Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gourmetstellen

Redactie     17:18     No comments

Beste gourmetstellen


Er is een enorme keuze uit gourmetstellen. Je hebt gourmets in veel verschillende formaten, voor een gourmet voor 2 personen, maar je hebt ook gourmet stellen met 10 pannetjes. Er zijn raclette stellen met 2 lagen, maar ook tafelgrills. En steeds vaker wordt het gourmetstel gecombineerd met een steengrill, en soms ook met een elektrische wok of een fondue. Hier vind je alle beste gourmetstellen in alle soorten.

Al deze beste gourmetsets vind je in het overzicht beste gourmetstellen (5 sterren). Al deze beste gourmet stellen hebben de hoogste waardering gekregen.

Binnen dit overzicht met alle beste gourmetstellen kun je door je wensen aan te vinken je keuze verder specificeren om het voor jou persoonlijk beste gourmetstel te vinden. Hieronder kijken we naar wat verschillende selectiemogelijkheden en een aantal beste gourmetsets uit de lijst.

Tefal gourmetstel 10 personen

Tefal gourmetstel 10 personen


Aantal personen

Met hoeveel personen wil je kunnen gourmetten? Gourmet je altijd gezellig met z'n tweetjes, met het gezin, of samen met familie of vrienden? Er zijn gourmet sets voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Gourmet je soms met twee, en soms met een groepje mensen? Dan heeft Tefal een prima oplossing in het hier onder afgebeelde schakelbare gourmetstel. Dit is een tweepersoons gourmetstel dat je aan een zelfde klein gourmetstel kunt doorkoppelen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat iedereen goed bij het gourmet stel kan komen.

Tefal gourmetstel 2 personen, schakelbaar

Tefal gourmetstel 2 personen, schakelbaar

Kijk voor dit beste gourmetstel bij de bovenstaande beste gourmetstellen met 5 sterren en selecteer de 2 persoons gourmet apparaten. Je kunt daar ook op ieder ander aantal selecteren.

Gourmet en steengrill combinatie

Steeds vaker zien we gourmetstellen die je ook als steengrill kunt gebruiken. Onderin heb je de gebruikelijke ruimte voor de pannetjes. bovenin is de plaat verdeeld in een grillplaat en een vlakke stenen plaat om te steengrillen.


Princess gourmetstel steengrill combinatie
Princess gourmetstel steengrill combinatie


Hierboven zie je als voorbeeld zo'n gecombineerde gourmet steengrill van Princess. Maar onder andere ook Tristar, Bourgini, Severin en Domo maken van deze gourmetstellen waarmee je ook kunt steengrillen. Bij de bovenstaande beste gourmetstellen zie je ze allemaal als je als type gourmetstel voor steengrill kiest.

Gourmet en fondue combinatie

Je kunt daar ook voor fondue kiezen. Je krijgt dan gourmetstellen die ook als fonduestel dienst kunnen doen. Je kunt dan gelijktijdig fonduen en gourmetten (ideaal voor wie niet kan kiezen) of dit gecombineerde funcooking apparaat voor één van de twee toepassingen gebruiken.

WMF gourmet fondue combinatie

WMF gecombineerd gourmetstel fonduestel

Bovenstaande gourmet / fondue combinatie van WMF is geschikt voor groepen tot wel 8 personen. Je kunt er mee racletten, grillen, kaasfonduen en vleesfonduen.

Gourmet en teppanyaki combinatie

Normaal gesproken is de bakplaat van een gourmetstel een grillplaat (een bakplaat met ribbels). Dat is ook bij de onderstaande gourmet apparaat van Princess het geval, maar de plaat van dit gourmetstel kun je omdraaien, waardoor je een vlakke bakplaat krijgt (een teppanyaki plaat).


Princess gourmetstel met grillplaat en vlakke plaat (omkeerbaar)
Princess gourmetstel met grillplaat en vlakke plaat (omkeerbaar)


Kies bij de opties in het bovenstaande overzicht met beste gourmetstellen voor de optie verwisselbare plaat. Je krijgt dan dit Princess gourmetstel te zien, evenals een Solis gourmetstel met dezelfde mogelijkheid.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er allemaal met een goed gourmetstel mogelijk is. Kijk bij de bovenstaande beste gourmetstellen met 5 sterren voor alle goede gourmetstellen van Tefal, Princess, Domo, Tristar, Severin, Solis en vele andere goede merken.,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.