Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste textielstiften

Edding textielstiften zijn als beste textiel stiften getest. Kijk hier voor meer informatie en aanbiedingen van deze beste textielstiften en de beste koop uit de textielstift test.

Beste textielstift test Edding textielstiften

Textielstiften zijn leuke stiften om creatief mee bezig te zijn. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Met textiel stiften kun je T-shirts en ander katoen en textiel met je eigen tekeningen en / of teksten versieren. Hier kijken we naar de beste textielstiften.

Beste textielstift: Edding textielstiften

Zoek je de beste textielstift? Edding textielstiften zijn de beste textielstiften. Een Edding textielstift is wat duurder dan veel andere textielstiften, maar de pigmentinkt op waterbasis die in Edding textielstiften gebruikt worden is hoog van kwaliteit. 

Deze pigmentinkt is sneldrogend, geur-neutraal en de inkt van Edding textielstiften geeft bijzonder weinig verkleuring als het gekleurde textiel lange tijd aan licht wordt blootgesteld. Zo blijven kleding, kussens en ander textiel die met Edding textiel stiften zijn gedecoreerd lang mooi. Men spreek daarom wel over permanente textielstiften.
Met Edding textiel stiften kun je heel goed, katoen, linnen, zijde en ander textiel decoreren. Na het fixeren met het strijkijzer is je gedecoreerde textiel kleurvast tot wel 60 graden. Met de 1 mm dunne punt kun je met een Edding textielstift heel nauwkeurig werken.

Bij onderstaande aanbiedingen van Edding textielstiften vind je een grote diversiteit aan verschillende Edding textielmartkers en Edding textielstift sets.Beste koop: Creativ Company textielstiften

Zoek je een goedkoop alternatief? Kijk dan naar de Beste texde Creativ Company textielstiften. Dit is een goede maar ook goedkope textielstiftset. Voor ongeveer een tientje koop je een set met 20 Creativ Company textiel stiften in diverse kleuren.  De textiel stiften hebben een dubbele punt (een punt aan beide zijden).

Creative Company textielstiftenDe inkt van Creativ Company textielstiften loopt niet uit bij het tekenen. Voor het mooiste resultaat moet je de stof goed strak trekken. Na afloop laat je de inkt zes uur drogen, en daarna even 5 minuten strijken. Die vijf minuten strijken is van belang omdat de versierde kleding dan gewoon in de was kan, zolang je maar niet heter dan 40 graden wast. 

Hou er rekening mee dat bij het strijken de kleur wat kan veranderen. Neem de kleur van de dop als uitgangspunt wat die komt het dichtst bij de kleur die het textiel heeft als de inkt van de Creativ Company textielstiften droog is.


Meer goede textielstiften

Bij aanbiedingen alle textielstiften vind je nog meer goede textielstiften, textielpennen en goede textielmarkers tegen aantrekkelijke prijzen zoals textielstiften van Bruynzeel, Strex, Collall, Staedler, SES, Rayher en andere goede fabrikanten van deze stiften voor het kleuren van textiel.

Bij winkels als Action, Kruidvat en Wibra kom je textiel stiften en textielmarkers tegen die goedkoper zijn dan bovengenoemde textielstiften. Goedkope textielstiften zijn leuk voor als je iets voor korte tijd wilt decoreren, maar als je langere tijd met deze decoratie wilt doen, en als je het versierde textiel wilt wassen heb je goede textielstiften nodig. Edding textielstiften zijn dan de beste stiften. Of koop andere de textielverf stiften van Creativ Company, Dit zijn permanente textielstiften.

Over Edding

Dat Edding de beste textielstiften, textielpennen en textielmarkers maakt is niet verwonderlijk. Her Duitse Edding is namelijk helemaal gespecialiseerd in viltstiften, permanent markers en aanverwante artikelen zoals de textielstift. Als sinds 1960 maakt Edding dit soort schrijfartikelen.

Naast textiel stiften maakt Edding ook stiften voor onder andere het decoreren van glas, porselein en stenen.

Foto bovenaan: Edding


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste textielstiften uit de test (beste textiel marker). De beste textielstift uit de test is de Edding textielstift. Edding textielstiften zijn van hoge kwaliteit en met Edding textielstiften gekleurd textiel blijft lang mooi. Ook Creative Company textiel stiften komen goed uit de textielstift test. Omdat deze textielstiften goedkoop zijn komen ze als beste koop uit de test van textielstiften.

Een reactie posten

0 Reacties