Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Getest: Beste bladblazers volgens de experts

 

Een overzicht met de beste bladblazers in hun klasse. De beste bladblazer uit de test van experts. 

beste bladblazer test gardena

Een bladblazer / bladzuiger is een geweldig apparaat om je tuin, terras en straat bladvrij te maken. Er zijn lichte, compacte (en goedkope) bladblazers voor particulier gebruik en echte powertools voor wie wat meer blad te blazen en te zuigen heeft. Hier kijken we naar de beste bladblazer in diverse klassen.

Deze beste bladblazers uit de test zijn door de bladblazer experts van Coolblue uitgeroepen als beste bladblazer in hun klasse. Deze beste bladblazers (volgens de meest recente testen) zijn hier onder te vinden. Je vindt daar ook andere testen van bladblazers.

Hieronder kijken we naar verschillende soorten bladblazers waarvan je hier boven de beste bladblazers ziet.

De beste elektrische bladblazer

Zoek je een bladblazer / bladzuiger om je tuin bladvrij te bladvrij te maken, dat is een elektrische bladblazer voor jou de beste koop. Een goede elektrische bladblazer koop je namelijk al ver onder de 100 euro. De prijzen beginnen al bij een euro of 30 voor een eenvoudige goedkope bladblazer / bladzuiger.

beste elektrische bladblazer black decker

Elektrische bladblazer Black & Decker


Dit zijn kleine compacte apparaten die niet alleen blazen maar ook zuigen. Ze zijn daarom niet alleen te gebruiken voor het bladvrij maken van je tuin, maar ook voor bijvoorbeeld het schoonzuigen van je auto of schuur. 

Betaal je iets meer, dan kun je een elektrische bladblazer met versnipper functie kopen. Daarmee kun je aanmerkelijk meer tuinafval kwijt in de zak, en later ook in de kliko. De beste elektrische bladblazer beschikt over een snipperfunctie want deze is in de praktijk erg handig.

Kijk voor de beste elektrische bladblazer uit de laatste test in het bovenstaande overzicht met door de experts best geteste bladblazers.

Tip: De beste winkels om online een bladblazer goedkoop te kopen, de actuele bladblazer top 10, een bladblazer keuzehulp om de voor jou beste bladblazer te vinden en veel meer tips en informatie over bladblazers vind je op Beste Bladblazer Kopen.


Beste accu bladblazer

Heb je een wat groter budget te besteden? Denk dan eens aan een accu bladblazer. Dit is een elektrische bladblazer waarbij je snoerloos kunt werken. Dit is natuurlijk erg handig als je in de tuin of op straat bezig bent. Je hoeft dan geen verlengsnoer of haspel voor de stroom mee te slepen. Maar de prijs van een accu bladblazer ligt zoals bij al het accu gereedschap wel een stuk hoger.

beste bladblazer accu gardena

Accu bladblazer Gardena

Koop je een accu bladblazer? Let er dan op of de accu meegeleverd wordt. Er zijn namelijk accu bladblazers die op het eerste gezicht erg goedkoop lijken, maar die zonder de noodzakelijke accu geleverd worden.

Ook de beste accu bladblazer is te vinden in het bovengenoemde overzicht met beste bladblazers volgens de experts.


Beste bladblazer, lichtgewicht

In dat overzicht kom je ook de recent best geteste lichte bladblazer tegen. Dit is de beste bladblazer als je het gewicht erg belangrijk vindt. 

Beste bladblazer lichtgewicht Black Decker

Lichtgewicht bladblazer met accu Black & Decker


Maar pas op, de meest lichte bladblazers hebben vaak geen zuigfunctie. Ze hebben dan namelijk ook geen afvalzak zodat ze klein en licht blijven. Ze zijn licht en makkelijk te gebruiken, maar je moet na afloop wel zelf de bladeren opvegen of opharken.


Beste bladblazer met benzine motor

Voor het zware bladblaas werk is er de bladblazer met benzine motor. Dit zijn de bladblazers zoals professionals, bijvoorbeeld van de plantsoenendienst, deze gebruiken. Hiermee blaas je het blad ook hele makkelijk vanuit lastige plekken op een hoop.

beste bladblazer benzine test

Benzine bladblazer Stiga


De brute kracht van een bladblazer met benzinemotor is zijn grote voordeel, maar pas op, er zijn ook minpunten. Een bladblazer met benzinemotor kan meestal niet zuigen en versnipperen en hij is zwaar, groot en vooral lawaaierig. Dit is echt gereedschap voor als je grote stukken of straat bladvrij wilt maken.

De beste bladblazer met benzine motor, de beste bladblazer met accu, de beste lichte bladblazer en de beste elektrische bladblazer volgens de laatste tests zijn allemaal te vinden bij de voor de experts aanbevolen bladblazer bovenaan dit artikel.


Foto bovenaan: Gardena accu bladblazer.

Onderwerp:
Zoek je een goedkope goede bladblazer van de hoogste kwaliteit. Een echte beste koop, de beste bladblazer tegen een goedkope prijs. Hier boven vind je de beste bladblazers uit de test. De beste bladblazers tegen de beste prijs, of met andere woorden, de beste koop bladblazers. De beste elektrische bladblazer, de beste accu bladblazer en andere beste bladblazers uit de test volgens de experts.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *