Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste pads koffiemachine / beste koffiezetapparaat voor pads

 

Hier kijken we naar het beste koffiemachine met pads. Met o.a beschrijvingen en aanbiedingen van verschillende versies van de Philips Senseo koffiezetapparaat voor pads

Philips Quadrante senseo beste koffiemachine pads


Koffiemachines heb je in diverse soorten. Je hebt het klassieke koffiezetapparaat, dat filterkoffie uit gemalen koffiebonen maakt, je hebt volautomatische koffiemachines die die koffiebonen eerst vers malen je hebt koffiemachines met cups, je hebt pistonmachines en nog meer koffiezetters. Maar wat is de beste koffiemachine voor pads? Bij de beste koffiemachines uit de test vind je alle beste koffiemachines op die gebieden. Hieronder kijken we naar de beste koffiemachine voor pads / beste koffiezetapparaat voor pads.

Bij de koffiemachines met pads staat Philips met zijn diverse Senseo modellen op eenzame hoogte. Er zijn meer fabrikanten die koffiemachines met pads maken, zoals Bosch, maar het marktaandeel van die concurrenten is te verwaarlozen bij dat van Philips met zijn Senseo koffiezetapparaten voor pads. 

Niet dat er daarmee niets te kiezen valt. Integendeel, Philips brengt diverse (heel) verschillende varianten van het Senseo koffiezetapparaat uit. Allen gebruiken Senseo pads, maar verder zijn de verschillen groot.

Kijk bij de aanbiedingen van Philips Senseo koffiezetapparaten. voor al deze beste koffiezetapparaten / koffiemachines met pads.

Hieronder een kort overzicht van verschillende Senseo apparaten.

Philips Senseo Original

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een prijs onder de 60 euro koop je al de standaard Philips Senseo, de Philips Senseo Classic. Ook de koffiepads voor de Senseo koffiemachines zijn tegenwoordig goedkoop, in alle supermarkten koop je voor een luttel bedrag huismerk Senseo pads.


Philips Senseo original

Philips Senseo OriginalDe meeste Senseo kopers kiezen "gewoon" voor de originele Senseo. Dat is een koffiepad apparaat dat zijn waarde al lang bewezen heeft. De Philips Senseo Original is voordelig, eenvoudig in het gebruik, en goed voor een smakelijk kopje koffie in de smaak en melange die je wil. Dit is een Senseo zonder poeha.

Er is een ruime keuze uit koffiepads voor deze goedkope koffiemachine . De Philips Senseo Original is een "geen gedoe koffiezetter", een prima alternatief voor een standaard koffiezet apparaat en een heel goedkoop alternatief voor een volautomaat koffiemachine.

Deze originele Philips Senseo koffiezetter kom je in het bovenstaande overzicht met Senseo aanbiedingen in diverse kleuren en viariaties tegen. Kijk daar voor meer informatie en de actuele laagste prijs van deze goedkope Senseo.

Philips Senseo Original Eco

De Philips Senseo Original Eco verschilt niet echt van de klassieke Senseo. Bij de productie van de Eco versie is alleen meer gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Of dat heel veel zoden aan de dijk zet kun je over twisten, maar alle beetjes helpen. De eco versie is qua adviesprijs in ieder geval niet duurder dan de minder "groene" versie en daarmee een goede en verantwoorde koop. 

Ook deze versie van het beste koffiezetapparaat voor pads kom je bij de bovenstaande Senseo aanbiedingen tegen.

Philips Senseo Viva Café

Een andere versie van de beste koffiemachine voor pads. Wel iets duurder dan de bovenstaande Senseo's is de Philips Senseo Viva Café, maar daar krijg je ook extra lekkere koffie voor terug. 

Deze versie van het Senseo koffiezetapparaat met de crème plus technologie zorgt voor een zachter en fijner laagje crème, de koffieboost technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de smaak via 45 aroma-gaatjes en deze versie van de Senseo beschikt over een knop voor extra sterke koffie.


philips senseo viva cafe koffiezet apparaat
Philips Senseo Viva CaféOok de Philips Senseo Viva Café koffiezetapparaat voor pads is er in een eco versie. Kijk in de bovenstaande lijst met Senseo aanbiedingen voor deze luxere versie van het beste koffiezetapparaat voor pads.


Philips Senseo Quadrante

Het verschil tussen de bovenstaande Philips Senseo's en de Senseo Quadrante zit hem in de behuizing van de koffiemachine. De Philips Senseo Quadrante is qua vormgeving een echte koffiemachine om te zien. Deze versie van de beste koffiemachine voor pad smoelt ook echt als een koffiemachine.

De Philips Senseo Quadrante is groter dan de standaard Senseo, maar daardoor is er ook ruimte voor een groter waterreservoir. De Philips Senseo Quadrante hoef je dus minder vaak van vers water te voorzien.


Philips Senseo Quadrante beste koffiemachine pads

Philips Quadrante koffiemachine pads


De techniek van de Quadrante komt verder overeen met de Senseo Viva Café. Een groot voordeel van de Philips Senseo Quadrante is het grote (1,2 liter) en makkelijk afneembare water-reservoir, en de mooie vormgeving van een koffiemachine. 

Je ziet de Philips Quadrante koffiemachine voor pads ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Wij vinden de Philips Quadrante de beste koffiemachine als je een koffiemachine voor koffiepads zoekt. Dit is is meer een echte koffiemachine en beter geschikt voor grotere hoeveelheid koffie via pads.


Philips Senseo Switch

Dit is een andere favoriet van ons. Met de Philips Senseo Switch kun je zowel Senseo koffie als filter koffie zetten. Voor het zetten van een grotere hoeveelheid filterkoffie wordt een koffiekan meegeleverd. De filterkoffie functie van de Senseo Switch is vooral handig als je een flinke hoeveelheid koffie wilt zetten, bijvoorbeeld op een verjaardag.


Beste Senseo koffie apparaat: Philips Senseo Switch
Philips Senseo Switch. Wisselen tussen kan en koppen


Op andere dagen kun je er dan koffie met een Senseo pad mee zetten. Twee koffiezetters in één. Dit is de beste koffiemachine voor pads en koffiezetapparaat voor filterkoffie in één apparaat.

Kijk in de bovenstaande lijst met aanbiedingen Senseo koffiemachines voor al deze versies van de beste koffiezetmachine met pads. Je vindt daar alle Senseo apparaten, al hun gegevens en al hun (laagste) prijzen.


Onderwerp:
De Philips Senseo koffieapparaten staan eenzaam bovenaan als het op de beste koffiemachine voor pads / beste koffiezetapparaat voor pads aankomt. Kijk hier boven voor deze beste koffiezetmachine met pads. Je kunt daar alle versies van de Philips Senseo koffiemachine voor pads goedkoop kopen en je vind er alle informatie, ervaringen van gebruikers en de lage actuele prijs van elk Senseo koffiezetapparaat voor pads.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.