Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste camcorders in iedere prijsklasse

 

Op zoek naar ene goede compacte videocamera. Hier vind je de beste camcorder in iedere prijsklasse, en aanbiedingen van andere goede camcorders.
Beste camcorder test

Een camcorder is een compacte videocamera. Met een camcorder kun je veel mooiere videobeelden schieten dan met een telefoon, maar desondanks is een camcorder een heel handzame en makkelijk mee te nemen videocamera. Hier kijken we naar de beste camcorders in drie categorie├źn. De beste camcorder in de topklasse, de beste camcorder in de middenklasse, en de beste goedkope camcorder.

Hier vind je de beste camcorders uit de test

Deze drie beste camcorders van dit moment vind je in het onderstaande overzicht met beste camcorders uit de test. Dit betreft drie maal de beste camcorder in hun klasse. Deze camcorders zijn door de video experts van Coolblue getest en als beste camcorder aangewezen.Verschillen tussen camcorders

Voor een euro of 300 koop je al een heel goede camcorder waarmee je in full hd of zelfs ultra hd (4K) kunt filmen. Beeldstabilisatie is standaard bij een goede camcorder evenals WiFi om heel makkelijk de videobeelden draadloos naar je computer of ander netwerk-apparaat over te zetten.

Wel veel verschil zien we in de optische zoom, de hardwarematige zoom waarbij inzoomen niet ten koste van de beeldscherpte gaat. Deze zoom kan bij de verschillende camcorders uiteenlopen van niet of nauwelijks zoom, tot meer dan 40x zoom. Een goede optische zoom is aan te raden. Camcorders worden vaak gebruikt voor het filmen van optredens, waarbij je als filmer nogal eens ver van het podium af zit. Met een goede optische zoom kun je dan ver inzoomen en toch scherpe beelden filmen.

De verschillen tussen de camcorders zitten hem verder vooral in de details. Bijvoorbeeld in de aanwezigheid van een touchscreen, dat de bediening van de camcorder een stuk plezieriger maakt. Of de mogelijkheid een aparte microfoon aan te sluiten, en / of een koptelefoon. Ook handig is een GPS-ontvanger die kan vastleggen op welke locatie je een foto of video maakt.

Ook waterbestendigheid, stofbestendigheid en schokbestendigheid zijn opties om rekening mee te houden. Voor outdooractiviteiten, maar ook gewoon voor een strandvakantie, kan het erg belangrijk zijn dat je camcorder tegen vocht, stoten en zand kan.

Meer informatie en tips camcorder


Op Beste Videocamera Kopen vind je meer tips voor bij het kiezen van de voor jou beste camcorder. Je vindt daar ook de beste winkels waar je online een goede camcorder goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer beste camcorders uit de test


Onderwerp:
Bovenaan deze pagina vind je de beste camcorders uit de test van Coolblue. Het betreft drie maal de beste camcorder. De beste goedkope camcorder, de beste camcorder uit de middenklasse en de beste camcorder voor wie de beste videocamera wil, ongeacht de prijs. Op Beste Videocamera Kopen vind je meer goede camcorders en de beste winkels om een camcorder goedkoop te kopen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *