Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste sapcentrifuge

De top 10 van meest populaire sapcentrifuges met aanbiedingen om zo'n goede sapcentrifuge goedkoop te kopen.

 goede sapcentrifuges: Philips sapcentrifuge

Met een goede sapcentrifuge maak je heel gemakkelijk zelf vruchtensap, groentesap of een combinatie daarvan. Kijk hier voor de top 10 van sapcentrifuges. Ook kijken we naar de verschillen tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

Kies je beste sapcentrifuge met de Sapcentrifuge Keuzehulp

In het overzicht alle sapcentrifuges vind je meer dan 100 goede sapcentrifuges met al hun prijzen, specificaties en mogelijkheden. Ook kun je daar al je wensen en eisen opgeven, om zo de voor jou beste sapcentrifuge te vinden. 

Je geeft er bijvoorbeeld de gewenste opties op, maar ook de maximale prijs, de grootte van het sapreservoir, het aantal standen en alles dat je nog meer belangrijk vindt aan je nieuwe sapcentrifuge.

De sapcentrifuge top 10

Wat zijn momenteel de meest populaire en beste sapcentrifuges? In de sapcentrifuge top 10 vind je de meest gewilde en hoogst gewaardeerde sapcentrifuges. Met de hoog gewaardeerde Philips Viva sapcentrifuge (de beste sapcentrifuge in menig test) maar ook met de voordelige goede  sapcentrifuges van Princess en Tristar.

Je hebt sapcentrifuges en slowjuicers. Met beide apparaten maak je sap. De verzamelnaam van deze twee is dan ook juicer. Maar een sapcentrifuge is niet het zelfde als een slowjuicer.

Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer? Dat leggen we hier onder uit.

Wat is een sapcentrifuge?

Een sapcentrifuge heeft niet voor niets deze naam gekregen. Groente en fruit wordt heel snel in een trommel gecentrifugeerd. Daarbij worden fruit en groente geraspt en wordt het sap er uit geslingerd. Dit sap maken door te centrifugeren gaat razendsnel maar er blijft wel sap achter in de vrucht. Dat maakt een sapcentrifuge minder geschikt voor vruchten die niet heel veel sap bevatten.

Een voordeel van een sapcentrifuge is dat je nauwelijks hoeft te snijden. Een goede sapcentrifuge beschikt over een grote opening aan de bovenkant waarin je grote stukken (bijvoorbeeld een hele appel) kunt laten zakken. Bij een slowjuicer heb je meer snijwerk omdat deze geen grote stukken aan kan.


goede sapcentrifuges goedkoop kopen: Philips sapcentrifuge

Philips sapcentrifuge

Wat is een slowjuicer?

Ook de naam van de slowjuicer is niet uit de lucht komen vallen. Deze maakt de sap op een efficiƫntere maar ook langzamere manier. Groente en fruit wordt langzaam rondgedraaid en gekneusd met een vijzel. Dit duurt langer, maar in tegenstelling tot bij de sapcentrifuge blijft er droge pulp achter. Je krijgt dus meer sap uit hetzelfde ingrediƫnt.

Het sap uit een goede sapcentrifuge is daardoor wel helderder dan sap uit een slowjuicer. Dit komt omdat er bij een goede sapcentrifuge minder vezels in het sap terecht komen.

Hoe langzamer je een slowjuicer laat draaien, hoe beter het resultaat.

Beste sapcentrifuge merken

Welke fabrikanten van elektrische keukenmachines maken goede sapcentrifuge. Deze merken behoren tot de beste sapcentrifuge merken: 

Philips sapcentrifuge

Een Philips sapcentrifuge is te vinden in twee series. Je hebt de Philips Viva sapcentrifuge en de Philips Aavance sapcentrifuge. De Philips juicer uit de Viva serie is een relatief goedkope sapcentrifuge, de Philips Avance Collection sapcentrifuge is een heel luxe sapcentrifuge die in staat is om zo goed als al het sap uit fruit te persen.

Bosch sapcentrifuge

Ook Bosch behoort tot de beste sapcentrifuge merken met zijn Bosch VitaJuice sapcentrifuges. Deze juicer serie bevat meerdere certrifuges voor het persen van dap uit groente en fruit, die geschikt zijn voor het persen van sap in diverde volumes en verschillende volumes, van 700 Watt tot 1200 Watt.

Kenwood sapcentrifuge

Kenwood behoort eveneens tot de beste sapcentrifuge fabrikanten met diens Kenwood Excel sapcentrifuge. Dat is een sterke 1500 Watt juicer waarmee je ook grote stukken fruit en groente tot sap en pulp unt verwerken.

Princess sapcentrifuge

Zoek je een goede goedkope sapcentrifuge? Dan behoort ook de Nederlandse elektronicafabrikant Princess tot de beste sapcentrifuge producenten. Ze hebben een ruim assortiment juicers, van een eenvoudige goedkope citruspers (elektrisch) tot een geavanceerde Princess sapcentrifuge die nog steeds relatief goedkoop is.

Andere goede sapcentrifuge merken

En zo zijn er nog meer goede sapcentrifuge merken waaronder Braun, Magimix, Solis, Kitchenaid en Novis.

Hierboven vind je de top 10 van sapcentrifuges. Liever een slowjuicer? Kijk dan bij de testen van alle juicers voor de beste slowjuicers. Je vindt daar ook testen van sapcentrifuges.


Foto's: Philips

Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van sapcentrifuges. Omdat sapcentrifuges en slowjuicers vaak met elkaar verward worden (maar het heel verschillende apparaten zijn) gaan we hierboven ook in op het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

Een reactie posten

0 Reacties