Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste 43 inch TV (109 cm televisie)

Hier vind je de beste 43 inch TV uit de test en nog meer goede 43 inch televisies. (109 cm beeld diagonaal).
 
Sony 43 inch TV

Wat zijn de beste televisie in middelgroot formaat? Wij kijken hier naar de beste 43 inch TV uit de test en naar meer goede 43 inch TV's.

Het 43 inch formaat is een populaire grootte bij televisies omdat 43 inch (109 cm beelddiagonaal) een echte middenmaat is. Een 43 inch TV is niet te groot en niet te klein voor de meeste ruimtes. De ideale kijkafstand van een 43 inch televisie is circa 2,2 meter. Dat is een heel goede afstand voor in een woonkamer.

Kijk voor de beste televisies met een groter of kleiner scherm bij de andere tests hier onder.

De beste 43 inch televisies

Hieronder vind je de beste 43 inch televisie uit de test en een overzicht met alle 43 inch TV's. Van iedere 43 inch TV vind je daar alle specificaties, mogelijkheden, reviews, ervaringen en lage prijzen. 


43 inch televisies hebben een beelddiagonaal van 109 cm. Dat is een populaire maat voor televisies. Deze televisieschermen zijn niet te groot voor in een kleinere woonkamer, maar een 43 inch TV is groot genoeg voor een mooi en duidelijk beeld.

43 inch TV Sony (109 cm)
Sony 43 inch TV


Veel keuze uit 43 inch televisies

Omdat het 43 inch formaat zo populair is, is er een groot aanbod aan 43 inch televisies. Alle bekende TV fabrikanten hebben televisies van 43 inch in hun assortiment.

Hier onder natuurlijk de grootste TV aanbieders. Samsung, Philips, LG en Sony, maar ook andere bekende televisiefabrikanten hebben vaak meerdere televisies in het 43 inch formaat in hun collectie. Vooral de Samsung 43 inch televisies worden zeer veel verkocht, maar ook de 43 inch Ambilight televisies van Philips zijn erg populair. 

Ambilight is een techniek die je alleen bij Philips televisies tegenkomt. Hierbij worden de kleuren aan de randen van de televisie via lampen ook op de muur rondom de televisie geprojecteerd. Hierdoor lijkt het beeld van een Philips Ambilight TV veel groter dan het in werkelijkheid is. Bij een 43 inch Ambilight TV heb je dan ook het idee naar een grotere televisie te kijken.


43 inch TV Philips Ambilight (109 cm)

Philips Ambilight TV

De prijzen van 43 inch (109 cm) televisies beginnen al onder de 300 euro voor een goedkope 43 inch TV en bij circa 350 euro voor een 43 inch TV van een A-merk. Budget merken verkopen hun 43 inch TV's dus goedkoper, maar bezuinig voor een goede televisie niet op een paar tientjes. Televisie kijken is iets dat leuk is, en een goed beeld en een goed geluid zorgen voor veel meer kijkgenot.

Ook de aansluitingen en functies zijn iets om rekening mee te houden. Ultra HD, WiFi en Smart TV mogelijkheden zijn inmiddels wel standaard te noemen, maar bijvoorbeeld Bluetooth en een koptelefoon aansluiting zijn op lang niet alle televisies aanwezig. 

Bij de Tips televisie kiezen en kopen vind je alle informatie om makkelijk de beste keuze te maken.

Kijk daar ook voor alle prijzen, meer informatie en ervaringen van gebruikers bij de bovenaan genoemde top 10 van 43 inch televisies.

Zie ook


Samenvatting:
De 43 inch TV is populair omdat een 43 inch televisie met zijn middelgrote beelddiagonaal van 109 cm niet vaak te groot of te klein is. Wat is de beste 43 inch TV? Hierboven vind je overzichten van beste 43 inch televisies uit de test en een lijst met alle 43 inch televisies waaruit je snel en makkelijk je persoonlijk beste 43 inch TV kunt selecteren.

Een reactie posten

0 Reacties