (20 ml, 75 ml, 100 ml, 125 ml en 200 ml) bij de bovenstaande top 10 van beste mannen parfum.

Nikos Sculpture

Een originele geur in een originele flacon. Nikos Sculpture is een eau de toilette met een oriĆ«ntaalse geur die lovende reacties oproept. Deze eau de toilette parfum voor mannen geeft een intense geur af met veel hout, maar ook met de geur van fruit en bloemen. 


Het resultaat is licht zoetig, en vooral voor gebruik in voorjaar en zomer heel geschikt. De geur blijft gedurende vele uren goed te ruiken, en dat alles tegen een opvallend lage prijs voor een mannen parfum met zo'n hoge kwaliteit. 

Kijk voor de lage actuele prijs in de top 10 van beste parfums mannen hier boven.

Joop Homme

Deze herengeur hoeven we eigenlijk niet eens te noemen. Joop Homme kwam al in 1989 op de markt en behoort nog steeds tot de top van de herenparfums. Talloze mannen hebben sindsdien kennis gemaakt met deze legendarische mannen parfum en zijn sensuele geur die je als fris zoetig en houtachtig kunt beschrijven.Joop Homme eau de toilette spray is te koop in vele volumes van 20 ml tot 200 ml tegen prijzen die evenals de geur aantrekkelijk zijn. Kijk bij de beste mannen parfum top 10 voor de actuele lage prijzen.

Hugo Boss Bottled

Nog zo'n bekende en populaire parfum voor mannen is Hugo Boss Bottled. Ook dit betreft een eau de toilette van hoge kwaliteit. Deze volgens velen beste parfum voor heren heeft een houtachtige kruidige geur. De meest herkenbare geuren in het pallet zijn die van appel, kaneel en bergamot. Dit wordt aangevuld door de geuren van diverse houtsoorten en planten. Dit alles heeft een rijk aroma tot gevolg dat door veel mannen (en vrouwen) hoog gewaardeerd wordt.

Kijk voor meer informatie en de prijs in de bovengenoemde top 10 herengeuren.

Paco Rabanne One Million Prive

De beroemde parfumeur Christophe Raynaud ontwikkelde voor Paco Rabanne deze eau de parfum spray van zeer hoge kwaliteit. Paco Rabanne One Million Prive blijft heel lang aanwezig en heeft een onweerstaanbare geur.Paco Rabanne One Million Prive is als parfum duurder dan bovenstaande eau de toilettes maar dat wordt goedgemaakt door de hoge kwaliteit. Bovendien is deze beste mannen parfum hele mooi verpakt. Een luxe cadeau!

Kijk voor deze beste herenparfums en nog veel meer goede mannen parfums bij de bovenaan genoemde links.


Onderwerpen:
Beste parfum heren, beste herenparfum, parfums mannen,beste geuren heren, beste mannen parfum.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.