Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphones: Alle mobiele telefoons met de hoogste waardering

 

Overzicht van de beste smartphones. Iedere beste smartphone in deze lijst heeft de hoogste waardering gehad.

Beste smartphones test


Smartphones zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De ene persoon zal tevreden zijn met een eenvoudige mobiele telefoon om bereikbaar te zijn, en om wat te appen en te internetten, de ander stelt heel hoge eisen aan zijn beste smartphone en wil alle mogelijkheden in de hoogste snelheid. 

Hier kijken we naar alle beste smartphones. Van een eenvoudige goedkope smartphone tot de meest geavanceerde telefoons.

Alle best gewaardeerde telefoons

In het overzicht met alle beste smartphones vind je alle mobiele telefoons die een waardering van vijf sterren hebben gehad. In dit overzicht vind je de meest geavanceerde smartphones van bijvoorbeeld Apple en Samsung maar ook eenvoudige mobieltjes die ver onder de 100 euro kosten, Al deze beste smartphones hebben van hun gebruikers een waardering van vijf sterren gehad en behoren dus tot de beste mobiele telefoons binnen hun doelgroep.

Wat voor jou de beste smartphone is wordt voor een groot deel bepaald door de functies waarvoor je de smartphone gebruikt. De beste allround smartphones kunnen alles aan, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Stel je weinig eisen aan de camera, dan kun je bijvoorbeeld veel geld besparen.

Voor basisfuncties als appen, internetten, mailen en natuurlijk telefoneren heb je geen dure smartphone nodig, maar als je je telefoon serieus als fotocamera wilt gebruiken of als je er grafisch geavanceerde games op wilt spelen wordt het een ander verhaal.


De beste camera smartphones

Wil je goede foto's met je mobiele telefoon kunnen maken let dan op de resolutie van de camera. Deze resolutie in megapixels geeft aan uit hoeveel beeldpunten een foto wordt samengesteld, dus met andere woorden hoe scherp de foto is. Maar let op, er zijn meer factoren die bepalen of een smartphone een goede cameratelefoon is.

Beste smartphone camera

De beste smartphones voor het maken beschikken tegenwoordig over meerdere camera's met verschillende lenzen. De ene cameralens is dan bijvoorbeeld goed geschikt voor foto's bij slecht licht en een andere lens is de beste lens voor portretfoto's.  Hieronder wat voorbeelden van verschillende lenzen die je bij goede smartphones tegenkomt.

Een goede cameratelefoon beschikt ook over een optische zoomlens zodat je zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen (bij digitale zoom verlies je wel scherpte). Met een telelens kun je het meest ver inzoomen en ook scherpe foto's maken van personen en objecten die zich op grote afstand bevinden. Bij foto's van heel dichtbij (bijvoorbeeld van een insect op een bloem) is een macrolens de beste cameralens.

Met een groothoeklens kun je foto's maken van een breder oppervlak, ook als je er dicht opstaat. De diafragma geeft aan hoeveel licht de lens kan opvangen. Een hoge diafragma zorgt voor betere foto's als het vrij donker is. Verder is beeldstabilisatie belangrijk, want deze zorgt er voor dat je minder snel bewogen foto's krijgt.

Video kijken op je smartphone

Smartphones worden veel gebruikt om films, series en andere video's te kijken. Om optimaal te genieten van bijvoorbeeld Netflix of Videoland is een scherm met een hoge resolutie (zoals quad HD) het best geschikt. De videobeelden op je smartphone scherm zijn dan haarscherp. Ook is een wat groter scherm natuurlijk bij films heel plezierig, ook al wordt de telefoon dan in zijn geheel ook groter.

Voor het soepel weergeven van beelden is een goede en snelle processor en een ruime hoeveelheid werkgeheugen ook belangrijk. Het weergeven van video kost veel stroom, dus de beste smartphones voor het kijken van video beschikken ook over een goede accu.

Beste smartphone video


Beste gaming smartphone

Niets vraagt zoveel van de smartphone als gaming. En dan hebben we het niet voor een potje Candy Crush of Wordfeud, want dat kan je op iedere fatsoenlijke smartphone spelen, maar over zware grafische games.

Voor het spelen van grafisch geavanceerde videogames is een goed en groot beeldscherm nodig, veel geheugen (zowel veel werkgeheugen als genoeg opslag voor alle games) en een snelle processor en snelle beeldafhandeling. Kortom, wil je serieus gaan gamen op je smartphone? Dan kom je bij de duurste en meest geavanceerde smartphones terecht.

Bovenaan vind je de beste smartphones in alle categorie├źn. Al deze beste smartphones hebben van hun gebruikers een 5 sterren waardering gekregen.


Samenvatting:
Er zijn ontelbaar veel mobiele telefoons te koop waar je uit kunt kiezen Smartphones in de prijsklasse onder de 100 euro, maar ook smartphones met een prijskaartje ver boven de 1.000 euro. Dus 10 keer zo duur. Natuurlijk zijn die dure smartphones beter en mooier. Maar is dat de mobiele telefoon die je zoekt? Hier vind je alle beste smartphones. De smartphones / mobiele telefoons met de hoogste waardering. De beste mobiele telefoon / beste smartphone voor ieder soort gebruiker.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.