Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine met pads

Redactie     18:13     No comments

Philips Quadrante senseo beste koffiemachine pads


Koffiemachines heb je in diverse soorten. Je hebt het klassieke koffiezetapparaat, dat filterkoffie uit gemalen koffiebonen maakt, je hebt volautomatische koffiemachines die die koffiebonen eerst vers malen je hebt koffiemachines met cups, je hebt pistonmachines en nog meer koffiezetters. Bij de beste koffiemachines uit de test vind je alle beste koffiemachines op die gebieden. Hieronder kijken we naar de beste koffiemachines met pads.

Bij de koffiemachines met pads staat Philips met zijn diverse Senseo modellen op eenzame hoogte. Er zijn meer fabrikanten die koffiemachines met pads maken, zoals Bosch, maar het marktaandeel van die concurrenten is te verwaarlozen bij dat van Philips met zijn Senseo's. 

Niet dat er daarmee niets te kiezen valt. Integendeel, Philips brengt diverse (heel) verschillende varianten van het Senseo koffiezetapparaat uit. Allen gebruiken Senseo pads, maar verder zijn de verschillen groot.

Kijk in de top 10 koffiemachines met pads voor de meest populaire, best gewaardeerde en beste koffiezetapparaten met pads. Hieronder een kort overzicht.

Philips Senseo Original

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een prijs ruim onder de 50 euro koop je al de standaard Philips Senseo, de Philips Senseo Classic. Ook de koffiepads voor de Senseo zijn tegenwoordig goedkoop, in alle supermarkten koop je voor een luttel bedrag huismerk pads.

Philips Senseo original

Philips Senseo OriginalDe meeste kopers kiezen "gewoon" voor de originele Senseo. Een koffiepad apparaat dat zijn waarde al lang bewezen heeft. Voordelig, eenvoudig in het gebruik, en goed voor een smakelijk kopje koffie in de smaak en melange die je wil. Er is een ruime keuze uit koffiepads. De Philips Senseo Original is een "geen gedoe koffiezetter", een prima alternatief voor een standaard koffiezet apparaat.

Deze originele Philips Senseo koffiezetter kom je dan natuurlijk ook tegen in de bovenstaande top 10.

Philips Senseo Original Eco

Deze versie van de Philips Senseo verschilt niet echt van de klassieke Senseo. Bij de productie van de Eco versie is alleen meer gebuik gemaakt van gerecycled plastic. Of dat heel veel zoden aan de dijk zet kun je over twisten, maar alle beetjes helpen. De eco versie is qua adviesprijs in ieder geval niet duurder dan de minder "groene" versie.

Philips Senseo Viva Café

Wel iets duurder is de Philips Senseo Viva Café, maar daar krijg je ook meer lekkere koffie voor terug. Deze versie van het Senseo koffiezetapparaat met de creme plus technologie zorgt voor een zachter en fijner laagje creme, de koffieboost technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de smaak via 45 aromagaatjes en er is een knop voor extra sterke koffie.


philips senseo viva cafe koffiezet apparaat
Philips Senseo Viva CaféOok de Philips Senseo Viva Café is er in een eco versie.


Philips Senseo Quadrante

Het verschil tussen de bovenstaande Philips Senseo's en de Senseo Quadrante zit hem in de behuizing. De Philips Senseo Quadrante is qua vormgeving een echte koffiemachine. Hij is groter, maar daardoor is er ook ruimte voor een groter waterreservoir. De Philips Senseo Quadrante hoef je dus minder vaak van vers water te voorzien.

Philips Senseo Quadrante beste koffiemachine pads

Philips Quadrante koffiemachine pads


De techniek komt verder overeen met de Senseo Viva Café. Een groot voordeel van de Philips Senseo Quadrante is het grote (1,2 liter) en makkelijk afneembare water-reservoir, en de mooie vormgeving van een koffiemachine. Je ziet de Philips Quadrante ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Wij vinden de Philips Quadrante de beste koffiemachine als je een koffiemachine voor koffiepads zoekt.


Philips Senseo Switch

Met de Philips Senseo Switch kun je zowel senseo koffie als filter koffie zetten. Voor het zetten van een grotere hoeveelheid filterkoffie wordt een koffiekan meegeleverd. De filterkoffie functie is vooral handig als je een flinke hoeveelheid koffie wilt zetten, bijvoorbeeld op een verjaardag.

Beste Senseo koffie apparaat: Philips Senseo Switch
Philips Senseo Switch. Wisselen tussen kan en koppen


Op andere dagen kun je er dan koffie met een senseo pad mee zetten. Twee koffiezetters in één. 

Kijk in de bovenstaande top 10 van koffiemachines met pads voor deze beste Senseo apparaten, al hun gegevens en al hun (laagste) prijzen.

Onderwerp:
De Philips Senseo koffieapparaten staan eenzaam bovenaan als het op de beste koffiemachine met pads aankomt. Kijk hier boven voor de beste koffiemachines met pads. 
,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.