Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste printers voor thuis

Redactie     19:53     No comments

beste printers voor thuis


Thuis stel je heel andere eisen aan je printer dan op kantoor. Voor thuis heb je het liefst een goedkope printer, maar wel een printer die naast teksten ook foto's mooi kan afdrukken. Je wilt graag draadloos printen vanaf laptop en smartphones en je wil graag een all in one die je ook als kleuren kopieerapparaat kunt gebruiken. Hier de beste printers voor thuis.

Dat is een hele waslijst aan eisen. Toch koop je zo'n goede en veelzijdige printer voor thuisgebruik al voor minder dan 60 euro. 

De ontwikkeling van printers gaat snel, en continue komen er nieuwe modellen uit. In de top 10 printers voor thuisgebruik vind je altijd een overzicht van de meest populaire, beste gewaardeerde en beste printer voor thuis.

Hoewel deze lijst continue veranderd door het uitbrengen van nieuwe modellen zijn het altijd hetzelfde soort printers dat voor thuis gebruik het meest geschikt is.

Inkjet printers
Je hebt laserprinters en inkjet printers. Voor thuisgebruik zijn de inkjet printers verreweg het meest geschikt. Een inkjet printer is goedkoop in aanschaf en print foto's en afbeeldingen in een veel mooiere kwaliteit af dan een laserprinter doet. 

De laserprinter is voordelig bij het zwart / wit bulkwerk, maar dat is bij thuisgebruik zelden aan de orde. Wil je toch een laserprinter? Dan vind je bij de andere testen van printers de beste printers voor dat soort gebruik.

All in one printers
Alle beste printers voor thuis zijn normaal gesproken ook all-in-one printers. Bij deze alles in één printer koop je voor bedragen onder de 60 euro naast een kleurenprinter ook een kleuren-kopieerapparaat en een kleuren-scanner. En dat alles in één apparaat. Het thuis maken van een kopietje is natuurlijk superhandig. Inkjet printers zonder kopieerfunctie worden dan ook nauwelijks nog gemaakt.

Netwerk printers
Ook zijn de beste printers voor thuis zo goed als altijd netwerkprinters. Via een PC, laptop, tablet of smartphone stuur je via WiFi je printopdrachten draadloos naar de printer. Ook als deze in een andere ruimte staat. Vaak kun je dan ook via internet printen, dus ook vanaf een heel andere locatie.

Speciale functies
Aan bovenstaande eigenschappen voldoen normaal gesproken alle beste printer voor thuis die in de top 10 staan. Maar er zijn meer specifieke eigenschappen die niet bij al deze printers voorkomen. 

Bijvoorbeeld de automatische documenteninvoer die er voor zorgt dat je bij het kopiëren niet vel voor vel hoeft in voeren maar een heel stapeltje kan doorvoeren. Of misschien wil je wel grote A3 vellen kunnen printen of wil je een printer die gebruik maakt van een inktreservoir in plaats van een inkt cartridge.

Zoek je een een printer met dit soort specifieke functies, of vind je in de top 10 niet de voor jou beste printer voor thuis, maak dan gebruik van de Printer Keuzehulp die je kunt vinden op Beste Printer Kopen.


Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van printer voor thuisgebruik. Dit zijn de beste printers voor thuis. Goede maar ook goedkope printers met heel veel mogelijkheden.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.