Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste manicure en pedicure apparaten (beste nagelfrees / elektrische nagelvijl / manicure set)

 

Kijk hier de beste pedicure set / manicure set uit de test, een combi van een elektrische nagelfrees en elektrische nagelvijl. We hebben meerdere beste pedicure apparaten. 
Beste pedicure apparaat beste manicure apparaat beurer

Met een goed manicure apparaat / pedicure apparaat kun je zelf de nagels en de huid van handen en voeten verzorgen. Er zijn diverse soorten elektrische manicure en pedicure apparaten. We kijken hier naar de beste elektrische nagelvijl, de beste nagelfrees en de beste manicure set.

De elektrische manicure set / pedicure set is een combinatie van een elektrische nagelvijl en een elektrische nagelfrees.

De beste elektrische nagelvijl en nagelfrees

Hieronder vind je overzichten van alle manicure apparaten en pedicure apparaten (met al hun prijzen, specificaties en mogelijkheden) en een overzicht van de beste van al deze elektrische nagelverzorgingsapparaten.


Lees verder beschrijvingen van een aantal van deze beste manicure apparaten en beste pedicure apparaten. Deze beste elektrische manicure sets zijn geschikt als elektrische nagelvijl en elektrische nagelfrees:

Deze beste nagelverzorging apparaten zijn helemaal niet zo duur en je hoeft geen nagelstudio of pedicure te bezoeken, dus deze apparaatjes zijn zo terug verdiend.


Beurer MP62

Een zeer hoog gewaardeerde elektrische nagelvijl / elektrische nagelfrees is de Beurer MP62. Dit was de hoogst gewaardeerde elektrische nagelverzorging set uit de test en daarmee de beste pedicure set  / manicure set.

Beste elektrische nagelvijl Beuer


Met deze professionele maar heel betaalbare pedicureset verzorg je makkelijk en op een goede manier voeten, handen en nagels. Dit ondermeer dankzij een tiental opzetstukken die deze beste pedicure set / manicure set tot een veelzijdig apparaat maken.

Dit beste pedicure apparaat / manicure apparaat  kan zowel links als rechtsom draaien, kent een traploos in te stellen snelheid en beschikt over een handige ingebouwde led-lamp. De volgende opzetstukken worden meegeleverd:

  • Grove slijpkop: Voor het snel verwijderen van eelt en eeltplakken van voetzool en hiel.
  • Lange slijpkop: Idem
  • Vilt slijpkop: Glad maken en polijsten nagelranden.
  • Slijpwiel met fijn slijp oppervlak: Vijlen en polijsten van nagels
  • Slijpwiel met grof slijp oppervlak: Voor het vijlen van dikke nagels en moeilijke nagels.
  • Cylinderfrees: Glad maken en polijsten droge teennagels.
  • Vlamvorm frees: Verwijderen ingegroeide nagels.
  • Naaldfrees: Ingegroeide nagels losmaken en dode nageldelen afvijlen
  • Ronde frees: Voor het voorzichtig likdoorns verwijderen.
  • Houder schuurpapier opzetstukjes: Verwijderen droge huid of eelt.
Deze beste manicure set / beste pedicure set is geschikt voor mensen met diabetes en wordt geleverd in een etui.


Foocca elektrische nagelvijl / nagelfrees

Een andere goede elektrische nagelvijl / nagelfrees is die van Foocca. Dit is een goede elektrische nagelvijl met een aluminium body die wordt geleverd met 11 opzetstukken en 58 schuurrolletjes. Dit goede manicure / pedicure apparaat is handig voor op reis omdat je hem via een usb-kabel makkelijk kunt opladen. 

Foocca beste elektrische nagelvijlZowel echte nagels als gelnagels en acrylnagels zijn makkelijk te polijsten, te frezen en glad en glanzend te maken. Droge huis en eelt zijn makkelijk te verwijderen, voor een mooie en zachte huid.

Het toerental is tussen 0 en 20.000 rotaties per minuut traploos in te stellen. De frees werkt fijn door een comfortabele handgreep, een stille motor en weinig vibraties. Deze beste elektrische nagelvijl / nagelfrees is zowel door links en rechtshandigen goed te gebruiken. Sanitas SMA35

Ook hoge ogen in de test scoort de Sanitas SMA35 elektrische nagelvijl / elektrische nagelfrees. Deze goede pedicure set en manicure set wordt geleverd met 7 opzetstukken voor het vijlen, frezen en bewerken van voeten, handen en nagels.

Sanitas elektrische nagelvijlMet deze elektrische manicureset / elektrische pedicureset kun je nagels en nagelriemen vijlen, polijsten en glad maken, droge huid, eelt en eeltknobbels verwijderen, eksterogen weghalen en ingegroeide teennagels en ingegroeide vingernagels loshalen. Deze elektrische set voor pedicure en manicure is geschikt voor diabetici.

Nog veel meer goede manicure en pedicure apparaten (zowel elektrische nagelvijl als elektrische nagelfrees) vind je bij de bovenaan genoemde overzichten.Samenvatting:
Zoek je de beste elektrische nagelvijl / beste elektrische nagelfrees combinatie? Hierboven vind je de beste manicure sets / beste pedicure sets uit de test en andere goede nagelfrezen en elektrische nagelvijlen. Zoek je een professionele pedicureset (elektrisch) die zowel goed als goedkoop is, kijk dan bij bovenstaande beste nagelvijl / beste nagelfrees apparaten.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *