Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sapcentrifuges

 

De top 10 van meest populaire sapcentrifuges met aanbiedingen om zo'n goede sapcentrifuge goedkoop te kopen.

 goede sapcentrifuges

Met een sapcentrifuge maak je heel gemakkelijk zelf vruchtensap, groentesap of een combinatie daarvan. Kijk hier voor de top 10 van sapcentrifuges. Ook kijken we naar de verschillen tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

Kies je beste sapcentrifuge met de Sapcentrifuge Keuzehulp

In het overzicht alle sapcentrifuges vind je meer dan 200 goede sapcentrifuges met al hun prijzen, specificaties en mogelijkheden. Ook kun je daar al je wensen en eisen opgeven, om zo de voor jou beste sapcentrifuge te vinden. 

Je geeft er bijvoorbeeld de gewenste opties op, maar ook de maximale prijs, de grootte van het sapreservoir, het aantal standen en alles dat je nog meer belangrijk vindt aan je nieuwe sapcentrifuge.

De sapcentrifuge top 10

Wat zijn momenteel de meest populaire en beste sapcentrifuges? In de sapcentrifuge top 10 vind je de meest gewilde en hoogst gewaardeerde sapcentrifuges. Met de hoog gewaardeerde Philips Viva sapcentrifuge (de beste sapcentrifuge in menig test) maar ook met de voordelige goede  sapcentrifuges van Princess en Tristar.

Je hebt sapcentrifuges en slowjuicers. Met beide apparaten maak je sap. De verzamelnaam van deze twee is dan ook juicer. Maar een sapcentrifuge is niet het zelfde als een slowjuicer.

Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer? Dat leggen we hier onder uit.

Wat is een sapcentrifuge?
Een sapcentrifuge heeft niet voor niets deze naam gekregen. Groente en fruit wordt heel snel in een trommel gecentrifugeerd. Daarbij worden fruit en groente geraspt en wordt het sap er uit geslingerd. Dit sap maken door te centrifugeren gaat razendsnel maar er blijft wel sap achter in de vrucht. Dat maakt een sapcentrifuge minder geschikt voor vruchten die niet heel veel sap bevatten.

Een voordeel van een sapcentrifuge is dat je nauwelijks hoeft te snijden. Een goede sapcentrifuge beschikt over een grote opening aan de bovenkant waarin je grote stukken (bijvoorbeeld een hele appel) kunt laten zakken. Bij een slowjuicer heb je meer snijwerk omdat deze geen grote stukken aan kan.


goede sapcentrifuges goedkoop kopen

Wat is een slowjuicer?
Ook de naam van de slowjuicer is niet uit de lucht komen vallen. Deze maakt de sap op een efficiĆ«ntere maar ook langzamere manier. Groente en fruit wordt langzaam rondgedraaid en gekneusd met een vijzel. Dit duurt langer, maar in tegenstelling tot bij de sapcentrifuge blijft er droge pulp achter. Je krijgt dus meer sap uit hetzelfde ingrediĆ«nt. 

Het sap uit een goede sapcentrifuge is daardoor wel helderder dan sap uit een slowjuicer. Dit komt omdat er bij een goede sapcentrifuge minder vezels in het sap terecht komen.

Hoe langzamer je een slowjuicer laat draaien, hoe beter het resultaat.

Hierboven vind je de top 10 van sapcentrifuges. Liever een slowjuicer? Kijk dan bij de testen van alle juicers voor de beste slowjuicers. Je vindt daar ook testen van sapcentrifuges.

Foto's: Philips

Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van sapcentrifuges. Omdat sapcentrifuges en slowjuicers vaak met elkaar verward worden (maar het heel verschillende apparaten zijn) gaan we hierboven ook in op het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.