Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tenten test: Beste tent 6 personen (familietent)

Redactie     16:37     No comments

Op zoek naar een lekkere ruime tent voor de vakantie. Een familietent waarin je met wel zes personen kunt slapen? Kijk hier voor de beste tenten voor 6 personen.


Met deze tenten kun je met een groepje vrienden / vriendinnen, of met het hele gezin op vakantie. Zelf logees mogen mee, want dit zijn de beste tenten voor zes personen.


Deze tenten bieden lekker veel ruimte. Voor zes personen, of extra leefruimte als je met minder personen gaat kamperen. Kijk voor al deze familietenten tegen een lage prijs bij de aanbiedingen tenten 6 personen.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste tenten uit dit overzicht. Kijk voor alle specificaties en lage actuele prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen.

Best Camp Bunburry 6

Hoe raak je zes personen kwijt in een tent? Bij de Best Camp Bunburry 6 is gekozen voor twee compartimenten met elk 3 slaapplaatsen. Het woongedeelte tussen beide cabines beschikt over een uitgang aan elke kant. Deze kun je met warm weer tegen elkaar openzetten, of je sluit er één voor meer privacy of beschutting.De leefruimte is 1,70 bij 2,30 meter groot en de slaapcompartimenten zijn elk 1,80 bij 2,30 meter. Het leefgedeelte heeft een hoogte van 1,90 meter. Dit is dus een ruime familietent waarmee je met een groepje of gezin prima kunt kamperen.

Een minpuntje is het gemis van een grondzeil in het middengedeelte. Neem daarvoor een apart stukje zeil mee. Verder is dit een goede zes persoons tent die makkelijk op te zetten is.

Kijk voor de actuele laagste prijs van de Best Camp Bunburry bij de eerder genoemde aanbiedingen van tenten.

High Peak Como 6.0


De High Peak Combo is een 6 persoons familietent met een heel goede bescherming tegen zowel zon als regen. Deze tent is voorzien van een aluminium coating die het buitendoek versterkt. Dit werkt tot 17% warmte reducerend en het een UV-beschermingsfactor 80.Ook bij deze zespersoons tent is gekozen voor twee slaapcompartimenten tegenover elkaar gescheiden door een koepelvormig woongedeelte met stahoogte. Dit woongedeelte is voorzien van een folievenster en een gaasvenster.

Permanente ventilatie zorgt voor een goede en gezonde luchtcirculatie in de tent en de muskieten werende ingang houdt muggen, vliegen en wespen buiten. Deze familietent is groot genoeg voor zes personen en veel bagage.

Pavillo Campbase X6

De Pavillo Cambase familietent heeft een gestroomlijnde vorm waardoor deze goed tegen harde wind kan. Dit ondanks de grote hoogte van wel 2,10 meter. Het grijze dak die je hieronder op de foto ziet is een extra bescherming tegen regen dat kan worden afgenomen.Aan de voorzijde en achterzijde bevindt zich een deuropening. Alle deuren en ramen zijn met een insectennet af te schermen, en natuurlijk kunnen ze geheel gesloten worden. Op de foto helemaal bovenaan deze pagina zie je een deel van het interieur van de Pavillo Campbase X6 familietent.

Dit is een eenvoudige maar goede familietent die heel betaalbaar is. Kijk voor de voordelige prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van goede tenten voor zes personen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van tenten voor 6 personen voor nog veel meer goede familietenten tegen een lage prijs.

Zie ook: 

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.