Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste televisies 43 inch (109 cm)

Redactie     13:37     No comments


Wat zijn de beste televisie in middelgroot formaat? Wij kijken hier naar de actuele top 10 van 109 cm / 43 inch televisies.

Het 43 inch formaat is een populaire grootte bij televisies omdat het een echte middenmaat is, dus niet te groot en niet te klein voor de meeste ruimtes. De ideale kijkdichtheid van een 109 cm / 43 inch televisie is circa 2,2 meter. Kijk voor de beste televisies met een groter of kleiner scherm bij de andere tests hier onder.

De 109 cm TV top 10


Hieronder vind je de actuele top 10 van 43 inch televisies. Deze ranglijst wordt continue aan de nieuwste ontwikkelingen aangepast.

43 inch televisies hebben een beelddiagonaal van 109 cm. Dat is een populaire maat voor televisies. Deze schermen zijn niet te groot voor in een kleinere woonkamer, maar ze groot genoeg voor een mooi en duidelijk beeld.

Sony 43 inch televisie


Veel keuze uit 43 inch televisies

Samsung, Philips, LG, Sony, alle bekende televisiefabrikanten hebben televisies van dit formaat in hun collectie. Vooral de Samsung televisies in deze maat worden zeer veel verkocht, maar ook de Ambilight televisies van Philips zijn erg populair. Ambilight is een techniek die je alleen bij Philips televisies tegenkomt. Hierbij worden de kleuren aan de randen van de televisie via lampen ook op de muur rondom de televisie geprojecteerd. Hierdoor lijkt het beeld van een Philips Ambilight TV veel groter dan het in werkelijkheid is. Bij een 43 inch Ambilight TV heb je dan ook het idee naar een grotere televisie te kijken.


Philips Ambilight TV

De prijzen van 43 inch (109 cm) televisies beginnen voor de A-merken iets boven de 300 euro. Budget merken verkopen ze ook goedkoper, maar bezuinig voor een goede televisie niet op een paar tientjes. Televisie kijken is iets dat leuk is, en een goed beeld en een goed geluid zorgen voor veel meer kijkgenot.

Ook de aansluitingen en functies zijn iets om rekening mee te houden. Ultra HD, WiFi en Smart TV mogelijkheden zijn vrijwel standaard, maar bijvoorbeeld Bluetooth en een koptelefoon aansluiting zijn op lang niet alle televisies aanwezig. Bij de Tips televisie kiezen en kopen vind je alle informatie om makkelijk de beste keuze te maken.

Kijk daar ook voor alle prijzen, meer informatie en ervaringen van gebruikers bij de bovenaan genoemde top 10 van 43 inch televisies.

Foto bovenaan: Sony

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.