Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Autoradio top 10 (enkel din met bluetooth en DAB+)

Redactie     15:56     No comments

autoradio

Hier kijken wij naar de actuele top 10 van beste autoradio's. Het betreft goede autoradio's in de meest gangbare formaat (enkel din) zodat deze in iedere auto ingebouwd kunnen worden.
Deze top 10 bestaat uit de meest populaire en hoogst gewaardeerde autoradio's van dit moment. Daarnaast voldoen ze aan de volgende eisen. Dit zijn eisen waaraan iedere goede autoradio wat ons betreft moet voldoen.

  • Het betreft uitsluitend enkel-din autoradio's. Deze passen in iedere auto.
  • Bluetooth connectie voor het draadloos verbinden van je telefoon is een vereiste.
  • De autoradio moet ook digitale radio (DAB+) kunnen ontvangen.

Kijk in de top 10 autoradio's voor 10 goede autoradio's die daaraan voldoen. 

Zoek je een ander soort autoradio? Of staat jou autoradio er niet bij? Kijk dan bij de andere testen van autoradio's of kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Autoradio Kopen.


Caliber autoradio

Caliber autoradio

Autoradio met bluetooth 

Een goede autoradio beschikt over bluetooth zodat deze met je smartphone verbonden kan worden. Zodoende kan je er draadloos mee telefoneren en kun je er de muziek mee afspelen die op je telefoon staat. Of je gebruikt de smartphone om muziek van bijvoorbeeld Spotify naar je autoradio te streamen.

Alle autoradio's in de top 10 ondersteunen bluetooth.

Autoradio met DAB+

Een goede autoradio moet tegenwoordig ook DAB+ ondersteunen. Deze digitale radio ontvangst levert niet alleen een veel mooier en helderder geluid op, in de auto heeft DAB+ ook vele voordelen.

Kenwood dab+ autoradio
Kenwood dab+ autoradioRadiostations hebben bij DAB+ een vast adres. Je hoeft dus geen frequenties aan te passen als je van de ene kant van het land naar de andere kant rijdt. Verder kan  een DAB+ autoradio veel meer aanvullende informatie op zijn display weergeven zoals de verkeersinformatie, files, snelheidscontroles en verwachte verkeersdrukte.

Alle autoradio's in de bovenstaande topt 10 ontvangen digitale DAB+ radio.

Enkel din autoradio

In de top 10 vind je alleen enkel din (ook wel 1-din genoemd) autoradio's.  Dit is de smalle variant van de autoradio dat slechts 1 slot gebruikt. Dit is de meest standaard maat autoradio en past in iedere auto.

Enkel din betekent niet dat er geen ruimte is voor navigatie op je autoradio. Er zijn autoradio's met een scherm die maar 1 din slot nodig hebben zoals de hier onderstaande enkel din autoradio met scherm van Pioneer.

Pioneer autoradio enkel din met scherm

Pioneer enkel din autoradio met schermOnderwerp:
Hier boven kijken we naar de rop 10 van meest populaire en hoogst gewaardeerde autoradio's in het enkel din formaat. Als aanvullende eis hebben we gesteld dat deze beste autoradio's bluetooth en dab+ radio moeten ondersteunen. Om van de beste autoradio te kunnen spreken moeten deze mogelijkheden namelijk op de autoradio aanwezig zijn.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.