Beste pads koffiemachine (koffiezetapparaat met pads)

Hier kijken we naar het beste koffiemachine met pads. Met o.a beschrijvingen en aanbiedingen van verschillende versies van de Philips Senseo koffiezetapparaat voor pads

Philips Quadrante senseo beste koffiemachine pads


Koffiemachines heb je in diverse soorten. Je hebt het klassieke koffiezetapparaat, dat filterkoffie uit gemalen koffiebonen maakt, je hebt volautomatische koffiemachines die die koffiebonen eerst vers malen je hebt koffiemachines met cups, je hebt pistonmachines en nog meer koffiezetters. 

Maar wat is de beste koffiemachine voor pads? Bij de beste koffiemachines uit de test vind je alle beste koffiemachines op die gebieden. Hieronder kijken we naar de beste koffiemachine voor pads / beste koffiezetapparaat voor pads.

Philips koffiezetters pads

Bij de koffiemachines met pads staat Philips met zijn diverse Senseo modellen op eenzame hoogte. Er zijn meer fabrikanten die koffiemachines met pads maken, zoals Bosch, maar het marktaandeel van die concurrenten is te verwaarlozen bij dat van Philips met zijn Senseo koffiezetapparaten voor pads. 

Niet dat er daarmee niets te kiezen valt. Integendeel, Philips brengt diverse (heel) verschillende varianten van het Senseo koffiezetapparaat uit. Allen gebruiken Senseo pads, maar verder zijn de verschillen groot.

Kijk bij de aanbiedingen van Philips Senseo koffiepad apparaten. voor al deze beste koffiezetapparaten / koffiemachines met pads.

Hieronder een kort overzicht van verschillende Senseo apparaten.

Philips Senseo Original

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een prijs onder de 60 euro koop je al de standaard Philips Senseo, de Philips Senseo Classic. Ook de koffiepads voor de Senseo koffiemachines zijn tegenwoordig goedkoop, in alle supermarkten koop je voor een luttel bedrag huismerk Senseo pads.


Philips Senseo original

Philips Senseo OriginalDe meeste Senseo kopers kiezen "gewoon" voor de originele Senseo. Dat is een koffiepad apparaat dat zijn waarde al lang bewezen heeft. De Philips Senseo Original is voordelig, eenvoudig in het gebruik, en goed voor een smakelijk kopje koffie in de smaak en melange die je wil. Dit is een Senseo zonder poeha.

Er is een ruime keuze uit koffiepads voor deze goedkope koffiemachine . De Philips Senseo Original is een "geen gedoe koffiezetter", een prima alternatief voor een standaard koffiezet apparaat en een heel goedkoop alternatief voor een volautomaat koffiemachine.

Deze originele Philips Senseo koffiezetter kom je in het bovenstaande overzicht met Senseo aanbiedingen in diverse kleuren en viariaties tegen. Kijk daar voor meer informatie en de actuele laagste prijs van deze goedkope Senseo.

Philips Senseo Original Eco

Het Philips Senseo Original Eco koffiepadapparaat verschilt niet echt van de klassieke Senseo. Bij de productie van de Eco versie is alleen meer gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Of dat heel veel zoden aan de dijk zet kun je over twisten, maar alle beetjes helpen. De eco versie is qua adviesprijs in ieder geval niet duurder dan de minder "groene" versie en daarmee een goede en verantwoorde koop. 

Ook deze versie van het beste koffiezetapparaat voor pads kom je bij de bovenstaande Senseo aanbiedingen tegen.

Philips Senseo Select

Ook de Philips Senseo Select is een (figuurlijk) groene koffiemachine. Ookdit koffiepad apparaat is deels gemaakt van gerecyclede materialen en zuinig met stroom. Dit is een koffiepad machine die er op het eerste gezicht als een filter koffiezetapparaat uit ziet.

Philips Senseo Select koffiepad apparaat

Philips Senseo Select koffiepad apparaat


Maar deze Philips koffiezetter gebruikt wel degelijk Senseo pads voor het zetten van de koffie. Koffie met een extra mooie crème laag, want het koffiepadapparaat is voorzien van de Crema Plus techniek voor een prachtig crèmelaagje.

Philips Senseo Quadrante

Het verschil tussen de bovenstaande Philips Senseo's en de Senseo Quadrante zit hem in de behuizing van de koffiemachine. De Philips Senseo Quadrante is qua vormgeving een echte koffiemachine om te zien. Deze versie van de beste koffiemachine voor pad smoelt ook echt als een koffiemachine.

De Philips Senseo Quadrante is groter dan de standaard Senseo, maar daardoor is er ook ruimte voor een groter waterreservoir. De Philips Senseo Quadrante hoef je dus minder vaak van vers water te voorzien.


Philips Senseo Quadrante beste koffiemachine pads

Philips Quadrante koffiemachine pads


De techniek van de Quadrante komt verder overeen met de Senseo Viva Café. Een groot voordeel van de Philips Senseo Quadrante is het grote (1,2 liter) en makkelijk afneembare water-reservoir, en de mooie vormgeving van een koffiemachine. 

Je ziet de Philips Quadrante koffiemachine voor pads ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Wij vinden de Philips Quadrante de beste koffiemachine als je een koffiemachine voor koffiepads zoekt. Dit is is meer een echte koffiemachine en beter geschikt voor grotere hoeveelheid koffie via pads.

Philips Senseo Maestro

Ook bij de Senseo Maestro denk je in eerste instantie met een koffiemachine te doen te hebben. De Maestro lijkt erg op de Quadrante, maar er zijn verschillen. Een belangrijk verschil tussen de Philips Senseo Maestro en de Senso Qadrante is de mogelijkheid ban de Maestro om extra sterke koffie te zetten.

Philips Senseo Maestro

Philips Senseo Maestro koffiezetapparaat pads


Ook beschikt de Senseo Maestro over een geheugen voor 3 koffierecepten. Zo kunnen 3 personen hun eigen instellingen invoeren, of kun je zelf de koffie kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Dankzij het waterreservoir van 1,2 liter kun je 7 kopjes Senseo koffie achter elkaar zetten.

Philips Senseo Switch

Dit is een andere favoriet van ons. Met de Philips Senseo Switch kun je zowel Senseo koffie als filter koffie zetten. Voor het zetten van een grotere hoeveelheid filterkoffie wordt een koffiekan meegeleverd. De filterkoffie functie van de Senseo Switch is vooral handig als je een flinke hoeveelheid koffie wilt zetten, bijvoorbeeld op een verjaardag.

Beste Senseo koffie apparaat: Philips Senseo Switch
Philips Senseo Switch. Wisselen tussen kan en koppen


Op andere dagen kun je er dan koffie met een Senseo pad mee zetten. Twee koffiezetters in één. Dit is de beste koffiemachine voor pads en koffiezetapparaat voor filterkoffie in één apparaat.

Philips Senseo Viva Café

Een andere versie van de originele Senseo, een ouder model dat je nog wel eens in outlets tegen komt. 

Dit was de eerste versie van het Senseo koffiezetapparaat met de crème plus technologie die zorgt voor een zachter en fijner laagje crème, de koffieboost technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de smaak via 45 aroma-gaatjes en deze versie van de Senseo beschikt over een knop voor extra sterke koffie.


philips senseo viva cafe koffiezet apparaat
Philips Senseo Viva CaféOok de Philips Senseo Viva Café koffiezetapparaat voor pads is in een eco versie uitgebracht, maar ook deze versie van het Senseo is niet meer in de gewone winkels te koop.


Kijk in de bovenstaande lijst met aanbiedingen Senseo koffiemachines voor alle Senseo apparaten, de beste koffiezetmachine met pads. Je vindt daar alle Senseo apparaten met al hun gegevens en al hun (laagste) prijzen.

Senseo, een daverend succes

Sommige producten bereiken een iconische status. Het Senseo apparaat is zo'n product. Het Senseo koffiezetapparaat met pads werd in 2001 op de markt gebracht als een co productie van Philips en Douwe Egberts. 

Er was vier jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze revolutionaire koffiezetter met als doel een koffiezetapparaat te ontwikkelen dat sneller en makkelijker in het gebruik was dan een koffiefilter apparaat. 

De Senseo sloeg in als een bom. Na een paar maanden waren er al meer dan een miljoen Senseo apparaten verkocht. En toen was de Senseo alleen nog maar in Nederland en België te koop!

Ook in het buitenland werd de Philips Senseo een groot succes, waardoor ook andere fabrikanten soortgelijke koffiepad apparaten gingen maken. In Nederland worden deze koffiepad apparaten echter nauwelijks verkocht. Op het gebied van koffiezetapparaten voor pads staat Philips in ons land op eenzame hoogte.
Onderwerp:
De Philips Senseo koffieapparaten staan eenzaam bovenaan als het op de beste koffiemachine voor pads / beste koffiezetapparaat voor pads aankomt. Kijk hier boven voor deze beste koffiezetmachine met pads. Je kunt daar alle versies van de Philips Senseo koffiemachine voor pads goedkoop kopen en je vind er alle informatie, ervaringen van gebruikers en de lage actuele prijs van elk Senseo koffiezetapparaat voor pads.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Wij hebben onlangs de Philips Senseo Select select gekocht. Altijd al een pad-machine gehad van de Philips. Maar deze vind ik echt 10x niks! Hij maakt flinke herrie bij het koffie zetten, als je het water-reservoir vult en weer terug zet lekt hij ..En dan nog maar niet te spreken over het ontkalken..daar heb je een dagtaak aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.