Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste printer voor thuis / thuisgebruik

 

Hieronder vind je de actuele top 10 van printer die thuis worden gebruikt. Het betreft vooral all in one inkjet printers.


beste printers voor thuis


Thuis stel je heel andere eisen aan je printer dan op kantoor. Voor thuisgebruik heb je het liefst een goedkope printer, maar wel een printer die naast teksten ook foto's mooi kan afdrukken. Je wilt thuis graag draadloos printen vanaf laptop en smartphones en je wil graag een all in one die je ook als kleuren kopieerapparaat kunt gebruiken. Hier de beste printers voor thuis.

Dat is een hele waslijst aan eisen waaraan een goede printer voor thuis moet voldoen. Toch koop je een goede en veelzijdige printer voor thuisgebruik al voor minder dan 60 euro. 

Top 10 printers thuis en andere best geteste printers

De ontwikkeling van printers gaat snel, en continue komen er nieuwe modellen uit. In de onderstaande top 10 printers voor thuisgebruik vind je altijd een overzicht van de meest populaire, beste gewaardeerde en beste printer voor thuis.

Of kijk bij de beste printers uit de test voor de beste printers in alle categorieën.


Hoewel de top 10 van beste printers thuisgebruik continue veranderd door het uitbrengen van nieuwe modellen zijn het altijd hetzelfde soort printers dat voor thuis gebruik het meest geschikt is.

Het zijn vooral de all in one inkjet printers met WiFi die als thuisprinter het meest populair zijn.


Inkjet printers
Je hebt laserprinters en inkjet printers. Voor thuisgebruik zijn de inkjet printers verreweg het meest geschikt. 

Een inkjet printer is goedkoop in aanschaf en print foto's en afbeeldingen in een veel mooiere kwaliteit dan een laserprinter doet. 

De laserprinter is voordelig bij het zwart / wit bulkwerk, maar dat is bij thuisgebruik zelden aan de orde. 

Wil je toch een laserprinter? Dan vind je bij de beste laserprinters uit de test voor de beste printers voor dat soort gebruik.

All in one printers
Alle beste printers voor thuis zijn normaal gesproken naast een inkjet printer, ook een all-in-one printer. Bij een alles in één printer koop je voor bedragen onder de 60 euro naast een kleurenprinter ook een kleuren-kopieerapparaat en een kleuren-scanner. En dat alles in één apparaat. 

Het thuis maken van een kopietje is natuurlijk superhandig. Inkjet printers zonder kopieerfunctie worden dan ook nauwelijks nog gemaakt. Deze zijn alleen interessant als je de meest goedkope printer voor thuis zoekt en daar echt alleen maar mee wilt printer. Een all in one printer, die naast printer ook als scanner en kopieerapparaat voor thuis dienst kan doen is echter nauwelijks duurder.

Netwerk printers
Ook zijn de beste printers voor thuis gebruik zo goed als altijd een netwerkprinter. Via een PC, laptop, tablet of smartphone stuur je via WiFi je printopdrachten draadloos naar de printer. Ook als deze netwerkprinter in een andere ruimte staat. Vaak kun je dan ook via internet printen, dus ook vanaf een heel andere locatie.

Speciale functies
Aan bovenstaande eigenschappen voldoen normaal gesproken alle beste printer voor thuis die in de top 10 staan. Maar er zijn meer specifieke eigenschappen die niet bij al deze printers voorkomen. 

Bijvoorbeeld de automatische documenteninvoer die er voor zorgt dat je bij het kopiëren niet vel voor vel hoeft in voeren maar een heel stapeltje kan doorvoeren. Of misschien wil je wel grote A3 vellen kunnen printen of wil je een printer die gebruik maakt van een inktreservoir in plaats van een inkt cartridge.

Zoek je een een printer met dit soort specifieke functies, of vind je in de top 10 niet de voor jou beste printer voor thuis, maak dan gebruik van de Printer Keuzehulp die je kunt vinden op Beste Printer Kopen. Je vindt daar ook de beste winkels om je beste printer goedkoop online te kopen.


Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van printer voor thuisgebruik. Deze thuisprinters zijn de beste printers voor thuis. Goede maar ook goedkope printers met heel veel mogelijkheden. De beste printer voor thuis is meestal een all in one inkjet printer met WiFi. Dan heb je thuis heel goedkoop een netwerkprinter, scanner en kopieerapparaat voor thuis in één.

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *