Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste uitwisbare notitieboek

Redactie     10:40     No comments


Aantekeningen maak je vaak voor korte tijd. Zodoende schrijf je notitieblokjes vol, die je dan na gebruik weer weg gooit. Zonde eigenlijk. Daarom gebruiken mensen steeds vaker uitwisbare notitieboeken. Uitwisbare notitieblokken die je met een speciale pen beschrijft, en waarbij je de notities die je niet meer gebruikt gewoon weer weg kunt vegen. De beste uitwisbare notitieboeken hebben voldoende pagina's voor al je aantekeningen en zijn makkelijk te beschrijven en te wissen. De beste uitwisbare notitieboekjes zijn er in diverse formaten.


Via een app kun je eventueel eerst een digitale foto van je aantekeningen maken voor je deze wist en je notitie digitaal archiveren.

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire en beste uitwisbare notitieboeken. In het overzicht aanbiedingen alle uitwisbare notitieboeken vind je meer dan 100 van deze uitwisbare notebooks met alle prijzen, gebruikersrecensies en specificaties. Vanzelfsprekend zijn de beste uitwisbare notitieboeken die je hier onder vind ook bij deze aanbiedingen te vinden.Beste uitwisbare notitieboek: Greenstory Greenbook

De Greenstory GreenBook Whiteboard Notebook A5 is het uitwisbare notitieboek met de hoogste score (4.4 uit 5 sterren). Dit is een heel stijlvol notieboekje met 10 uitwisbare A5 pagina's. Aantekeningen kun je verwijderen met een wissertje aan de achterkant van de speciale pen of met een meegeleverd doekje. Het uitwisbare notitieboekje heeft een kliksysteem waarmee je pagina's kunt uitnemen of toevoegen. Standaard worden er 10 uitwisbare pagina's met lijntjes of blanco pagina's meegeleverd, maar je kunt ook ander optionele pagina's toevoegen zoals to-do lijstjes, een dagboek of een maandplanner. Dit beste uitwisbare notitieboek is verkrijgbaar met kaften in 10 kleuren en (afhankelijk van de kaftkleur) naast A5 ook in andere formaten zoals A6 en A7.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van alle uitwisbare notitieboekjes voor alle mogelijkheden en prijzen van dit beste notitieboek met uitwisbare pagina's.

Bambook Hardcover bamboe notitieboek

Een andere aanrader is het Bambook uitwisbare notitieboek met harde cover van bamboe. Dit is het beste uitwisbare notieboek in A4 formaat, en tevens in A5 en A6 formaat verkrijgbaar. Naast de versie met bamboe hardcover is er ook een goedkopere versie met een cover van karton (eveneens gemaakt van bamboe). Je kunt kiezen uit kaften in diverse kleuren en designs.


Het Bambook uitwisbare notitieboek wordt geleverd met blanco pagina's en pagina's met lijntjes, maar er zijn ook specifieke pagina's beschikbaar voor bepaalde toepassingen zoals bladmuziek, ruitjesschrift en to-do list.

Ook dit beste uitwisbare notitieboek is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar nog veel meer goede notitieboeken met uitwisbare pagina's, met alle prijzen, specificaties en mogelijkheden.

Zie ook:


Foto bovenaan: Greenstory GreenBook

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.