Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste onderwatercamera en beste koop

Redactie     14:17     No comments


Steeds meer camera's kunnen mee het water in. Maar bij lang niet al deze camera's zijn de onder water gemaakte foto's en video's mooi. Daarom kijken we hier naar de beste onderwatercamera uit de test en de goedkopere maar ook goed presterende beste koop.


Beide beste beste onderwatercamera's uit de test vind je terug in het overzicht met aanbiedingen onderwatercamera's. Daar vind je ook de actuele winkelprijs van beide beste onderwatercamera's. Hieronder vind je een korte beschrijving van deze beste camera's voor onder water.

Beste onderwatercamera: Nikon Coolpix X300

Hoewel je redelijk wat camera's mee onder water kunt nemen zijn er maar weinig echt goede onderwatercamera's. Er wordt namelijk wel wat van een onderwatercamera gevraagd. Een goede onderwatercamera moet je veilig meters diep onder water mee kunnen nemen. En diep in het water moet deze camera mooie opnames kunnen maken. Zowel foto's als video's.Maar natuurlijk wil je dat de foto's en video's van deze camera op het droge ook mooi zijn. Een goede onderwatercamera kost immers best een paar centen, dus die wil je niet alleen onder water gebruiken.

De Nikon Coolpix X300 is de camera die daar het best in slaagt volgens de onderwatercamera test van de Consumentenbond. Deze camera is een echte alleskunner in een robuuste body die tegen water, stof en stoten kan.

Tot 30 meter diep
Deze beste onderwatercamera is zonder aparte behuizing waterdicht tot wel 30 meter diep! Bovendien kan de X300 tegen temperaturen tot wel min tien graden.16 megapixel en Ultra HD
Boven en onder water maak je scherpe foto's (16 megapixel) en scherpe video's (4K Ultra HD). Deze opnames kun je meteen bekijken op het 3 inch scherm dat met antireflectiecoating tegen fel zonlicht is bestand. Natuurlijk kun je de foto's en filmpjes ook snel doorsturen. Dat kan via USB of draadloos via WiFi of Bluetooth.

Veel meters voor onder water gebruik
Dat deze beste onderwatercamera meer is dan een standaard camera die het water in mag wordt niet alleen bewezen door het feit dat hij heel diep in het water kan maar ook door de aanwezigheid van een dieptemeter luchtdrukmeter, waterdrukmeter en elektronisch kompas op de camera. Dit is een outdoor camera met uitzonderlijke prestaties en mogelijkheden. Ook een val van 2,4 meter deert deze robuuste camera niet.Perfecte foto's en video's, ook onder water
De 16 megapixel CMOS-sensor wordt via de achterzijde belicht en heeft een helder f/2.8 objectief met 5 x optische zoom, eventueel aangevuld met 10 x dynamic fine zoom digitale zoom. Dankzij de AE-vergrendeling kun je heel vloeiende video opnames maken, ook als het licht veranderd. Iets dat onder water nogal eens voorkomt.  Autofocus en hybride vibratiereductie maken het perfecte plaatje compleet. De Nikon Coolpix X300 kan ook met handschoenen aan worden bediend.

Kijk voor meer informatie en de lage actuele prijs van deze beste onderwatercamera uit de test bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van onderwatercamera's.

Beste koop: FujiFilm FinePix XP140

De prijs van de Nikon Coolpix X300 kan een belemmering zijn om deze beste onderwatercamera aan te schaffen. Een voordeliger alternatief is de FujiFilm FinePix XP140, ook een goede onderwatercamera, maar een stuk voordeliger.


Fotograferen tot 25 meter diep
Deze beste koop kan tot 25 meter diep en is bestand tegen een val van 1,8 meter hoog. Ook deze onderwatercamera maakt foto's in 16 megapixel resolutie en Ultra HD 4K video's. De kwaliteit van de foto's is vergelijkbaar met die van de best geteste Nikon, maar de video's zijn een stuk minder. Wil je met je onderwatercamera filmen dan is deze FujiFilm onderwatercamera een minder goede keuze.

Wat eenvoudiger dan de best geteste Nikon
Het optische zoombereik is gelijk (5x) maar bij de Fujifilm is de digitale zoom slechts 2x. Ook ondersteunt deze outdoor camera geen WiFi (wel bluetooth) en mist het de vele meters van de beste onderwatercamera van Nikon. Voor wie alleen foto's wil maken, boven en onder water, en verder geen snufjes hoeft is dit een heel goede onderwatercamera tegen een aantrekkelijke prijs.


Kijk voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie bij de boven genoemde aanbiedingen van onderwatercamera's.

Je vindt naast deze beste onderwatercamera's bij de aanbiedingen nog meer goede onderwatercamera's tegen een lage prijs. Onder andere van Olympus, Panasonic, Ricoh en Kodak, en goedkope onderwatercamera's van Easypix en Polaroid.

Zie ook: Alle beste onderwatercamera's en outdoorcamera's uit de test.


Tip: Op Beste Fotocamera Kopen vind je veel meer informatie over alle soorten fotocamera's, waaronder ook de beste winkels om goedkoop een goede fotocamera te kopen. Hier vind je ook goede onderwatercamera's tegen lage prijzen.Onderwerpen:
Beste onderwatercamera test consumentenbond, beste onder water camera, beste outdoor camera.

, , , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.