Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste uitwisbaar notitieboek / uitwisbare notitieboeken

 

Een uitwisbaar notitieboek gebruik je keer op keer opnieuw. Hier de beste uitwisbare notitieboeken.

Beste notitieboek uitwisbaar test

Aantekeningen maak je vaak voor korte tijd. Zodoende schrijf je notitieblokjes vol, die je dan na gebruik weer weg gooit. Zonde eigenlijk. Daarom gebruiken mensen steeds vaker uitwisbare notitieboeken. 

Uitwisbare notitieboeken die je met een speciale pen beschrijft, en waarbij je de notities die je niet meer gebruikt gewoon weer weg kunt vegen. De beste uitwisbare notitieboeken hebben voldoende pagina's voor al je aantekeningen en zijn makkelijk te beschrijven en te wissen. De beste uitwisbare notitieboekjes zijn er in diverse formaten. Kijk hier voor je beste uitwisbaar notitieboek.

Via een app kun je eventueel eerst een digitale foto van je aantekeningen maken voor je deze wist en je op die manier je notitie digitaal archiveren.

De beste uitwisbare notitieboeken

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire en beste uitwisbare notitieboeken. In het overzicht aanbiedingen alle uitwisbare notitieboeken vind je meer dan 200 van deze uitwisbare notebooks met alle prijzen, gebruikersrecensies en specificaties. 

Vanzelfsprekend zijn de beste uitwisbare notitieboeken die je hier onder vind ook bij deze aanbiedingen te vinden.Beste uitwisbare notitieboek: Greenstory Greenbook

De Greenstory GreenBook Whiteboard Notebook A5 is het beste uitwisbare notitieboek met de hoogste score (4.4 uit 5 sterren). Dit uitwisbaar notitieboek van Greenstory is een heel stijlvol notitieboekje met 10 uitwisbare A5 pagina's. Aantekeningen in de Greenstory Greenbook kun je verwijderen met een wissertje aan de achterkant van de speciale pen of met een meegeleverd doekje. 

Greenstory notitieboek uitwisbaar
Greenstory notitieboek uitwisbaar


Het uitwisbaar notitieboekje heeft een kliksysteem waarmee je pagina's kunt uitnemen of toevoegen. Standaard worden er 10 uitwisbare pagina's met lijntjes of blanco pagina's meegeleverd, maar je kunt voor dit beste uitwisbaar notitieboek ook ander optionele pagina's toevoegen zoals to-do lijstjes, een dagboek of een maandplanner. 

Dit beste uitwisbare notitieboek is verkrijgbaar met kaften in 10 kleuren en (afhankelijk van de kaftkleur) naast A5 ook in andere formaten zoals A6 en A7.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van alle uitwisbare notitieboekjes voor alle mogelijkheden en prijzen van dit beste notitieboek met uitwisbare pagina's. Je komt daar alle versies van dit beste uitwisbaar notitieboek tegen.

Bambook Hardcover bamboe notitieboek

Een andere aanrader is het Bambook uitwisbaar notitieboek met harde cover van bamboe. Dit is het beste uitwisbare notieboek in A4 formaat, en tevens in A5 en A6 formaat verkrijgbaar. Naast de versie met bamboe hardcover is er ook een goedkopere versie met een cover van karton (eveneens gemaakt van bamboe). Je kunt ook bij dit beste uitwisbaar notitieboek kiezen uit kaften in diverse kleuren en designs.

Bambook notitieboek uitwisbaar

Bambook notitieboek uitwisbaar


Het Bambook uitwisbare notitieboek wordt geleverd met blanco pagina's en pagina's met lijntjes, maar er zijn ook specifieke pagina's beschikbaar voor bepaalde toepassingen zoals bladmuziek, ruitjesschrift en to-do list.

Meer goede herschrijfbare notitieboeken

Een uitwisbaar notitieboek is ideaal omdat je verouderde aantekeningen kunt wissen, maar relevante aantekeningen kunt laten staan. Zo heb je altijd actuele informatie in je uitwisbare notitieboek staan.

Deze uitwisbare notitieboeken kom je ook onder andere namen tegen zoals whiteboard notitieboek (het principe is bij zo'n uitwisbaar aantekeningenboek immers gelijk aan dat van een whiteboard). In het Engels wordt het uitwisbare notitieboek een correctbook genoemd, en ook de benamingen herbruikbaar notitieboek, herschrijfbaar notitieboek, herschrijfbaar notitieblok en uitwisbaar schrift kom je veel tegen.

Deze uitwisbare correctbooks worden gemaakt door het bovengenoemde Bambook en Greenstory, maar onder andere ook door Moyu, Correctbook, Modobooq en Rocketbook. Bij de aanbiedingen van uitwisbare notitieboeken bovenaan kom je als deze herschrijfbare notitieboeken tgen.

Ook dit beste uitwisbare notitieboek is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar nog veel meer goede notitieboeken met uitwisbare pagina's, met alle prijzen, specificaties en mogelijkheden.

Zie ook:


Foto bovenaan: Greenstory GreenBook


Samenvatting:
Met een uitwisbaar notitieboek weeg je de notities gewoon weg als je ze niet meer nodig hebt. En nog wel relevante notities laat je gewoon staan. Zo heb je al je belangrijke notities altijd in één overzichtelijk notitieblok bij elkaar staan. Er komen steeds meer van deze uitwisbare notitieboekjes. De beste uitwisbare notitieboeken vind je bovenaan, en twee van deze beste uitwisbare notitieboeken vind je hier boven beschreven. Kies uit de lijst je beste uitwisbaar notitieboek.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *